Wild Swarm
68
Vurdering
x3100
Maksimum gevinst
97%
RTP

Wild Swarm

Spillutvikler: Push Gaming

Fra midten av juni kan du bli med Push Gaming inn i skogen og høre biene summe, mens du jager…

Wild Swarm anmeldelse

Fra midten av juni kan du bli med Push Gaming inn i skogen og høre biene summe, mens du jager en toppgevinst lik 3100 ganger innsatsen. I Wild Swarm kan du se frem to forskjellige wilds, to gratisspill med klebende wilds og skattekister fulle av flotte premier!

Prøv Wild Swarm gratis her

Spill Wild Swarm for ekte penger her

Wild Swarm – Oppsett og tema

  • Lanseringsdato: 19. juni 2018
  • Utvikler: Push Gaming
  • Hjul / Rader: 5 / 4
  • Linjer: 20
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr.
  • Toppgevinst/Jackpot: 3100 x innsatsen
  • RTP: 97,028%
  • Volatilitet: Medium/Høy
  • Funksjoner: wild, klikk og velg-bonus, 2x free spins med klebende wilds.

Wild Swarm spillevisning

Wild Swarm bonus og spesialfunksjoner

2 Wilds

I denne spilleautomaten fins det to forskjellige wilds. En vanlig wild og en klebende wild. Den sistnevnte kan bare dukke opp i Wild Swarms gratisspill.

Fyll metret med bier

Under spilleøkten din kan det dukke opp bier på hjulene. Disse vil fly inn i bibolet du ser i toppen av skjermen, legge igjen en wild på den plassen de havnet på og fylle opp metret til høyre. Når den ytterste ringen er fylt opp vil du gå opp til nesten nivå og når du endelig kommer deg til nivå 5 kan du se frem til et av spillets gratisspill. Biene du får etter at du har nådd toppnivået, kan sprenge bibolet og trigge Swarm Mode som du kan lese mer om lenger ned.

Kistene

En annen ting som også dukker opp i ny og ne er en finfin kiste som er full av snadder. Hver kiste vil produsere fem brikker på skjermen. Brikkene vises med bildesiden opp slik at du kan se hva det er du eventuelt kan vinne. Etter en kort stund vil brikkene snus, samles sammen, stokkes om og spres ut igjen. Du klikker deretter på den du vil ha og får premien kreditert med det samme.

Premiene du kan få fra en kiste i hovedspillet er swarm mode-spillet, en boost i biemetret, gratisspinn eller en pengepremie i form av en multiplikator.. Den høyeste myntgevinsten vi så i en kiste var 150x innsatsen, men den beste vi fikk var 100, hvilket ikke kjentes så dumt det heller. 

Slik kan kisteinnholdet se ut i Wild Swarm

Wild Swarm  Free Spins

Wild Swarm har to gratisspill; et vanlig og et kalt Swarm Mode. Forskjellen på disse er at du i den sistnevnte får tildelt sticky wilds før gratisspillet begynner. Etter det fungerer begge på samme måte. Den eneste forskjellen på hovedspillet og gratisspillet er at alle wilds du får er sticky wilds. Alle du får låses altså på plass og blir der til gratisøkten er over.

Slik kommer du deg inn i gratisspillene

Du kommer deg til det vanlige gratisspillet ved å spinne frem tre eller flere scattere eller gjennom å finne riktig brikke i en kiste.

Swarm Mode kan også nås via en kiste eller gjennom å sprenge bibolet når du er på det femte nivået.

Samle en haug med sticky wilds i Wild Swarms gratisspill

Wild Swarm – Utbetalinger og jackpoter

I Wild Swarm skal du matche like symboler på spillets 20 linjer, men siden Push Gaming har krydret det til med en ekstra rad, støtte vi stadig på tørkeperioder med små eller ingen gevinster. Etter å ha spunnet en tid og tapt en del, fikk vi heldigvis større gevinster som satte oss i nærheten av der vi startet. En boost på nesten 200 ganger innsatsen i et av gratisspillene hjalp også en del.

Til tross for at gratisspillene kan nås på flere måter var det noe vanskelig å komme seg dit. I løpet av de to timene vi spilte lykkes vi ikke aktivere Swarm Mode en eneste gang, hvilket var litt trist.

Avslutningsvis

Wild Swarm er enda et spill av Push Gaming som vi liker og syns du skal prøve. Du finner det i utvalget til casinoene vi har lagt opp over, sammen med en del andre Push Gaming-spill slik som Dragon Sisters, Fat Rabbit og Power Force-serien. Lykke til!