Vikings Go Wild
67
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Vikings Go Wild

Spillutvikler: Yggdrasil
Vikings Go Wild er en god gammel klassiker av Yggdrasil!

Vikingene er på tokt når du spiller Yggdrasils spilleautomat Vikings Go Wild. Finner du den gjemte skatten?

Vikings Go Wild anmeldelse

For et kult spill! Herr Narvesen kjente blodet koke under introen og tror vikingen i ham ble vekket. Grafikken i introen er av utrolig høy kvalitet og måten historien er satt sammen på med musikken er nesten som en action film… spesielt hvis du er nordmann og kan kjenne sine forfedre igjen i spillets tema.

Yggdrasil har truffet riktig med temaet og kommer til å gjøre det godt i Skandinavia hvis spillet lever opp til forventningene som introen skapte.

Spilleopplevelsen

Du befinner deg om bord i vikingskipet under spillingen, på vei over de mange mørke hav på jakt etter skatten eller monsteret som må slaktes eller andre viking-aktige formål. Det spiller liten rolle hva målet er når spillet er så underholdende at du mister litt av realitetsfølelsen, og Fru Narvesen mener dette er et sikkert tegn på at en spilleautomat er bra.

Vikings Go Wild er den nyeste satsningen til Yggdrasil, en relativt ny spilleverandør som har pustet et friskt pust inn i igaming spillverden. Ekteparet anbefaler deg å prøvespille automater fra Yggdrasil om du skulle støte på disse, og deres seneste lansering er ikke et unntak.

Utenom flott grafikk og tema må et spill ha en spennende spillemønster og det har Vikings Go Wild. Spilleautomater betaler ut gevinster enten ofte og mindre summer, eller sjeldnere og større summer, og Vikings Go Wild faller i første kategori.

Annet som er vitalt for an automats suksess er spesialfunksjonene og det har denne automaten mye av.

Free spins

Få man 3 eller flere free spins-symboler blir free spins-runden aktivert. Utenom å være veldig underholdene gir denne deg muligheten for høyere gevinster.

Sticky Wilds

Sticky Wilds blir stående under hele free spins runden, og det kan være veien til store rikdommer.

Viking symboler

Viking-symbolene kan under free spins-runden endres til Wilds, som altså er Sticky Wilds og øker gevinstmulighetene betraktelig.

Skattkista

En skattkiste på det femte hjulet kan føre til enten en gevinst eller free spins. Får man free spins og treffer på skattkista kan hele hjulet forvandles til Wilds.

Med ett øyekast

Minste innsats: 2,5 kr

Maks innsats: 500 kr

5 hjul, 4 rader, 25 gevinstlinjer