Wild Seas
67
Vurdering
x1780
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wild Seas

Spillutvikler: Elk Studios

En kald tåke omfavner handelskonvoiene. Utenfor Port Royal er det stille havet i ferd med å forvandles til en stormfull…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Wild Seas anmeldelse

En kald tåke omfavner handelskonvoiene. Utenfor Port Royal er det stille havet i ferd med å forvandles til en stormfull slagmark. Piraten Anne Bonny og hennes trofaste mannskap er de eneste som kan holde de mektige handelsselskapene ærlige. Med verdifull last om bord er det ingen som er garantert en enkel passasje i Wild Seas!

Hvor kan jeg spille Wild Seas?

Spill Wild Seas gratis her

Om Wild Seas

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Elk Studios
Antall hjul/rader: 5 / 4
Antall innsatslinjer: 178 vinnermåter
Min/Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
RTP: 96,3%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Todelt bonusspill med skattekister og sticky wilds

Wild Seas bonus og spesialfunksjoner

To Wild Seas-flagg på det andre og fjerde hjulet sender deg rett inn i et actionfylt bonusspill. Før moroa begynner velges det dog ut en bestemt handelskaptein og den uheldige vil under hele bonusspillet ta plassene til de andre kapteinene på hjulene.

Break the Convoy (del 1) er den første delen av bonusspillet og er gratis. Det starter med at kapteinens konvoi stilles opp på det femte hjulet. Alle oppfører seg som wilds og vil sammen seile ett steg mot venstre mellom hvert gratisspinn. Alt de vil er å unngå Anne Bonny, men hun er selvfølgelig hakk i hel.

I den første delen av bonusspillet er det om å gjøre å senke så mange av handelsskipene du bare kan før de forsvinner ut av skjermen. Det gjør du ved å spinne frem Annes piratskip på det femte hjulet. Hver gang dette skjer sender hun en kanonsalve mot skipet som seiler på samme rad. Hvert skudd låser wildskipet på plass under ett spinn. Tre skudd på samme skip, senker det til bunns og belønner deg med kapteinens skattekiste.

Dersom du ikke klarer å senke noen av skipene innen de forsvinner, sendes du ut av bonusspillet. Har du derimot én eller flere skattekister går du videre til neste bonusnivå.

Wild Seas bonusspill del 1

 

Loot the Treasures (del 2) starter med gratis sticky wilds på alle skattekiste-plassene du samlet på det første nivået. Nå blir oppdraget å legge til enda flere sticky wilds og plukke med seg innholdet gjennom å skyte dem til dundas.

Hjul 2, 3 og 4 vil inneholde skattekister fylt med mynter, og du må nok en gang spinne frem piratskipet for å skyte dem ned. Bare husk å få dem på samme rad. Alle skattekister du treffer gir deg en myntgevinst og forvandles om til en sticky wild.

I Loot the Treasures skal skattekistene komme ganske ofte. I tillegg har ELK valgt å legge til enda flere piratsskip på det femte hjulet. Det høres ut som en oppskrift på saftige gevinster, men en må ikke glemme at de må havne på samme rad. Bonusspillet fortsetter frem til du treffer en av tønnene som kan spinnes inn på det første hjulet. Disse er fylt med krutt og sender deg på hodet ut av bonusspillet. 

Wild Seas bonusspill del 2

Wild Seas free spins

Ingen av rundene i Break the Convoy eller Loot the Treasure koster deg noen ting, så du kan se på disse bonusspillene som et free spins-spill. 

Wild Seas gevinster, utbetalinger og jackpoter

Wild Seas er et middels volatilt spill, og under vår spilleøkt fikk vi utbetalt premier relativt ofte. Vi opplevde også veldig korte tørkeperioder, men vi ble utbetalt nok til å holde moroa gående en stund. Det vanskegliste var å komme fra bonusspillet med en skikkelig gevinst. Det krever velplasserte piratskip og vi var ikke så veldig heldige der. 

Er du en bedre pirat enn oss kan det hende du lykkes plukke med deg en større del av toppgevinsten på 178 000 mynter

Avslutningsvis

Wild Seas er et godt piratskip med en litt annerledes free spins-bonus, så om du vil gi det et forsøk er det bare å sette kursen mot en av casinoene vi har lenket til over og lade kanonene. Dersom du heller vil se litt på de andre spillene vi har omtalt av Elk Studios kan du raskt og enkelt klikke på knappen under.