Unibet er et av spillselskapene som har vært innovative med å utvikle sine egne produkter, og i nyere tid har de blant annet lansert deres eget spill som kalles for BetUP i tillegg til deres unike pokerklient. Man skal heller ikke glemme Supertoto og Superscore. Nok et nytt produkt er gjort klart, og denne gangen er det et eget fantasy-spill med fotballturneringer. De har kalt det for Fantasy Sports. Dette er herr Narvesen veldig facsinert av, så han har testet det ut.


bonus 3 000 kr
free spins 0
  • Kjent selskap
  • God velkomstbonus
  • Godt spillutvalg

Slik blir du med på Unibet Fantasy Sports

Fantasy Sports hos Unibet er turneringer inspirert av det meget populære spillet Fantasy football i Premier League. Her settes det opp turneringer på blant Champions League, Europa League, Premier League og andre ligaer.

  • Logg inn / Åpne en konto hos Unibet
  • Gå inn på oddsdelen og deretter ”Fantasy Sports Beta”
  • Velg en av de utvalgte turneringer
  • Sett opp et lag og bli med på turneringen
     
Unibet Fantasy Sports turneringslobby

Slik vinner du i Fantasy Sports

Hver gang du spiller i en turnering i Fantasy Sports hos Unibet skal du velge ut 5 spillere. En keeper, en forsvarsarer, en midtbanespiller og en spiss. Den fjerde spilleren velges utfra en valgfri posisjon. Alle ting som skjer i kampen for hver enkelt spiller vil gi poeng i turneringen, og sitter du igjen med høyest poengsum til slutt, er det du som stikker av med cash.
 

Turneringsoversikt på Unibet Fantasy Sports

Herr Narvesen liker en underholdningsform som dette, og han prøvde først med en freeroll som var helt gratis. Deretter valgte han en turnering med en liten buy-in. I prøveturneringen som var gratis var det spillere fra to kamper man skulle velge mellom. Den første kampen var Bayern Munchen – Real Madrid og den andre var Atletico Madrid – Leicester Han forsøkte han seg på et lag som inneholdt to spillere fra overraskelseslaget Leicester, samt to dominerende spillere fra Real Madrid og en liten luring med den belgiske spilleren Carrasco. Det endte med poengfangst på spesielt Cristiano Ronaldo, som klinket til med to fulltreffere som sikret en 2-1 seier på bortebane. Leicester måtte se seg slått 1-0 i første kampen på bortebane, så spillere her samlet ikke nok poeng. I tillegg scoret ikke belgiske Carrasco.

Det finnes flere turneringer med ulik buy-in, så det er mange spennende kamper du kan være involvert i.
 

Et eksempel på et lag på Unibet Fantasy Sports

Unibet velkomstbonus

Hos Unibet har man en gunstig velkomstbonus for nye spillere. Du kan sikre deg en 200% bonus opptil 1000 kr. Det betyr at en 500-lapp er nok for å sikre deg 1500 kr på spilekontoen. Bonusen hos Unibet har et gunstig omsetningskrav.