Wicked Circus
67
Vurdering
x20
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wicked Circus

Spillutvikler: Yggdrasil

Sirkuset har kommet til bygda og merkelig nok er ikke fru Narvesen først i køen for å skaffe billetter. Hun…

Wicked Circus anmeldelse

Sirkuset har kommet til bygda og merkelig nok er ikke fru Narvesen først i køen for å skaffe billetter. Hun er nemlig vettskremt for skumle klovner, og Wicked Circus sine 5 hjul inneholder mer enn nok av dem! Videoautomaten er skapt av Yggdrasil Gaming, og er lagt til et sirkus men med en skummel vri.

Selv om du heller ikke er fan av skumle klovner, er Wicked Circus med sine 10 gevinstlinjer likevel verdt et spinn. Det morsomste for fru Narvesen blant de mange spennende spesialfunksjonene var “Jokerizer” -modusen med mysteriegevinster.

Spill Wicked Circus

Wicked Circus spilleautomat

Når vi forestiller oss et sirkus, vil de fleste av oss tenke på moro, familietid og glede, men for oss som har sett et par skrekkfilmer vil også føle et gys av skumle skygger og glirende skumle klovner. Det er denne atmosfæren Wicked Circus tilbyr, med et spill som viser en svakt opplyst scene fylt med sirkus rekvisitter som kanoner, trapes tau og balansering baller.

På hjulene finner du mer klassiske casino symboler som kirsebær, sitroner og druer samt klassiske fruktmaskin-sjanger symboler som gullklokker, heldig 7ere og stjerner. Disse symbolene er gjengitt i utrolig realistisk måte, og de er også designet for å passe med sirkus temaet. For eksempel er 7-symbolet pyntet med glitrende lys mens stjernesymbolet vises som en målskive for knivkastere!

Wicked Circus bonus

Er du heldig nok til å få fem kirsebær ikoner samtidig får du en utbetaling på x60 verdien av innsatsen, mens sitroner og druer vil begge belønne deg med en x80 multiplikator. Fem gylne klokker utbetaler x100, fem syvere gir en gevinst på x200 og femstjerners ikoner vil gå for 300x.

Wicked Circus free spins

Hvis du er redd for klovner, så er kanskje denne spilleautomaten ikke det beste alternativet for deg. Men den skumle klovnen er ikke så verst fordi han fungerer som spillets mest verdifulle symbol. Dette joker scatteren kan vises hvor som helst på hjulene og gir deg fordeler uansett om det vises på en gevinstlinje eller ikke.

Minst tre jokere på hjulene, gir en gevinst mellom 500 og 1000 kreditter/mynter, mens fire jokere gir gevinster mellom 800 og 3000 kreditter/mynter og 5 jokere spredt over hjulene vil gi deg en heidundrende gevinst mellom 2000 og 6000 kreditter/mynter.