Wacky Panda
66
Vurdering
x1111
Maksimum gevinst
96%
RTP

Wacky Panda

Spillutvikler: Microgaming

Dette kan nok bli den korteste omtalen vi har skrevet for i Wacky Panda fins det ingen bonusfunksjoner, free spins,…

Wacky Panda anmeldelse

Dette kan nok bli den korteste omtalen vi har skrevet for i Wacky Panda fins det ingen bonusfunksjoner, free spins, wilds eller noe annet ekstrautstyr. Det eneste den har er et søtt tema og 1 gevinstlinje på sine 3 hjul.

Hvor kan jeg spille Wacky Panda

Spill Wacky Panda gratis her

Wacky Pand spillfunksjoner

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Microgaming
Antall hjul/rader: 3 hjul
Antall innsatslinjer: 1
Min/Maks innsats: 1 kr – 150 kr
RTP: 95%-96%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: ingen

Det er en god stund siden vi har sett en trehjulsautomat med bare 1 gevinstlinje og det er nettopp derfor vi valgte å ta oss en tur innom. Her blir du møtt av 5 små pandaer med hver sin artige personlighet. Den røde pandaen (den med en vannmelon som hatt) er den som er verdt mest. Den kan i tillegg betale ut gevinster for bare 1 eller 2. Resten må du ha 3 av.

Wacky Panda spillevisning

Wacky Panda bonus og spesialfunksjoner

Her er det ingenting å rapportere!

Wacky Panda free spins

Ikke her heller. I Wacky Panda må du betale for alle spillerunder, da det ikke har noen form for gratisspill.Vi legger inn et bilde av banangevinsten vår i stedet.

Wacky Panda tre bananer

Wacky Panda gevinster, utbetalinger og jackpoter

I følge Microgaming er spillet sånn middels volatilt, men noen ganger kjentes den farligere ut enn det, for under vår spilleøkt ble vi bedt om å vente ganske lenge på hver gevinst. Heldigvis er det minste du kan vinne 10 x innsatsen så man får en grei boost hver gang man får noe tilbake.

Spiller du med tre mynter (hvilket er det vi anbefaler så klart) er toppgevinsten på 1111 x innsatsen. Hadde vi prikket inn tre røde pandaer hadde vi med vår rundeinnsats på 15 kr blitt 16 665 kr rikere. Dessverre ble det ikke sånn denne gang.

Wacky Panda - den minste gevinsten mulig er blitt vunnet.

Avslutningsvis

Tja, hva skal man si? Wacky Panda ser bra ut. En minstegevinst på 10x innsatsen er heller ikke så dumt. Det er ikke et spill vi tror dere kommer til å hygge dere med i mange timer, men vi velger å tro at det er et spill som kan være greit for et kjapt besøk.

Andre spill av Microgaming

Microgaming har hundrevis av spill i sin portefølje og under finner du de vi har sett på tidligere. Ta gjerne en titt på Highlander som Microgaming som i likhet med Wacky Panda ble lansert i desember 2017!