Wild Wheel
68
Vurdering
x3398
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wild Wheel

Spillutvikler: Push Gaming

Tre frem og spinn lykkehjulet for sjansen til å vinne flotte pengegevinster eller free spins. På dine forsøk kan du…

Wild Wheel anmeldelse

Tre frem og spinn lykkehjulet for sjansen til å vinne flotte pengegevinster eller free spins. På dine forsøk kan du velge å ta premien eller spinne på nytt for sjansen til å vinne enda mer. I spilleautomaten Wild Wheel av Push Gaming er du finaledeltakeren i et spennende game show i komforten av din egen stue!

Spill Wild Wheel gratis 

Hvor kan jeg spille Wild Wheel?

Wild Wheel – oppsett og tema

På Wild Wheel sine 5 hjul og 3 rader skal symbolene matches på 20 faste linjer. Kortsymbolene (J, Q, K og A) har som vanlig fått oppgaven om å være spillets lavtbetalende symboler, mens safen, sparegrisen, pengekofferten og gullbarrene er de som betaler mest.

Push Gaming virker denne gang ha latt seg inspirere av såkalte game shows, slik som for eksempel Wheel of Fortune som er et amerikansk tv-program som har pågått siden 1975. For i tillegg til å matche symboler, vil du også kunne jage gevinster i tre forskjellige lykkehjul.  

Wild Wheel spillevisning

Wild Wheel – bonuser og funksjoner

Wild Nudge

Se opp for lykkehjul-symbolene som bare kan dukke opp på det andre, tredje og fjerde hjulet, for disse er både wilds og bonussymboler. Disse symbolene er i tillegg stablet oppå hverandre (3 stk.) sånn at du kan dekke et helt hjul. 

Når du får 1 eller 2 wildsymboler på skjermen, vil hjulet/hjulene dyttes slik at du får hele wildhjul (skjer bare om et wildhjul produserer en gevinstkombiasjon). Du trenger med andre ord bare deler av lykkehjulet på skjermen for sjansen til å vinne!

Bonusspill / lykkehjulet

Når du lykkes spinne frem en wild på det andre, tredje og det fjerde hjulet på en gang, får du:

1) En 3×3 wild-blokk og tilhørende storgevinst.
2) Tre sjanser på lykkehjulene.

Det fins tre forskjellige lykkehjul, men du starter alltid på det første. Derfra kan du gå videre til de to neste gjennom å treffe de spesielle oppgraderingsplassene. I tillegg til disse er hjulene fylt med free sping og pengepremier.

Free spins vunnet i lykkehjulet

Take it or leave it

Du starter bonusspillet med tre spinn på det første hjulet, men du kan bare hente én premie. Du får nemlig velge om du vil ta premien din eller spinne hjulet på nytt. På et av våre forsøk vant vi så lite som 2 free spins på det tredje spinnet vårt. Det kjentes litt kjipt der og da, men gratisspill-resultatet ble faktisk bedre enn de to første pengegevinstene vi valgte å kaste. Så det ble bra likevel!

Wild Wheel – Free Spins

Veien til gratisspillet går altså via bonusspillet og hvor mange du kan vinne kommer an på hvilket lykkehjul du befinner deg på.

  • Lykkehjul 1: Vinn 2, 4, 6, 8 eller 10 free spins.
  • Lykkehjul 2: Vinn 4, 5, 6, 8, 10 eller 15 free spins.
  • Lykkehjul 3: Vinn 10, 15, 20, 30, 40 eller 50 free spins.

Vi skrev over at vi fikk 2 free spins på en av våre lykkehjul-spinn og kan fortelle at det kan være nok til å vinne stort. For under gratisspillet spinner de tre midterste hjulene sammen. Er du ekstra heldig kan du også banke inn den store wild-blokken på 3×3. 

Wild Wheel – utbetalinger og jackpoter

Wild Wheel ligger på den øvre delen av variansmetret (middels/høy) og har en utbetalingsprosent på 96,98%. Det meste du kan vinne på én spillelinje er 30 ganger pengene, men du vil mest sannsynlig få flere kombinasjoner om gangen siden symbolene kommer stablet oppå hverandre. 

Det siste lykkehjulet har naturligvis de beste gevinstene og det meste du kan få der er 1500 ganger pengene.

En hel blokk med wilds

Konklusjon

Spillet ser veldig enkelt ut, men etter en økt på lykkehjulet tror vi de fleste kommer til å tilgi Push Gaming for ikke å ha lagt mer tid på spillets utseende. Alt i alt syns vi dette er et solid spill fra denne utvikleren. Vi likte naturligvis lykkehjul-bonusen og gratisspillet best, men nudging wilds holdt moroa gående mellom hver bonusøkt.