Winterberries
68
Vurdering
x2500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Winterberries

Spillutvikler: Yggdrasil

Det å forsøke å være nyskapende i en spillbransje som stadig blir mer folksom er mer eller mindre et must.…

Winterberries anmeldelse

Det å forsøke å være nyskapende i en spillbransje som stadig blir mer folksom er mer eller mindre et must. Det er iallfall det man strever etter og utviklerne lanserer den ene nyheten etter den andre, med et håp om at det skal slå igjennom og bli en ny folkefavoritt. Da Yggdrasil Gaming kom på markedet, for bare noen få år siden, fikk de mye ros for flaggskipet Jokerizer. Neste stopp på reisen skulle bli kalde nord i spilleautomaten, Winterberries.

Det var ikke å vanskelig å forestille seg at Winterberries skulle gå hjem hos mange spilleglade nordmenn. Grafikken er fantastisk og spillet gir i sin helhet gir en god opplevelse. En er jo bare nødt for å være enig i at et spill med fargerike bær er en forfriskende pause fra vannmeloner, sitroner og kirsebær. Bak bærene ligger det et vakkert vinterlandskap og over høyttalerne blir vi servert finsk polka.

Samle frosne bær her

Winterberries Spillinformasjon

Hjul / Rader: 5 / 3
Innsatslinjer: 25
Myntverdier: 0,01 – 2,00
Minsteinnsats: €0,25
Maksinnsats: €50

Fru Narvesen mener at Yggdrasils andre spilleautomat passer erfarne casinospillere bedre enn nybegynnere. Det er fordi denne spilleautomaten kan by på lange tørkeperioder, samt mye smått som ikke engang overstiger innsatsbeløpet. Nye spillere har kanskje ikke tålmodigheten som kreves for å komme seg gjennom disse periodene eller budsjettet.

Er du blant dem som liker at spilleautomater spytter ut ofte for å holde moroa gående, anbefaler fru Narvesen at du tar en titt på spill som Blood Suckers eller Starburst.

Winterberries spillevisning

Winterberries Jackpoter

Winterberries har ingen progressiv jackpot, men den saftigste bæren av dem alle gir en toppgevinst på hele 62 500 mynter. Sjansene for å få denne kombinasjonen er ikke så altfor stor, men hvilken jackpot er enkel å vinne? Mens du venter på at denne skal dukke opp, kan du samle skjermer full av andre bær. De gir ingen toppgevinst, men vil nok lokke frem et smil for det.

Winterberries bonusfunksjoner

I likhet med Jokerizer har ikke Winterberries en flust av bonusfunksjoner. Spillet har hverken scattere, free spins eller wilds. Så nå lurer du vel på om den i det hele tatt er verdt å åpne. Joda, det fins grunner til å gi den et forsøk …

Winterberries har to funksjoner som jobber tett sammen. Det første er en sticky win-funksjon som NetEnt-spillere umiddelbart vil kjenne igjen fra Jackhammer-serien. Den andre er en spennende hjulmultiplikator som kan femdoble gevinsten din!

Vi starter med sticky win-funksjonen som trigges etter hver gevinst. Symbolene i din vinnerkombinasjon fryses altså på plass, mens resten spinnes inn på nytt i et gratis ekstraspinn. Hver gang ekstraspinnet produserer et nytt vinnersymbol, får du enda en gratis sjanse – og det er slik du fyller skjermen med matchende bær!

Sticky win-funksjonen går hånd i hånd med multiplikator-bonusen. Hvert fylte hjul belønner deg nemlig med en multiplikator. Legg merke til at du må fylle opp hjulene fra venstre til høyre og at de må være etter hverandre.

Eksempel:

  • Fyll hjul 1 og 2 for dobbelt gevinst.
  • Fyll hjul 1, 2 og 3 for tredobbelt gevinst osv.
  • Fyll hjul 1, 2 og 4 gir dobbel gevinst
  • Fyll hjul 2 og 3 gir ingen multiplikator
  • Fyll hjul 1 og 3 gir ingen multiplikator

Winterberries storgevinst

Winterberries free spins

Winterberries har ingen egen freespins bonus, men gratisspinnene fra sticky win-funksjonen gir deg iallfall muligheten til å øke gevinstene dine uten at det koster deg noe ekstra. Fru Narvesen fikk som regel flere ekstraspinn på rad, og det hjalp i jakten på større gevinster. Det ble ingen full skjerm med matchende bær denne gang, men en vet aldri hva som skjer på neste besøk!

Winterberries på mobilen

Alle spillene til Yggdrasil Gaming er tilgjengelige på alle plattformer ved lansering. Har du en smarttelefon eller et nettbrett med 3G/4G eller wi-fi, så kan du glede deg over at du alltid har frosne bær innen rekkevidde. Spillet ser like bra ut i mindre format og fungerte knirkefritt!

Winterberries på mobilen

Winterberries konklusjon

Ekstraspinnene i sticky win-funksjonen gjorde opp for mangelen av en egen free spins bonus. Fru Narvesen var ganske så nær ved å fylle opp skjermen flere ganger, men kom altså ikke helt i mål. Hun feller ingen tårer av den grunn. Kanskje det går bedre neste gang!

Til slutt vil hun si at Winterberries ikke er for spillere som lar seg skremme av tørkeperioder, og at spillet krever et litt større budsjett. Men moroa av å se bærene hope seg opp på skjermen, gjør det verdt et forsøk!