Wizard Shop
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
97%
RTP

Wizard Shop

Spillutvikler: Push Gaming

Bli med inn i magisk butikk med hyllene fulle av eliksirer og annet godt du måtte trenge til din trolldomsdrink.…

Wizard Shop anmeldelse

Bli med inn i magisk butikk med hyllene fulle av eliksirer og annet godt du måtte trenge til din trolldomsdrink. Her kan du vinne flotte gevinster og samle mynter som du kan bruke til å gjøre free spins-spillet ganske mange hakk bedre!

Hvor kan jeg spille Wizard Shop

Om Wizard Shop

Teknisk informasjon
Spillutvikler: Push Gaming
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 50
Min/Maks innsats: 2,50 kr – 1000 kr
RTP: 97%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Wizard Wilds og Wizard Shop (free spins) med mulighet for skattekister, multiplikatorer og ekstra wilds. 

Wizard Shop spillevisning

Wizard Shop bonus og spesialfunksjoner

Wizard Shop skiller seg altså fra de vanlige spilleautomatene gjennom å ha 6 rader istedenfor 3. Det første du skal vite er at noen av symbolene kommer med mynter og hver mynt du plukker opp teller som 4 i din myntbalanse. Du får gullmynter om du spiller med ekte penger og sølvmynter om du spiller med bonuspenger. Disse myntene kommer vi tilbake til i free spins-delen.

Symbolet som betaler mest er trollmannen kledd i lilla, men om du lykkes spinne inn et helt hjul forvandles han om til en gullkledd trollmann. Det samme gjør alle andre trollmenn du måtte ha på skjermen under dette spinnet. En gullkledd trollmann oppfører seg som et wild og hjelper deg derfor med å lage gevinstkombinasjoner ved å erstatte andre symboler – alle unntatt kisten og skriftrullen.

Wizard Shop free spins

3 skriftruller på hjulene trigger Wizard Shop-funksjonen som er en omgang med 10 free spins. Du vil også få 120 ekstra mynter til din aktive myntbalanse og et ekstra wildsymbol inne i gratisspillet. Myntene du har kan deretter brukes til å kjøpe diverse oppgraderinger, men de vil bare gjelde under gratisspillet.

Oppgrader for enda større gevinster i Wizard Shop

 

Ekstra wilds:

Level 1 – 50 ekstra wilds legges til hjulene.
Level 2 –  100 ekstra wilds legges til hjulene.
Level 3 – 150 ekstra wilds legges til hjulene.
Level 4 – 200 ekstra wilds legges til hjulene.
Level 5 – 250 ekstra wilds legges til hjulene.

Wizard Wild multiplikator

Level 1: x2 multiplikator
Level 2: x4 multiplikator
Level 3: x6 multiplikator
Level 4: x8 multiplikator
Level 5: x10 multiplikator

Skattekister

Under free spins-spillet kan du også spinne frem kister som inneholder mynter. Det er et par ting du skal vite om denne kisten. Den kan bare dukke opp på det første, tredje og femte hjulet. Hvis du ikke oppgraderer denne til level 1 vil den fortsatt kunne spinnes frem, men ikke åpnes under free spins-bonusen.

Level 1: 1x innsatsen
Level 2: 2x innsatsen
Level 3: 3x innsatsen
Level 4: 4x innsatsen
Level 4: 5x innsatsen

Wizard Shop på mobilen

Siden spillet har fått 6 rader passer det utmerket for portrettmodusen på mobilen eller nettbrettet. Den fungerte som smurt på vår Android-enhet, så denne kan vi enkelt anbefale til mobilspillere. 

Wizard Shop Free Spins

Wizard Shop gevinster, utbetalinger og jackpoter

Vi kan vanligvis ikke vente med å komme oss til free spins-spillet, for det er stort sett der man pleier å plukke med seg de største gevinstene. Det samme gjelder i Wizard Shop, men med litt ekstra tid i hovedspillet kan man plukke med seg enda flere mynter og kjøpe seg enda bedre oppgraderinger. Du kan dog velge å stå over oppgraderingene for en gratisøkt og bruke dem på neste, for ubrukte mynter blir i myntbalansen til de er brukt.

Vi syns ikke kisten er verdt myntene da en bare kan få 1x innsatsen for 100 mynter. Kanskje om man har råd til å maksimere den, men da er det fortsatt bare snakk om en liten ekstrasum her og der. Det var mer interessant å legge til ekstra wilds og wildmultiplikatorer. Uansett hvilken kombinasjon vi valgte havnet vi et godt stykke unna gratisspillets maksgevinst som er 7500x innsatsen.

Avslutningsvis

Wizard Shop er et ganske så artig og annerledes spill. En frisk bris mellom alle 5-hjulsautomatene med 3 rader. Det var ekstra artig å kunne kjøpe oppgraderinger, men kan forstå at dette ikke er noe for alle. 

Andre Push Gaming spillomtaler