Denne kampanjen er avsluttet

Det er tid for semifinaler i fotball-VM 2018, og da har du kanskje allerede gjort deg opp en mening om hvilke lag som kan komme i en VM-finale? Hos Unibet har du nå sjansen til å sikre deg litt ekstra moro ved å tippe på ett av lagene som du tror går til finalen. Som belønning vil du få med deg gratisspill for hvert mål laget ditt scorer i semifinalen.Slik kan du få gratisspill til VM-finalen

Dersom laget du tror går til finalen av fotball-VM 2018 scorer mål i semifinalen vil du få kreditert gratisspill for hvert av målene som laget ditt scorer. Du får de ikke kreditert umiddelbart, så du kan blant annet bruke dem på å tippe på finalelaget ditt.

  1. Logg inn / Åpne en konto hos Unibet
  2. Meld deg på kampanjen
  3. Sett et singelspill pre-match til minst 250 kr på laget du tror går til finalen
  4. Få et gratisspill for hvert mål laget ditt scorer i semifinalen
  5. Dine gratisspill blir kreditert torsdag 12. juli innen kl. 19:00

Fotball-VM 2018 bonus hos Unibet

Det er ekstra gunstig å tippe på odds for alle som er nye oddsspillere hos Unibet. Da får du nemlig med deg en meget god VM-bonus i samme slengen når du setter inn penger for første gang.

  • Velkomstbonus 1: 500% opptil 500 kr. Sett inn 100 kr og spill med 600 kr
  • Velkomstbonus 2: 200% opptil 1 000 kr. Sett inn 500 kr for å spille med 1 500 kr

Vinnerodds på fotball-VM 2018 hos Unibet

Dersom du vil ha en indikasjon på oddsen før semifinalene sparkes i gang kan du se vinneroddsen hos Unibet nedenfor. Frankrike er knappe favoritter, England som nummer to, Belgia tre og Kroatia fire.

Frankrike 3.00
England 3.50
Belgia 3.75
Kroatia 5.50*Spillboden vil oppfordre alle som benytter seg av VM-gratisspill hos Unibet om å sette seg godt inn i regler og vilkår som gjelder. Vi vil også anbefale alle nye spillere om å lese i gjennom regler og betingelser som gjelder. Lykke til med tippinga!