Wild Play Super Bet
69
Vurdering
x3500
Maksimum gevinst
97%
RTP

Wild Play Super Bet

Spillutvikler: Nyx Interactive

Wild Play Superbet av Nextgen har alle de klassiske symbolene som kirsebær, 7-ere, sitroner og bjeller. Det er likevel ikke…

Wild Play Super Bet anmeldelse

Wild Play Superbet av Nextgen har alle de klassiske symbolene som kirsebær, 7-ere, sitroner og bjeller. Det er likevel ikke en spilleautomat som kan legges i den klassiske spilleautomat-bunken sammen med titler som Jackpot 6000. Symbolene har nemlig fått en moderne makeover og over høyttalerne får en servert trendy bakgrunnsmusikk. I tillegg fins det en superbet-funksjon som ikke fins på listen over de mer tradisjonelle spesialbonusene.

Hvor kan jeg spille Wild Play Superbet

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NextGen
Antall hjul/rader: 5 / 4
Antall innsatslinjer: 40
Min/Maks innsats: €0,50 / €25
RTP: 95,656% – 97,456%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: superbet, free spins med doblet superbet

Slik ser det ut i Wild Play Superbet når du spiller med superbet x3

Wild Play Superbet bonus

I Wild Play Superbet er det wildsymbolet som har hovedrollen uansett om du befinner deg i hovedspillet eller i free spins-spille. Det erstatter som vanlig andre symboler, men kan bare dukke opp på det andre, tredje og fjerde hjulet. Til gjengjeld har NexGen stablet dem oppå hverandre slik at du kan sanke hele wildhjul.

Før vi går over på free spins-bonusen skal vi se nærmere på trekkplasteret. Det er spilles superbet-funksjon som er plassert til venstre for spillebrettet. Denne må aktiveres manuelt og vil koste deg noen ekstra kroner, men fordelene kan veie opp for denne kostnaden. Du kan dessuten velge å senke innsatsen, aktivere superbet-funksjonen og dermed legge innsatser som ikke er større enn det du vanligvis legger.

Greia med superbet-funksjonen er at du betaler litt mer for å få multiplikatorer på wildsymbolene dine. Du kan velge multiplikatorer opptil x5, men vi koste oss med x3 og en samlet innsats på €2. Multiplikatorene gjelder alle wildsymboler på hjulene, så målet er å samle så mange wildgevinster du kan. Det aller beste er at alle wildsymboler som er med i gevinstkombinasjon øker multiplikatoren din! La oss si du velger å spille med superbet x3 og du får denne vinnerkombinasjonen: 7 – 7 – wild x3 – wild x3. I dette tilfellet vil du få gevinsten for fire syvere ganget med 6!

Superbet-nivåene koster følgende:

  • nulte nivå spiller du med 50 mynter. Gevinstene betales ut som vanlig i henhold til utbetalingstabellen.
  • Første nivå: 100 mynter per spinn. Èn wild i en vinnerkombinasjon ganger gevinsten med 2.
  • Andre nivå: 200 mynter per spinn. Èn wild i en vinnerkombinasjon ganger gevinsten med 3.
  • Tredje nivå: 250 kreditter per spinn. Èn wild i en vinnerkombinasjon ganger gevinsten med 4.
  • Fjerde nivå: 300 kreditter per spinn. Èn wild i en vinnerkombinasjon ganger gevinsten med 5.

Wild Play Superbet free spins

Når det ruller inn tre bonussymboler på skjermen blir du belønnet med 10 free spins, og her inne er det bare å be en stille bønn etter fulle wildhjul. Under free spins-bonusen blir det dobbelt så moro med dobbel multiplikator på alle dine wildsymboler. Om du ikke aktiverte superbet-funksjonen får du x2 på alle wild. Gjør du som oss og spiller med x3 får du altså x6. 

Du er ikke garantert storgevinster med en høyere multiplikator. Det må naturligvis klaffe for at de skal ramle inn, men er det noe som er sikkert så er det at free spins-runden er ekstra spennende. 

Wild Play Superbet free spins med x6 i wildmultiplikator

Wild Play Superbet jackpot

Det fins kanskje ingen progressiv jackpot, men om du tør satse litt mer kan du få gevinstene dine ganget med opptil 30 i free spins-bonusen. Fordi det er såpass mange gevinstlinjer og wildsymbolene kommer oppå hverandre kommer en gevinstkombinasjon sjeldent alene.

Wild Play Superbet storgevinst

Wild Play Superbet på mobilen

Wild Play Superbet kan spilles på dataen og på mobilen eller nettbrettet. Har du en iPhone- eller Android-enhet skal du ikke ha noen problemer med å nyte Wild Play Superbet mens du er ute og farter.

Wild Play Superbet – vår konklusjon

Gevinstene en vinner fra vanlige kombinasjoner som ikke inneholder multiplikatorwilds er små. Skuffende små. Vi syns derfor du burde spille med superbet-funksjonen i gang. Det at man blir nødt for å betale for å aktivere en ekstra funksjon vil nok skremme bort en del spillere, men vi minner om at innsatsen kan justeres slik at du kan spille med ditt vanlige innsatsbeløp. Vi pleier legge rundt 10 kr – 20 kr per runde og det er fullt mulig å gjøre det samme her med wildmultiplikatorene aktivert. Under vår spilleøkt skulle det vise seg å være verdt de ekstra pengene. Den hjalp oss nemlig til flere større beløp!

Prøv spillet selv og gjør opp din egen mening!

Spill Wild Play Superbet gratis her