Denne kampanjen er avsluttet

Det er ikke ofte Narvesen-paret trekker frem en pokerkampanje, men 1. desember lanserer Unibet sin nye pokerklient og det feires med en fest som er så stor at den ikke kan ignoreres. Kampanjen er fullstappet med premier, og den største av dem alle er en 28 dager lang reise rundt jorden for å besøke Verdens syv nye underverk!


bonus 3 000 kr
free spins 0
  • Kjent selskap
  • God velkomstbonus
  • Godt spillutvalg

Slik skaffer du deg lodd til trekningen

Fra og med 1. desember velger Unibet tilfeldige cash game-bord og gir spilleren som sitter med dealer-knappen ett lodd til den store trekningen. De andre som sitter rundt samme bord får hver sin Unibet Open Qualifier-billett!

Legg spesielt merke til at det fins tre forskjellige loddtyper: gull, sølv og bronse.

Ett gullodd tildeles spilleren som sitter på dealer-knappen ved utvalgte cash game-bord (NL/PL25 og oppover). Resten av spillerne ved det utvalgte bordet får en €10 UO Qualifier-billett.

Ett sølvlodd tildeles spilleren som sitter på dealer-knappen ved utvalgte cash game-bord (NL/10 og oppover). Resten av spillerne ved det utvalgte bordet får en €10 UO Qualifier-billett.

Ett bronselodd tildeles spilleren som sitter på dealer-knappen ved utvalgte cash game-bord (NL/PL4 og oppover). Resten av spillerne ved det utvalgte bordet får en €2 UO Qualifier-billett.

Den store loddtrekningen

Har du vunnet lodd bør du sette av litt tid lørdag 7. januar fra kl. 16:00. Da sendes nemlig den store loddtrekningen live på www.twitch.tv/unibetpoker. Trekningen presenteres av Unibets kommentator, David Vanderheyden, og han får i tillegg oppgaven om å trekke vinnerne av de største premiene manuelt. Premier med lavere verdi trekkes tilfeldig, ved hjelp av automatisert programvare.

Premiene

Hva du kan vinne er avhengig av hvilken farge det er på loddet ditt.

Det er kun spillere med gullodd som kan vinne en reise jorden rundt, men det er ikke den eneste reisen som tilbys. Med et gullodd kan du faktisk vinne én av 30 reisepakker: Hva med et besøk til den malaysiske regnskogen? Eller vil du heller i Bolivia, spille golf i Irland eller se nordlyset på Island? Ellers fins det også deltagelse i pengespill med høy innsats!

Har du et sølvlodd er det fortsatt mulig å vinne en reise. To sølvlodd-holdere får hver sin opplevelse, mens resten av premiene er bærbare pc-er, deltagelse på pengespill med middels innsats og UK Tour-pakker.

To personer med bronselodd vil også vinne hver sin reiseopplevelse, mens resten kan vinne deltagelse på pengespill med lav innsats

Verdens syv nye underverk

I følge Wikipedia er Verdens syv nye underverk en foreslått revidering av Antipatros fra Sidon sin liste over Verdens syv underverker fra 140.f.kr (som da skal være den mest kjente av flere tilsvarende lister). Utvelgelsen var en verdensomspent avstemming via telefon eller internett. Over 100 millioner stemmer ble mottatt vinnerne ble kunngjort i Lisboa juli 2007.

  • Den kinesiske mur i Kina
  • Petra i Jordan
  • Kristusstatuen i Brasil
  • Machu Picchu i Peru
  • Chichen Itza i Mexica
  • Colosseum i Italia
  • Taj Mahal i India

Unibet velkomstbonus

Unibets kampanjeside er alltid full av spennende saker men før det kan nye casino- og oddsspillere velge å få 200% opptil 1000 kr eller 500% opptil 500 kr på sitt første innskudd. Mens pokerspillere får 100 kr gratis å spille for.