Tidligere i dag omtalte Herr Narvesen den nyeste automaten fra Yggdrasil, Vikings Go Wild, og fikk lyst til å skrive om flere nye spill som virker lovende.

Nedenfor kan du lese kort om de spilleautomatene han og frua gleder seg mest til i løpet av september. Individuelle omtaler kommer selvsagt med en gang spillene er tilgjengelige.

Lucky Zodiac

En av to lanseringer fra Microgaming den 9. September, Lucky Zodiac, har orientalsk tema, Sparkling Wilds og Free spins.

I Free Spins runden fungerer to symboler som Wilds så du kan få mange muligheter for en gevinst. Du finner også en kvitt eller dobbelt funksjon om du skulle føle deg ekstra dristig.

Minste innsats: 0,1 kr

Maks innsats: ? kr

5 hjul, 3 rader, 20 gevinstlinjer

 

Rugby Star

De som er sportsinteresserte vet at Verdenscupen i rugby finner sted 18. September, for å være helt ærlig ante ikke Fru Narvesen noe om dette, men det forklarer lanseringsdatoen for Microgamings nyeste spilleautomat Rugby Star. Som navnet tilsier kommer dette til å være en slot basert på sporten og sikkert ment mest for elskere av Rugby.

Skal spillet slå an hos andre målgrupper må de tilby en spennende spillopplevelse og minst en eller to spesialfunksjoner. Innen vi har muligheten til å spille det selv kan vi bare ramse opp hvilke disse er, og la deg prøvespille det selv når ulike nettcasino lanserer Rugby Star på PC og mobil. Spilleautomaten byr på Scatters, Stacked Wilds og noe nytt som heter Wild Pass som kan gjøre to hele hjul om til Wilds.

Minste innsats: 1 kr

Maks innsats: 500 kr

5 hjul, 3 rader, 243 gevinstlinjer

 

Hook's Heroes

Hook's Heroes er en original NetEnt spilleautomat som er ventet siste uka av september. Den introduserer nye karakterer som som Herr Narvesen gjetter kan oppnå samme berømmelse som karakterene Gonzo, Boom Brothers og Jack Hammer.

Han mener også at automaten er basert på legenden om Kaptein Hook som de fleste kjenner igjen fra Disneys adapteringer. Husk at historien er eldre enn tegnefilmene og har derfor mange ulike versjoner. Hvilken NetEnt har latt seg inspirere av eller om det er deres egen tolkning er vanskelig å si, men spillet virker veldig lovende og ekteparet gleder seg til lanseringen.

Det mest innoverende de kan se før prøvespillingen kan finne sted er at Hook's Heroes har tre Free Spins funksjoner å velge mellom; Pirate, Mermaid og Fairy Feauture. Hvilken Feature du velger bestemmer hvor mange Free Spins du får og hvor mange Scatter symboler vises på hjulene, se eksempler på dette i videoen under.

Minste innsats: 2 kr

Maks innsats: 2000 kr

5 hjul, 3 rader, 20 gevinstlinjer

 

Holmes and the Stolen Stones

Enda en spilleautomat fra spennende Yggdrasil kommer på slutten av september og denne heter Holmes and the Stolen Stones. Ekteparet antok at temaet i denne automaten har noe å gjøre med den verdenskjente detektiven Sherlock Holmes og de fant frem til et bilde av automaten som virker å bekrefte dette.

Etter mer graving og litte grann trygling fant ekteparet frem til litt informasjon om industriens best bevarte hemmelighet. I Holmes and the Stolen Stones vil spillerne måtte lete etter savnede steiner som gir gratisspinn og kan føre til en jackpot. Du hørte riktig! Virker som om Holmes and the Stolen Stones er en jackpotautomat! Og det blir bedre, rykter går om at det blir faktisk ikke mindre enn fem jackpotter i hvert spill!

Eksklusiv forhåndsvisnig av Holmes and the Stolen Stones!