Wolf Hunters
67
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wolf Hunters

Spillutvikler: Yggdrasil
Opplev en skremmende varulver når du spiller Wolf Hunters av Yggdrasil!

På spilleautomaten Wolf Hunters vil du støte på skumle varulver som kan hjelpe deg med å gi deg en storgevinst.

Wolf Hunters anmeldelse

Gjør deg klar for et mørkere, men likevel meget spennende eventyr i spilleautomaten Wolf Hunters. Her viser Yggdrasil Gaming nok en gang at de kan gjøre spilleopplevelsen enda større ved hjelp av hete funksjoner, dramatisk bakgrunnsmusikk og grafikk, samt et lass med action på hjulene.

Wolf Hunters – Oppsett

Lanseringsdato: 24. september 2018
Utvikler: Yggdrasil
Hjul / Rader: 5 / 3
Linjer: 20
Min./Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
Toppgevinst: 3000 ganger innsatsen
RTP: 96,30%
Volatilitet: Medium / Høy
Bonusfunksjoner: sticky wild respin, 3 gratisspill

Spilleautomaten har et vanlig oppsett, men rundt selve spillebrettet fins det noen ekstra ting som vil bidra med å gjøre spilleopplevelsen enda bedre. Det første er helsemetret til varulven i toppen (600 når det er fullt) og raserimålerne til de to jegerne (ringer dette en bjelle?).

Spillevisning

Wolf Hunters – Bonus og spesialfunksjoner

Sticky wild respin

Hver gang du spinner frem et wildsymbol vil det låse seg på plass og gi deg et gratis respin. Moroa fortsetter så lenge respinnet produserer nye wilds.

En evig kamp mot varulvene

I begynnelsen vil dere som har spilt spillene i Yggdrasils Vikings-serie, tenke tilbake på alle slagene dere har vunnet og tapt på hjulene. I Wolf Hunters blir det nemlig mye av det samme. Forskjellen er at vikingene er byttet ut med jegere og sjømonstrene, sirenene og demonene har måttet vike plass for varulven. En annen ting er at Yggdrasil har gitt varulven et helsemeter.

Hver gang varulven dukker opp på hjulene står jegerne klare. Du får se en kort kamp og om varulven vinner vil det oppføre seg som et helt vanlig symbol. Hvis jegeren vinner kan du se frem til følgende:

  • varulven mister 1 liv i sitt helsemeter.
  • jegeren som vant får sin raserimåler økt med 1
  • varulv-symbolet blir til en wild og du vet vel hva disse gjør? Jo, de låser seg på plass og gir et gratis respin.
Hvem vinner - varulven eller jegeren?

Wolf Hunters – Free Spins

Oppgraderinger

Før vi går inn på hvordan du kommer deg inn i gratisspillene er det et par ting du skal vite. Det første er at jegerne har større sjanser til å vinne sine kamper i alle gratisspill. Det andre er at du kan oppgradere dem ved å samle tilhørende bonussymboler.

  • samler du tre bonussymboler på det første hjulet får du 2 ekstra gratisspinn og den mannlige jegeren oppgradert. Hver gang han vinner sine kamper etter dette vil han gjøre varulven, samt 1 plass til venstre om til wilds.
  • samler du tre bonussymboler på det siste hjulet får du 2 ekstra gratisspinn og den kvinnelige jegeren oppgradert. Hver gang hun vinner sine kamper etter dette, vil hun gjøre varulven og plassen over og under om til wilds.

Oppgraderer du bare 1 jeger vil varulven alltid møte denne karakteren. Oppgraderer du begge velges jegeren tilfeldig.

Free spins i Wolf Hunters

Gratisspillene og hvordan du kommer deg dit

Vanlig gratisspinn

Får du et bonussymbol på det første og siste hjulet belønnes du med 10 gratisspinn.

Hunter Free Spins

Når du fyller en jegers raserimåler får du 10 gratisspinn. Jegeren som aktiverte gratisspillet er oppgradert fra start.

Slayer Free Spins

Reduserer du livet til varulvens liv til 0 får du 10 gratisspinn. Under denne gratisøkten fins det ingen bonussymboler på hjulene så du kan ikke oppgradere jegerne. I stedet vil alle varulver bli til utvidende wilds!

Wolf Hunters – Gevinster og mer

Wolf Hunters minner en del om Vikings-spillene, men er langt fra en direkte kopi. Vi storkoste oss – og det til tross for at vi ikke var så heldige med gevinstene. Spillet klatrer nok litt over halvveis over variansmetret, så en får behandle det litt forsiktig.

De største gevinstene venter naturligvis i gratisspillene der jegere med større vinnersjanser kan hjelpe en med å fylle store deler av skjermen med wilds. De hjalp oss til flere storgevinster, så når en først kommer seg hit kan det hende man kommer fra det med en god pengeboost. Toppgevinsten på 3000 ganger innsatsen er dog forbeholdt de aller, aller heldigste jegerne.