Wild Nords
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
95%
RTP

Wild Nords

Spillutvikler: Red Tiger

I Wild Nords sender Red Tiger deg ut på en ellevill reise sammen med tre gale vikinger og deres følgesvenner.…

Wild Nords anmeldelse

I Wild Nords sender Red Tiger deg ut på en ellevill reise sammen med tre gale vikinger og deres følgesvenner. Alle som velger å bli med bør krysse fingrene for at dette teamet er i det gavmilde hjørnet, for da kan man se frem til et lass med respinn og et tonn med sticky wilds. 

Hvor kan jeg spille Wild Nords

Om Wild Nords

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Red Tiger
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 20×2 (betaler begge veier)
Min/Maks innsats: 2 kr – 5000 kr
RTP: 96,01%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Tilfeldig plassering av høytbetalende symboler, sticky wild respin

I Wild Nords er det det midterste hjulet som stopper først, etterfulgt av det andre og fjerde og deretter det første og siste. På denne måten varer moroa helt til alle hjulene har stoppet siden spilleautomaten betaler ut for gevinstkombinasjoner som går fra venstre til høyre og fra høyre til venstre.

Wild Nords spillevisning

Wild Nords bonus og spesialfunksjoner

3 ville vikinger og deres dyrevenner gjør opp for at spillet ikke har et eget free spins-spill. Det hjelper også at disse viser seg relativt ofte. Vi kjente ikke noe dypt savn, og storkoste oss under hele spilleøkten.

Vikinger med respinn

Tre ville vikinger innehar hovedrollene i denne spilleautomaten og hver av dem har navn vi kjenner godt til her hjemme. Alle oppfører seg som wilds, og har den samme funksjonen, men styrken til dyrevennene deres gjør at de betaler ut litt forskjellig.

Bjorn og bjørnene hans:

Bjorn er den sterkeste vikingen siden han har bjørnen (spillets sterkeste vanlige symbol) som sin følgesvenn. Hver gang Bjorn dukker opp på det midterste hjulet vil han forvandle alle bjørnene som fins på skjermen om til wilds. Disse låses deretter på plass under et gratis respinn. Oppdraget er å få nye bjørner sånn at Bjorn kan gjøre dem til sticky wilds og gi nye respinn.

Bjørnen betaler ut som følger:

  • 3 symboler = 20 mynter
  • 4 symboler = 60 mynter
  • 5 symboler = 200 mynter

Rolf og ulvene hans:

Rolf gjør det samme som Bjorn, men har ulvene som sine dyrevenner.

Her er utbetalingstabellen til dyrene hans:

  • 3 symboler = 16 mynter
  • 4 symboler = 48 mynter
  • 5 symboler = 160 mynter

Astrid og ørnene hennes:

Astrid følger samme prosedyre og får følge av ørnene.

Ørnene betaler ut slik:

  1. 3 symboler = 12 mynter
  2. 4 symboler = 36 mynter
  3. 5 symboler = 120 mynter

Det stopper ikke der. Under et spinn kan både dyrevennene og vikingene dukke opp ved siden av hjulene og kalle inn tilhørende symboler. Kommer for eksempel ulven vil han mane frem opptil flere ulvesymboler på hjulene. Det beste at flere dyr kan komme på samme spillerunde og under respinn.

Wild Nords Rolf og ulvene hans viser seg frem

Wild Nords free spins

Wild Nords har som sagt ikke et eget free spins-spill, men er du heldig med vikingene og dyrevennene deres spiller du opptil flere runder gratis. Vil du heller ta følge med vikinger som byr på denne bonustypen kan du sjekke ut populære spill som Vikings Go Berzerk. Den er også mer volatil enn denne.

Wild Nords gevinster, utbetalinger og jackpoter

Under vår spilleøkt banket vi inn mellomstore gevinster med ganske hyppige mellomrom, men vi kan ha vært ekstra heldige. Både dyrene og vikingene så ut til å være glade i å vise seg frem, og selv om det ikke ble like bra hver gang, ble vi aldri skuffet. Vi tenkte bare “ja ja,kanskje neste gang” og det sier litt om hvor ofte vi fikk se dem. Det at spillet betaler ut i begge retninger hjelper også en del ….

Wild Nords storgevinst

Konklusjon

Wild Nords mangler free spins, men det fins ingen mangler på wilds. Den er dessuten snillere mot mindre spillebalanser ved å være på den nedre halvdelen av variansmåleren. Det er mye enklere å holde ut til en bonusfunksjon som klaffer skikkelig enn i andre, mer volatile spill. Dette er enda et spill av Red Tiger som vi digger. Prøv det i dag!

Red Tiger spilleautomater

Klikk på knappen for å se de andre Red Tiger-spillene vi har omtalt.