Wicked Tales: Dark Red
67
Vurdering
x1000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wicked Tales: Dark Red

Spillutvikler: Microgaming

Samarbeidet mellom Triple Edge Studios og Microgaming har nå resultert i en spilleautomat kalt Wicked Tales: Dark Red, og vi…

Wicked Tales: Dark Red anmeldelse

Samarbeidet mellom Triple Edge Studios og Microgaming har nå resultert i en spilleautomat kalt Wicked Tales: Dark Red, og vi syns det virket kjent allerede ved første øyenkast. Etter å ha sett litt nærmere på det kan vi fortelle at utbetalingene, linjer og matematikken er blitt justert på. Ellers er det veldig, veldig likt det forrige spillet Triple Edge og Microgaming ga oss – hvilket er Halloween. Er den mørke tolkningen av Lille Rødhette bedre eller dårligere? Prøv og se!

Spill Wicked Tales: Dark Red gratis her

Spill Wicked Tales: Dark Red for ekte penger

Wicked Tales: Dark Red – Oppsett

  • Lanseringsdato: 26. september 2018
  • Utvikler: Triple Edge Studios (Microgaming)
  • Hjul / Rader: 3-3-4-4-4, 3-4-4-4-3 eller 4-4-4-3-3
  • Linjer: 25
  • Min./Maks innsats: 2,50 kr – 2000 kr
  • RTP: 96,10%
  • Volatilitet: Medium
  • Bonusfunksjoner: vandrende blokk med kjempesymboler, klikk-og-velg bonusspill, gratisspill, wild.

Oppsettet er litt utenom det vanlige da tre av hjulene er blitt satt sammen til å forme blokk. Blokken har fire rader istedenfor tre og vil i tillegg bevege seg frem og tilbake sånn at du under hele spilleøkten går mellom tre forskjellige oppsett (3-3-4-4-4, 3-4-4-4-3 eller 4-4-4-3-3). Blokken inneholder også kjempesymboler som dekker 3×4, hvilket kan hjelpe deg til flotte gevinster.

Kjempeblokk med kjempesymbol i Wicked Tales: Dark Red

Wicked Tales: Dark Red – Bonuser og funksjoner

I tillegg til en helt vanlig wild er det bonussymbolet du skal se opp for. Tre av dem på hjulene gir deg nemlig tilgang til et bonushjul hvor du er garantert en bonus.

Myntgevinst: Bonushjulet inneholder multiplikatorene 2x-16x og disse gir deg altså en myntgevinst. Men vent det er mer! Så lenge du treffer multiplikatorene får du spinne igjen og igjen. Helt til du treffer bonusspillet eller gratisspillet.

Forest of Fortune: I bonusspillet får du utdelt 15 vesker som inneholder en pengepremie, en øks eller den store stygge ulven. Finner du ulven er det bare å takke for seg – vi sees neste gang. Med mindre du fant en øks først. Da slår du nemlig fra deg og får fortsette.

Bonusspillet inneholder også en multiplikatorstige som du klatrer opp for hver pengefylte veske du finner. I enden av denne stigen venter en utgangspremie lik 20 ganger innsatsen, så det endelige målet er å dodge ulven, finne alle de 10 pengeveskene og forsyne seg av skattekisten.

Wicked Tales: Dark Red

Wicked Tales: Dark Red – Free Spins

Alle karakterene i bonushjulet sender deg til gratisspillet der den aktive karakteren har hovedrollen. Det vil si at alle de andre fjernes fra hjulene under gratisøkten.

Free Spins - gratisspillet

Wicked Tales: Dark Red – Gevinster og mer

Wicked Tales: Dark Red er ikke helt identisk med Halloween, og noen vil kanskje si at det er spillet Halloween burde ha vært. Gevinstlinjene er kanskje satt ned, men premiene i gevinsttabellen er doblet. Mens 5 Lauries på en gevinstlinje ga deg en gevinst lik 10x innsatsen, får du 20 for 5 Rødhetter.

Vi syns strengt tatt begge er helt ok, men syns det er litt trist at Triple Edge Studios – som ikke har kommet med et spill siden april i år – kommer med en nestenkopi. Vi hadde helst sett at de hadde fokusert på å gi oss noe nytt og spennende.