Witchcraft Academy
67
Vurdering
x800
Maksimum gevinst
96%
RTP

Witchcraft Academy

Spillutvikler: NetEnt

Venter du fortsatt på inngangsbrevet fra Hogwarts? Hvorfor ikke ta sjansen på NetEnts Withcraft Academy i stedet? Denne skolen er…

Witchcraft Academy anmeldelse

Venter du fortsatt på inngangsbrevet fra Hogwarts? Hvorfor ikke ta sjansen på NetEnts Withcraft Academy i stedet? Denne skolen er full av hemmeligheter og magi, men det viktigste er vel at to av deres studenter kan hjelpe deg med å trolle frem store gevinster.

Hvor kan jeg spille Witchcraft Academy?

Withcraft Academy er for øyeblikket et eksklusivt spill hos LeoVegas.

Witchcraft Academy spillfunksjoner

Spilleautomaten Witchcraft Academy har 20 linjer, men gevinstkombinasjonene trenger ikke nødvendigvis starte på det første hjulet. En kombinasjon bestående av 3+ like symboler som følger en av linjene gir gevinst; uansett om den starter på det første, andre eller tredje hjulet.

Ellers vil du raskt se at alle symbolene (unntatt bonussymbolet) er stablet oppå hverandre. Dette hjelper også med å lage flere gevinstkombinasjoner på hvert spinn.

Witchcraft Academy spillevisning

Witchcraft Academy bonus og spesialfunksjoner

Wilds: Wildsymbolene kan dukke opp på det første, andre, fjerde og femte hjulet, og erstatter alle symboler unntatt bonussymbolet.

Elemental Bonus: Bonussymbolet er spillets scatter og du trenger minst 3 av dem for å komme deg til bonusspillet. Antall scattere avgjør hvor mange skudd du får, så jo flere, desto bedre!

Bonusspillet er et minispill hvor du vil se spillets to karakterer (Efora og Earthan) foran et rutenett (5×4) fylt med statuer og krukker. Målet er å skyte ned alt og treffe symbolene på den bakerste raden.

Krukkene: Hver krukke inneholder mynter (mellom 10 og 200 ganger innsatsnivået). Det meste du kan vinne i bonusspillet er 20 000 mynter.
Statuene: Treffer du en statue vil den eksplodere og sprenge gjenstandene vedsiden av (enten horisontalt eller vertikalt). Du kan faktisk sprenge store deler av brettet med bare én statue dersom eksplosjonen treffer andre statuer og starter en kjedereaksjon.

Hver gang du velger en skytter vil den utvalgte fyre av mellom 1 og 4 «skudd». Vi tror ikke det har så veldig mye å si om du velger Earthans drage eller Eforas ugle siden kolonnene velges tilfeldig.

Det endelige målet er å renske hele brettet, inkludert scatterne på den bakerste raden. Hver scatter har en bonus som du kan få med deg inn i gratisspillet, men du må treffe minst tre av dem for å komme deg dit. Tre scattere gir 5 gratisspinn, og hver scatter inneholder følgende bonuser:

Scatterbonusene fra venstre til høyre:

  • Låser det første hjulet og gjør det om til et wild.
  • +5 free spins
  • x2 multiplikator
  • +5 free spins
  • Låser det siste hjulet og gjør det om til et wild.

Witchcraft Academy bonuspill

Witchcraft Academy free spins

Den eneste veien til gratisspillet er via bonusspillet og det meste du kan hente derfra er 15 free spins. Moroa kan forlenges ved å samle flere bonussymboler inne i gratisspillet:

  • 2 bonusspinn-symboler: 5 ekstra free spins
  • 3 bonusspinn-symboler: 10 ekstra free spins
  • 4 bonusspinn-symboler: 15 ekstra free spins
  • 5 bonusspinn-symboler: 20 ekstra free spins

Gratisspillet spilles med alle bonusene du hentet fra foregående bonusspill.

Witchcraft Academy free spins bonuser

Witchcraft Academy gevinster og utbetalinger

Uff, det kjentes veldig vanskelig å komme seg til bonusspillet, og da kan du vel forestille deg hvor frustrerende det var å komme fra det uten free spins. Det var likevel gøy og verdt ventetiden for de er begge artige minispill. En kan dessuten spinne frem greie gevinster i hovedspillet, så man er ikke helt avhengig av bonus og free spins for å booste spillebalansen.

Witchcraft Academy burde nok ikke være et førstevalg for dere som har bonuser som må omsettes, men ellers tror vi det kan være interessant for både nye og gamle spillere.

Avslutningsvis

Spillet er for øyeblikket bare tilgjengelig hos LeoVegas og vil fortsette å være det i noen måneder til. Om magi er noe som passer for deg vil vi også anbefale Ozwins Jackpots av Yggdrasil. Den er ikke bare begrenset til ett casino og har i tillegg en progressiv jackpot!

NetEnt spill