Volcano Riches
67
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Volcano Riches

Spillutvikler: Quickspin

Etter en tur innom Skandinavia i spilleautomaten Northern Sky, gir Quickspin et lite nikk til den polynesiske kulturen i Volcano…

Volcano Riches anmeldelse

Etter en tur innom Skandinavia i spilleautomaten Northern Sky, gir Quickspin et lite nikk til den polynesiske kulturen i Volcano Riches. Spenningen er satt til Ildringen i Stillehavet hvor man kan finne over 75% av verdens aktive og sovende vulkaner, og da passer det vel bra med vulkaner som spytter ut wilds!

Hvor kan jeg spille Volcano Riches?

Spill Volcano Riches gratis her

Volcano Riches bonus og spesialfunksjoner

I tillegg til 7 vanlige symboler har Volcano Riches tre spesialsymboler som kan hjelpe deg til flotte gevinster. Du har en helt vanlig wild, et bonussymbol og en volcano wild.

Volcano Wilds er et ganske så spesielt wild. I hovedspillet kan det bare dukke opp på det midterste hjulet og du kan bare få én om gangen, men når den først kommer vil den spytte ut mellom 2 og 5 wilds til deg. Den kan også gi deg nye Volcano Wilds for en ellevill wildfest.

Volcano Riches spillevisning

Volcano Riches free spins

Et bonussymbol på det andre, tredje og fjerde hjulet gir deg tilgang til en free spins-bonus bestående av 10 gratisspinn. Her blir det ekstra spennende fordi en plutselig kan vinne i begge retninger. I tillegg får man muligheten til å spinne frem 2 volcano wilds om gangen.  

Volcano Riches gevinster og utbetalinger

Det var ikke så vanskelig å spinne frem vulkaner og en titt på utbetalingstabellen forklarer det meste. Bare 1 av de 7 vanlige symbolene betaler ut et greit beløp. Lavakvinnen gir deg 1x innsatsen for 3 like, 3x innsatsen for 4 liker og 25x innsatsen for 5 like. Fem like av hvilken som helst statue gir deg 1x innsatsen. Heldigvis kan man lage kombinasjoner bestående av wildsymboler og disse betaler ut like mye som lavakvinnen. En samarbeidsvillig vulkan kan derfor hjelpe deg til flotte beløp, spesielt i free spins-spillet!

Ellers skal du vite at spillet er på den øvre delen av variansmetret, og at du kan plukke med deg en toppgevinst lik 1254x innsatsen!

Volcano Wilds utdeling

Avslutningsvis

Volcano Riches ser fantastisk ut, men det kommer ikke som noen stor overraskelse for spillere som er kjent med denne utvikleren fra før. Når det kommer til selve opplevelsen er spillet enklere enn det vi først trodde. Derfor tror vi nybegynnere vil sette mer pris på vulkanutbruddene enn erfarne spillere som vil ha spesialfunksjoner med litt mer trøkk i seg – gevinstmessig altså. 

Nysgjerrig på Quickspin? Klikk på knappen for alle Quickspin-omtalene hos Spillboden.