Vikings
86
Vurdering
x10000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Vikings

Spillutvikler: NetEnt

Vikingene virker være et tema som aldri går av moten og du har kanskje fått med deg at den norske…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Vikings anmeldelse

Vikingene virker være et tema som aldri går av moten og du har kanskje fått med deg at den norske komi-serien «Norsmen» (eller «Vikingane» på norsk) har tatt av på Netflix? Vi syns det er veldig gøy at den har gått hjem hos publikum, men i denne teksten skal vi faktisk prate om noe litt annet. Nemlig at den meget populære drama-serien Vikings (laget for HBO og History Channel) er blitt til en spilleautomat med opptil 78 125 måter å vinne på. Det er den svenske utviklergiganten NetEnt som tok på seg det ambisiøse oppdraget og vi syns nok en gang at de har fått det til bra.

Prøv Vikings gratis her

Spill Vikings her

Vikings – Oppsett

  • Lanseringsdato: 22. November 2018
  • Utvikler: NetEnt
  • Hjul / Rader: 5 / 3 (7 / 5 i gratisspillet)
  • Linjer: 243 – 78 125 vinnermåter
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 10 000 x innsatsen
  • RTP: 96,05%
  • Volatilitet: Medium – høy
  • Bonusfunksjoner: Shield Wall, hotspot-bonus med scattergevinster, free spins med opptil 78 125 vinnermåter

Vikings spillevisning

BILDET: Viser hoveddelen av spilleautomaten Vikings.

Vikings – symbolene

Den gullfargede, men blodige Vikings-logoen betaler som mest sammen med karakterene Rangar, Lagertha, Floki og Bjorn. Størstedelen av tiden er det Ragnar som har mest å by på, men som scattere under hotspot-bonusen vil alle fire gi fra seg like mye. Kortene 10-A utgjør resten av de vanlige symbolene, mens et Raid Spin-symbol tar deg til spilleautomatens free spins-bonus.

Vikings – Bonus og spesialfunksjoner

Spillet har ikke fått et wildsymbol, men du får hjelp av en bonus som dukker opp på tilfeldige spillerunder og hotspot-bonusen vi nevnte over. Den førstnevnte har fått navnet «Shield Wall» og når den dukker opp vil du få en klynge med skjold som dekker 3×2 eller 5×2 plasser. Når disse fjernes vil symbolene bak ha forvandlet seg til et høytbetalende symbol. Det er ikke alltid denne matcher symboler du allerede har og gir gevinst, men på vår testrunde opplevde vi at den ga langt flere gevinster enn tap.

Du vil også legge merke til at det midterste hjulet i Vikings-spillet lyser opp. Det er spillets hotspot og der må en hel viking (den stablede versjonen) dekke hele hjulet. Når det skjer vil du først se at alle de andre vikingsymbolene på brettet blir til hotspot-vikingen. Etter det vil alle vikingene bli til scattere og betale ut i henhold til en annen tabell enn de vanligvis gjør. Du trenger med andre ord ikke ha dem på sammenhengene hjul for å motta gevinst. Bare tell hvor mange hvor mange vikinger du har og se hva du får i utbetalingstabellen. Et fullt brett gir 4860 mynter (1. innsatsnivå) – hvilket er 243 ganger innsatsen. Vi vil passe på å nevne at dette ikke er den høyeste beløpe du kan få i hovedspillet. Du kan – med hjelp av moder jord, fru fortuna og andre større krefter – fylle brettet med Vikings-symboler og få 607,5 ganger innsatsen i stedet. 

Vikings hotspot bonus

BILDET: Floki har forvandlet to andre viking-symboler på brettet og er iferd med å betale ut en scatter-gevinst.

Vikings – Free Spins

En scatter på hjul 3, 4 og 5 gir deg 7 gratisspinn. De kan ikke trigges på nytt siden alle bonus-scattere er fjernet i gratisspillet, men det vil kunne være nok til å hente flere gode beløp.

Forskjellen på gratisspillet og hovedspillet er at brettet får 2 ekstra hjul og 2 ekstra rader. Det vil si 7 hjul og 5 rader totalt. Hotspotene er også blitt større og dekker 3×3 plasser i midten!

Under gratisøkten blir oppgaven å spinne frem hele vikinger på én av de tre hotspotene så ofte som mulig. Samtidig må resten av brettet også inneholde en del vikinger. Lykkes du med dette skal du nok se at det ramler inn en storgevinst eller to.

Vikings free spins med shield wall bonus

BILDET: Her er vi i gratisspillet og er i ferd med å finne ut av hvilket høytbetalende symbol som gjemmer seg bak skjoldene. 

Vikings – Gevinster og mer

På papir ligger Vikings på den øvre delen av variansmetret og har en RTP på 96,05% – og det kjente ut som om det stemmer ganske bra. Spillet betaler ikke ut på annethvert spinn, men det ble flere fine beløp i løpet av spilletiden. Nok en gang var det et godt stykke opp til toppgevinsten, som i Vikings er på imponerende 10 000 ganger innsatsen.

Alt i alt mener vi Vikings er et spill som påminner oss om hvorfor NetEnt er så store i spillebransjen. Det er så absolutt et spill du burde prøve, så finn deg et nytt og spennende casino hos Spillboden, hent din velkomstbonus og kos deg på Vikings i dag!

Andre vikingspill