Wild Toro
67
Vurdering
x2250
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wild Toro

Spillutvikler: Elk Studios

Denne spilleautomaten av ELK Studios har fått et litt ukomfortabelt tema, men heldigvis har de gjort oksen til den store…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Wild Toro anmeldelse

Denne spilleautomaten av ELK Studios har fått et litt ukomfortabelt tema, men heldigvis har de gjort oksen til den store helten som herjer rundt på hjulene. Matadoren er dessuten i familie med en annen ELK Studio-karakter, hvilket vi syns er litt artig. Det er nemlig sønnen til onde kaptein Diaz fra Taco Brothers. Diaz Junior er ganske så sleip, men kan likevel lokkes til det gavmilde hjørnet.

Her kan du spille Wild Toro

Teknisk informasjon

Spillutvikler: ELK Studios
Antall hjul/rader: 5 / 4
Antall innsatslinjer: 178 vinnermåter
Min/Maks innsats: €0,20 / €100
RTP: 96,4%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Wild, Toros vandrende wild, Toro goes wild bonusspill, matadorens respinn-utfordring,

Selv spillere som ikke liker tyrefekting vil synes Wild Toro er litt artig, for her vinner oksen hver eneste gang. Matadoren slipper unna med litt pisk i ny og ned, men det er aldri alvorlig for han kommer alltid tilbake. Det er med andre ord ingen tragiske avslutninger – bare store vinnersjanser!

Wild Toro spillevisning

Wild Toro bonusfunksjoner

Wilds

Spillet har fått to wilds. Det første er et vanlig wild som erstatter andre symboler untatt matadoren og oksen. Det andre er oksen som også er en vandrende wild. Det betyr at han gir deg et gratis respinn og beveger seg én plass til venstre. Slik fortsetter det frem til han har vandret ut av skjermen.

Matadorens respinn-utfordring

Når du får en matador på det andre, tredje og fjerde hjulet aktiverer du matadorens respinn-utfordring. Det er rett og slett et gratis respinn for hver matador du får opp. Under disse gratisrundene holdes matadorene på plass, samtidig som er det er en større sjanse for at Wild Toro-symbolet dukker opp.

Toro Goes Wild bonusspill

Når du får en Wild Toro og en matador samtidig, vil Wild Toro bevege seg opp eller ned til den raden som matadoren befinner seg på og deretter løpe langs raden og stange ham ut av skjermen. Alle symbolene han passerer forvandles om til wilds. Kan du tenke deg hvor fin gevinsten blir om oksen dukker opp under matadorens respinn-utfordring?

Wild Toro - Toro Goes Wild

Wild Toro Free Spins

Elk Studios har ikke lagt til et eget free spins-spill, men alle respinnene som matadoren og oksen kan gi deg gjør opp for det.

Wild Toro Jackpot, utbetalinger og RTP

Wild Toro har ingen progressiv jackpot, men en toppgevinst på 225 000 euro er vel ikke så dumt det heller. Ellers er spillet ganske så volatilt og har en RTP på 96,40%. Du kan altså støte på tørkeperioder, men det er likevel verdt et forsøk.

Wild Toro gevinst

Elk Studios – spillstrategier

Mange spillere endrer størrelsen på sine innsatser etter utfallet på sine spillerunder. Derfor har ELK Studios introdusert en ny måte å spille caisnospill på via deres Spillestrategi-funksjon. Denne funksjonen finner du blant innstillingene i deres spilleautomater og er kort sagt et sett med forhåndsbestemte spillemønster.

Optimizer: Legger en prosent av spillebalansen.

Innsatsen endrer seg automatisk og er alltid en bestemt prosent av din spillebalanse. Når balansen øker gjør innsatsen det samme og motsatt. Du kan velge alt fra 1% (vanlig spiller) til 10% (high roller) av spillebalansen.

Leveller: Øk innsatsen etter 5 tapte runder.

Innsatsen øker med to nivåer etter 5 tapte spillerunder. Taper du fem runder til går den opp ytterligere 2 nivåer. Denne funksjonen nullstilles etter hver gevinstgivende spillerunde.

Booster

Innsatsen øker med ett nivå etter etter hvert tap (opptil maks fire ganger ditt opprinnelige innsatsbeløp). Denne funksjonen nullstilles etter hver gevinstgivende spillerunde.

Jumper

Øker nivået med ett nivå etter hver gevinstgivende spillerunde (opptil maks fire ganger ditt opprinnelige innsatsbeløp). Denne funksjonen nullstilles etter hver tapende spillerunde.

Wild Toro – vår konklusjon

Wild Toro er en artig spilleautomat som fikk tiden til å fly. Det er et spill som ikke tilbyr en gevinst på annethvert spinn, og det kan kjennes på spillebalansen. Men når funksjonene først setter ordentlig i gang så ble vi belønnet med noen gode beløp. Det handler i bunn og grunn om å ha skikkelig flaks. Kanskje er det din dag i dag?