White Rabbit
89
Vurdering
x13000
Maksimum gevinst
97%
RTP

White Rabbit

Spillutvikler: Big Time Gaming

Spilleautomaten White Rabbit av Big Time Gaming er basert på eventyret om Alice i eventyrland, men det er den hvite…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

White Rabbit anmeldelse

Spilleautomaten White Rabbit av Big Time Gaming er basert på eventyret om Alice i eventyrland, men det er den hvite kaninen og ikke Alice som har fått hovedrollen her. De største gevinstene ligger i bunnen av kaninhullet og du får gjerne hoppe i med det samme. Du er også mer enn velkommen til å bli med oss nedover denne omtalen for mer info. 

Hvor kan jeg spille White Rabbit?

Om White Rabbit

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Big Time Gaming
Antall hjul/rader: 5 hjul med plass til opptil 7 symboler i hovedspillet og 12 symboler i free spins-spillet.
Antall innsatslinjer: Opptil 16 807 megaways i hovedspillet og opptil 248 832 megaways i free spins-spillet.
Min/Maks innsats: 1 kr – 200 kr
RTP: 97,39%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Wild, feature drop, free spins med utvidende hjul og dronning-hjul, tilfeldig bonuswild med multiplikator

I White Rabbit er vanlige gevinstlinjer fjernet til fordel for megaways, og megways er det samme som “ways to win”. Du trenger med andre ord minst tre like symboler på sammenhengende hjul fra venstre for å få en gevinst. Siden symbolene varierer i størrelse vil antall megaways per spillerunde endre seg, men i hovedspillet kan du altså få opptil 16 807 måter å vinne på. I free spins-spillet kan du få opptil 248 832 mulige gevinstkombinasjoner takket være utvidende hjul, men mer om det finner du under “White Rabbit Free Spins”.

White Rabbit Megaways forklart

White Rabbit bonus og spesialfunksjoner

I hovedspillet er det ikke så altfor mange spesialbonuser som kan hjelpe deg til større gevinster, men det er likevel veldig spennende. Her kan du få et vanlig wildsymbol på det andre, tredje, fjerde og femte hjulet, samt opptil fire ekstra bonuswild når larven til venstre våkner. Larven blåser røykringer som beveger seg over brettet, og symbolene de lander på blir om til wilds. Treffer han den samme plassen flere ganger blir wildsymbolet til en wildmultiplikator (maks x3).

White Rabbit spillevisning

White Rabbit free spins

Du må ned i kaninhullet for å få de beste premiene, og det fins to måter å komme seg dit på. 

1. Kjøp 15 free spins ved å klikke på BUY-knappen under Feature Drop-kassen. Startprisen er 100x innsatsen, men denne reduseres hver gang du spinner frem en BTG-mynt. Hvor mye en BTG-mynt er verdt kommer an på symbolets størrelse.

2. Få 15 free spins ved å få en hvit kanin på det andre, tredje og fjerde hjulet (kaninen kan ikke dukke opp i gratisspillet).

Inne i free spins-spillet er det om å gjøre å samle muffins. Hver muffins forvandles nemlig om til to små symboler og forlenger hjulet. Får du mange nok kan du utvide et hjul til å innholde opptil 12 forskjellige symboler. Et hjul med 12 plasser gir ikke bare 15 nye free spins. Det blir også byttet ut med et spesielt hjul som inneholder flere dronninger og wilds. 

White Rabbit Free Spins

White Rabbit gevinster, utbetalinger og jackpoter

Vi syns det faktisk er ganske artig at man kan kjøpe seg inn til free spins-spillet, men det er ikke noe vi anbefaler at du gjør hele tiden. For selv om RTP går opp til 97,39% når man kjøper seg inn til fullpris, kan du fort tape en god del penger hvis du ikke har hellet med deg. Når du har samlet inn nok BTG-mynter og får prisen redusert kan det kanskje være en ide. 

I hovedspillet fikk vi mye smått med hyppige mellomrom, og mange av premiene var over innsatsbeløpet. Vi hentet også inn et par storgevinster, så du må ikke vente til free spins-spillet for større beløp. White Rabbit tildeling av bonuswilds

Avslutningsvis

White Rabbit er en fantastisk spilleautomat som vi helt klart kommer til å åpne lommeboken for. Siden vi spilte demoversjonen var det veldig enkelt å kjøpe seg inn til gratisspillet for å se hvilke premier vi kunne hente der, men vi kommer ikke til å følge samme oppskrift når vi spiller med egne penger. Vi blar muligens opp om prisen er satt ned til et beløp vi tror vi kan slå med gevinster, men vi får se.

Prøv det selv og se hvilke skatter du får med deg opp av kaninhullet i dag. 

Spilleautomater basert på kjente eventyr