Wild Bazaar
86
Vurdering
x390
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wild Bazaar

Spillutvikler: NetEnt

Vi har prøvd Wild Bazaar og det skulle ikke mange spillerunder til før vi fikk en slags The Wish Master-følelse.…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Wild Bazaar anmeldelse

Vi har prøvd Wild Bazaar og det skulle ikke mange spillerunder til før vi fikk en slags The Wish Master-følelse. Men i motsetning til NetEnt-spillet Halloween Jack – som forresten lanseres samme dag som Wild Bazaar – er det ikke snakk om noen kopi, så her kan du se frem til noe nytt og spennende.

Prøv Wild Bazaar gratis her

Spill Wild Bazaar her

Wild Bazaar – Oppsett

 • Lanseringsdato: 24. oktober 2018
 • Utvikler: NetEnt
 • Hjul / Rader: 5 / 4
 • Linjer: 26
 • Min./Maks innsats: 2 kr – 4000 kr
 • Toppgevinst: 390x innsatsen
 • RTP: 96,15%
 • Volatilitet: Lav/Medium
 • Bonusfunksjoner: Wild Spins med stablede wilds, kjempewilds, lenkede wilds og/eller multiplikatorwilds.

Gevinst og utdeling av wild spins

Wild Bazaar – Bonus og spesialfunksjoner

De mest verdifulle symbolene i Wild Bazaar er de fire kistene og wildsymbolet. 5 av disse – uansett hvilke – gir deg 7,5 ganger innsatsen (eller 15 med multiplikatorwilds). I forhold til de fleste andre spill er dette veldig lite, men en gevinstkombinasjon bestående av kister er bare starten på mora denne spilleautomaten har å by på.

Wild Spins

Hver gang du vinner med kister (uansett hvilken farge) får du tildelt wild spins. I Wild Bazaar betyr det gratisspinn med wildfunksjoner. Du får like mange wilds spins som antallet vinnersymboler i din gevinstkombinasjon og kistekombinasjonene kan kombineres men ikke legges til hverandre. På den andre siden kan du vinne flere wilds spins i løpet av gratisøkten ved å samle flere kistekombinasjoner.

Altså …

La oss si du vinner på 3 røde kister og 5 grønne kister. Dette aktiverer 5 wild spins hvor du på 3 av dem vil få bonusene fra begge kistene, mens du på de to siste bare får bonusen i den grønne kisten.

Under gratisøkten kan du hente flere av de bonusfunksjonene du allerede har og/eller hente til nye. Alt du trenger er kister i gevinstkombinasjonene dine. Hver kiste gir deg 1 bonusfunksjon, men husk at wilds ikke gjelder. Så om du for eksempel har en gevinstkombinasjon bestående av 2 wilds + 2 røde kister får du den røde kistebonusen på dine neste 2 (om du har så mange) spillerunder.

Skulle du i løpet av gratisøkten vinne med 3 eller flere kister på ett og samme spinn, vil du få ekstra wild spins. Du vil igjen få like mange gratisspinn som kister så det er ikke alltid wildsymbolene er like velkomne.

Bonusfunksjoner i Wild Bazaar

Kisteinnehold

Som du sikker har forstått har hver av de fire kistene en spesiell farge og funksjon. Disse er: 

 • Rød kiste: inneholder wilds som er stablet 4 i høyden, hvilket betyr at du kan spinne frem hele wildhjul.
 • Grønn kiste: inneholder kjempeblokker som dekker 2×2 plasser.
 • Rosa kiste: Denne forvandler alle symboler (inkludert kister) mellom to wilds på samme rad om til wilds.
 • Blå kiste: inneholder wilds som dobler gevinstene de er med på å lage.

Wild Bazaar – Free Spins

Wild Bazaar har ikke et gratisspill bestående av et bestemt antall spillerunder, men wild spins er gratis og kan fort vare i mer enn 5 runder. En trenger bare være litt heldige med kistene.

Wild Bazaar – Gevinster og mer

I likhet med The Wish Master er det om å gjøre å samle så mange wildfunksjoner på ett og samme spinn, men som du ser er måten man gjør det på og utbetalingstabellen noe annerledes. Derfor er det altså snakk om to forskjellige spill selv om de deler samme hovedoppgave.

For oss er det ganske enkelt å anbefale Wild Bazaar til dere der hjemme, men det er troligvis mindre interessant for spillere som liker å jage enorme beløp. Det virker som om spillet er plassert på den nedre halvdelen av variansmetret, og vi fikk utbetalt ganske ofte, men det fins ingen livsendrende summer. Jo enklere det er å sette i gang bonuser, desto mindre blir gevinstene. Toppgevinsten er på bare 780 ganger innsatsen, hvilket krever et fullt brett med wilds og multiplikatorwilds. Det fikk ikke vi, men vi fikk oppleve flere nesten fulle wildbrett og en god del storgevinster på vårt besøk.

Wild Bazaar er et koselig spill som virker være laget for et bredere publikum. Det funket bra for The Wish Master og vi tror faktisk denne kan gjøre noe av det samme.

Kjempegevinst på et brett nesten fylt me wilds