Wixx
68
Vurdering
x2796
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wixx

Spillutvikler: Nolimit City

Den femte spilleautomaten som rullet av produksjonsbåndet til NoLimit City er WiXX; en kjapp liten godsak fylt med edelstener i…

Wixx anmeldelse

Den femte spilleautomaten som rullet av produksjonsbåndet til NoLimit City er WiXX; en kjapp liten godsak fylt med edelstener i forskjellige former og farger. Ved første øyenkast ser det fryktelig enkelt ut, men seks glohete super respin er nok til å overtale oss om å bli.

Spill WiXX med ekte penger her

WiXX spillevisning - match krystaller for å vinne!

WiXX – Spillfunksjoner

WiXX har fått fire hjul, tre rader og 81 win ways hvilket betyr at du får gevinster hver gang du matcher minst tre like symboler på sammenhengende hjul fra venstre. Når det kommer til symboler fins det tre høytbetalende og fire lavtbetalende. Tre hele krystaller (rubinen, safiren og topasen) betaler kanskje ut mest, men de fire krystallbitene kommer alltid stablet oppå hverandre og kan derfor hjelpe deg med å lage flere vinnerkombinasjoner på ett og samme spinn.

WiXX – Bonusfunksjoner

WiXX har ingen scatter eller et bonussymbol som sender deg videre til et separat bonusspill. All spenningen skjer altså på de fire hjulene og tre radene du får utdelt. Det kan minne litt om det populære NetEnt-spillet, Starburst, men istedenfor å bare ha 1 respin-funksjon, har WiXX fått 6. Disse aktiverer du ved å få en gevinstkombinasjon bestående av fire like krystaller.

Ruby Booster Respin – fire røde krystaller.
En gevinstkombinasjon bestående av fire rubiner trigger et respin hvor alle rubinene forvandles om til wildsymboler og kommer stablet oppå hverandre på hjulene.

Topaz Booster Respin – fire gule krystaller
En gevinstkombinasjon bestående av fire topaser trigger et respin hvor topasene kommer i stabler og gevinster fra høytbetalende symboler ganges med fem.

Sapphire Booster – fire blå krystaller
En gevinstkombinasjon bestående av fire blå safirer gir deg et respin hvor safirene er stablet oppå hverandre på det første, andre og tredje hjulet. På det fjerde er du garantert å få et helt safir-hjul siden alle de andre symbolene er fjernet.

WiXX - respin

Super Booster Spin

De gangene du klarer å få fire like av to forskjellige krystaller belønnes du med noe NoLimit City kaller et Super Booster Spin. Hvilke goder du får kommer an på hvilke krystaller du vinner med.

Rubiner og safirer

  • Rubiner og safirer kommer stablet oppå hverandre
  • Alle rubiner blir til wilds.
  • Det fjerde hjulet inneholder kun wilds.

Rubiner og topaser

  • Rubiner og topaser kommer stablet oppå hverandre.
  • Alle rubiner blir til wilds.
  • Alle krystall-gevinster ganges med 5.

Safirer og topaser

  • Alle krystallene kommer stablet oppå hverandre.
  • Alle rubiner blir til wilds
  • Alle krystall-gevinster ganges med 5.

WiXX Super Booster Spin

WiXX – Free Spins

WiXX har ikke fått et eget gratisspill.

WiXX – Jackpot, RTP og utbetalinger

Spilleautomaten WiXX har en RTP på 96,61% og er i toppen av variansmetret. Derfor kommer det kanskje ikke som noen overraskelse at kombinasjoner bestående av tre like symboler betaler lommerusk i forhold til kombinasjoner bestående av fire. Du kan også regne med en del tørkeperioder. Under vår spilleøkt var det de små krystallbitene som ga en etterlengtet boost siden disse alltid kommer i stabler.

Booster Spin og Super Booster Spin kan potensielt by på lekre beløp; helt opptil 2796 ganger innsatsen for de med maks flaks. Men det å matche like krystaller på alle hjulene var en god del vanskeligere enn vi trodde. Når de endelig kom ble det alltid spennende, men ikke alltid like bra. Et respin kunne like gjerne rase forbi uten å gi fra seg noen ting. Vi anbefaler derfor at du tar med deg en større spillebalanse inn i denne automaten, sånn at du kan holde hjulene i gang til det klaffer skikkelig.

Avslutningsvis

WiXX ser som sagt veldig enkel ut, men la ikke skinnet bedra. Er du en casinospiller som elsker utfordringene i en volatil spilleautomat tror vi denne kan være for deg. Det er kanskje ikke det beste valget for omsetning av bonuser, men de dagene du har litt ekstra på spillekontoen kan det være gøy å se om du klarer å temme krystallene og lokke frem de store gevinstene.