Denne kampanjen er avsluttet

Vinn din del av 160 000 kr ved å spille Unibets ukentlige turneringer.

Stem frem din favoritt som "Kongen av Spilleautomatene", få 10 free spins hver gang ditt favorittspill går videre i turneringen, og vinn turneringspremier som til sammen er verdt 125 000 kr og en del av hovedgevinsten på 35 000 kr.

"Kongen av spilleautomatene" kampanjen består av tre deler. Viktig å merke seg er at din deltakelse og spilling bidrar med en stemme på automaten du spiller på, som kan gjøre den til 'Kongen av Spilleautomatene'. De tre delene er:

  1. Ukentlige turneringer på utvalgte automater med premier verdt tilsammen 125.000kr.
  2. Alle spillere som satser minst 200kr på et av de deltagende spillene, vil automatisk være med i trekningen av å vinne sin del av 35.000kr.
  3. 10 gratisspinn på Starburst for alle spillere som satset minst 100kr på automaten som har vunnet den gitte uken. For å få gratisspinnene må du melde deg på, dette gjør du på kampanjesiden til Unibet.

bonus 3 000 kr
free spins 0
  • Kjent selskap
  • God velkomstbonus
  • Godt spillutvalg

Kampanjedetaljer

10 Gratisspinn

Hver gang en spilleautomat vinner en kvalifiseringsrunde, vil alle spillere som satset minst 100kr på den vinnende automaten, motta innen 72 timer 10 gratisspinn på Starburst.

Fru Narvesen kommer nok til å spille på alle sine favoritt automater, uansett om to av dem konkurrerer mot hverandre. På den måten kan hun sikre seg 10 gratisspinn i hver turneringsrunde, uansett hvilken spilleautomat vinner.

Stem på din favoritt automat

Unibet har plukket ut 16 populære og flotte spilleautomater som de mener er verdige nominasjonene for tittelen "Kongen av Spilleautomatene"

Hver uke vil disse automatene konkurrere mot hverandre i par og automaten som har hatt flest spillrunder/poeng i løpet av uken vil gå videre til neste runde hvor den møter vinneren av et annet par.

Du kan se hele timeplanen deres her:

Slik blir Kongen av Spilleautomater kåret

Ukentlige turneringer

De ukentlige turneringene er stedet hvor man kan spille sitt favoritt spill og slikt legge igjen stemmer for å kåre "Kongen av Spilleautomatene".

Hver turnering har en individuell premiepott og vinneren av turneringen blir basert på den beste utbetalingen over 20 runder, justert etter innsats (minimum 2kr per spinn). De 10 spillerne som ender opp med best resultat i hver turnering vil få cashpremier .

Turneringen vil kulminere i kåringen av "Kongen av Spilleautomatene", og for å markere denne vil Unibet også dele ut 40 000 kr i en spesiell premietrekning. Spill for 200 kr på en av de deltagende automatene og du er med i trekningen av cashpremiene.

Dette kan du vinne

Plassering Premie
1. plass 9000 kr
2. plass 7000 kr
3. plass 4500 kr
4. plass 2500 kr
5. plass 1750 kr
6 - 30. plass 450 kr

 

 


Spillboden vil anbefale å besøke kampanjesiden til Unibet for å sette deg inn i alle regler og vilkår. Det kan fra tid til annen forekomme endringer i premiestruktur og andre ting i forbindelse med ulike kampanjer, og det er til enhver tid det som står på kasinoets egne kampanjeside som er gjeldende.