Denne kampanjen er avsluttet

NetEnts første spilleautomat for 2017 er ikke bare lekker å se på – den er også full av jackpoter: 2 vanlige og 1 progressiv. Casinoene er naturligvis forberedt og de neste dagene vil du derfor kunne baske deg i en haug med kampanjer og tilbud som har dette spillet i fokus.

Unibet slår til med en turnering der du kan vinne del av 100 000 kr. Størstedelen (en fjerdedel) går til spilleren som lykkes gå helt til topps. 49 andre får dele på resten, mens 50. – 500. plass får en håndfull med gratisspinn hver!

bonus 3 000 kr
free spins 0
 • Kjent selskap
 • God velkomstbonus
 • Godt spillutvalg

Sånn deltar du

 • Det første du må gjøre er å logge deg inn. Om du ikke har en konto kan du raskt og enkelt skaffe deg en her.
 • Etter det må du lete deg frem til kampanjesiden og klikke på påmeldingsknappen.
 • Spill minst 20 runder på Divine Fortune med en rundeinnsats på 2 kr eller mer, mellom 25. og 31. januar kl. 23:59!

Det siste punktet nevner at minstekravet for deltagelse er 20 runder, men fru Narvesen tipser om å holde det gående en liten stund til. For om du spiller minst 50 runder på Divine Fortune i løpet av turneringsperioden får du nemlig 10 gratisspinn innenfor 72 timer etter at kampanjen er over. Spiller du 100 runder eller mer får du 25 gratisspinn i stedet.

Slik vinner du

Målet er å få den beste gjennomsnittlige gevinsten over 20 sammenhengende spillerunder. Er du ikke fornøyd med resultatet er det bare å fortsette til du mener det er bra nok. Ifølge deres FAQ-side avgjøres vinnerne etter dette regnestykket: gevinst/innsats*100.

Kort Divine Fortune

Mandag 24. januar var ventetiden over. Da slapp NetEnt sitt første spill for 2017 og spillet er ingen jypling. Divine Fortune er en jackpotautomat full av spennende funksjoner som hjelper deg med å vinne stort.

Denne gang går reisen nok en gang til antikkens Hellas – en verden full av mytiske skapninger. Både Medusa, Minotauren og Pegasus er på plass. NetEnt har vært innom gamle Hellas tidligere i spilleautomaten Muse, men fru Narvesen er nødt for å si at Divine Fortune ser bedre ut. Den har i tillegg tre forskjellige jackpoter: 2 vanlige og 1 progressiv jackpot. Legg merke til at den progressive jackpoten er en lokal jackpot; så den vil nok aldri vokse seg like stor og sterk som Mega Jackpoten i Mega Fortune eller Mega Fortune Dreams. Men spillerne som vinner den vil nok bli glade likevel skal du se!

På reisen mot jackpotgevinstene får du hjelp av en rekke spennende funksjoner. En fallende wild-funksjon minner om walking wilds i Jack and the Beanstalk. Den eneste forskjellen er wildsymbolets retning etter hvert ekstraspinn.

Du får også en Wild-on-Wild funksjon som garanterer tre gratis ekstraspinn og et bonusspill bestående av freespins.

Så var det jackpotene da. Det første du må gjøre for å hente en jackpot er å samle bonussymboler. Tre eller flere gir deg umiddelbart tilgang til jackpotspillet. Her blir du gitt et nytt spillebrett bestående av 15 hjul som spinner uavhengig av hverandre. Symbolene du har samlet legges deretter til på tilfeldige plasser. Dine spillerunder i jackpotspillet er forresten gratis.

Hvert bonussymbol har en multiplikator på mellom 10 og 200. Spillere får tre sjanser på å håve inn så mye de kan, men denne telleren tilbakestilles hver gang du får et nytt bonussymbol på skjermen.

For å vinne jackpotene må du fylle radene med mynter.

 • Fyll 1 rad for å få den minste jackpoten
 • Fyll 2 rader for å få den mellomste jackpoten
 • Fyll 3 rader for å få Mega Jackpoten!

Lykke til!


bonus 3 000 kr
free spins 0
 • Kjent selskap
 • God velkomstbonus
 • Godt spillutvalg