Vikings go to Hell
86
Vurdering
x3000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Vikings go to Hell

Spillutvikler: Yggdrasil
Vikingene drar til underverdenen i Vikings Go to Hell!

Vikingene er på nye tokt i Yggdrasils nye spill kalt Vikings Go to Hell. En spilleautomat som byr på mye spenning.

Vikings go to Hell anmeldelse

Yggdrasils fryktløse vikinger er tilbake og står denne gang foran sin største utfordring til dags dato. I det tredje spillet i Yggdrasils Vikings-serie vil de nemlig ta opp kampen mot demonene i underverdenen. Vikings Go To Hell bygger videre på de to første. Her vil jakten på sticky wilds også skje i hovedspillet, skattekistene kommer oftere og et todelt free spins-spill holder løfter om enorme beløp!

Vikings Go To Hell – oppsett

Vikings Go To Hell har i likhet med de to første fått 5 hjul, 4 rader og 25 innsatslinjer. Du vil også kjenne igjen en del av funksjonene, men for å ikke lage identiske spill har Yggdrasil naturligvis justert litt på dem.

Før vi forteller deg mer om hvilke endringer som er blitt gjort skal vi gå gjennom et par av dem for å gjøre det enklere å henge med. Du som har spilt Vikings Go Wild eller Vikings Go Berzerk kan hoppe videre til «Vikings Go To Hell – Bonusfunksjoner» med det samme.

Vikingkamper (alle Vikings-spill)
Det er ikke lett å være viking i Yggdrasils verden. Om det ikke er forvokste blekkspruter, så er det kjipe sirener eller onde demoner. I denne spillserien er vikingene høytbetalende symboler som kan bli angrepet på hjulene. Hver viking sloss på sin egen plass, og de som vinner forvandles om til sticky wilds.

Rage (Vikings Go Berzerk og Vikings Go To Hell)
Det er ikke sunt å holde sinnet inne. En av farene ved å ikke sette ord på følelsene sine er at man eksploderer og lar det gå over styr. Men for en viking i en utilgivelig verden er det andre regler som gjelder.

Rage ble introdusert i Vikings Go Berzerk og kommer igjen i Vikings Go To Hell. Rage vil i begge spillene bygge opp en vikings rage-måler, men tjenes på to forskjellige måter. I toeren tjente du rage gjennom å vinne med vikingsymboler og mengden ble avgjort av størrelsen på gevinstkombinasjonene. I Vikings Go To Hell får du 1 rage for hver vikingkamp vunnet.

Vikingene i kamp mot demoner i Vikings Go To Hell

Berserk-modus (Vikings Go Berzerk og Vikings Go To Hell)
Alle vikingene har hver sin rage-måler og når den er full vil du tildelt free spins med tilhørende viking i berserk-modus. En viking i berserk-modus vil beseire alt som kommer hans eller hennes vei under gratisspillet!

Vikings Go To Hell – Bonusfunksjoner

Nå som du vet hva vikingkamper, rage og berserk-modus er, er det tid for å gå videre til spillets bonusfunksjoner.

Vikingkamper med respin: To free spins-symboler pleier som regel ikke gjøre noen verdens ting. I Vikings Go To Hell lokker to free spins-symboler derimot frem et demonangrep. Alle vikingene på hjulene møter hver sin demon og de som vinner forvandles om til sticky wilds. Wildsymbolene holdes deretter på plass under et gratis respin og dersom respinnet produserer to nye free spins-symboler, vil du forhåpentligvis få nye sticky wilds for neste respin.

Skattekistene: Skattekisten kan bare komme på det femte hjulet og vil inneholde en god eller episk tavle med følgende goder:

Episk tavle

 • 12 eller 15 free spins (denne premien fjernes om du fikk 3+ free spins-symboler på samme spinn).
 • 30 rage til alle vikingene.
 • Mellom 600 og 1200 mynter.

God tavle

 • 7 free spins (denne premien fjernes om du fikk 3+ free spins-symbol på samme spinn).
 • 30 rage til 1 viking.
 • Mellom 150 og 300 mynter.
En knall-boost fra skattekisten i Vikings Go to Hell

Vikings Go To Hell – Free Spins

Det fins altså tre måter å komme seg inn i gratisspillet på.

1: Få 3 eller flere free spins-symboler.

 • 3 symboler gir 7 free spins.
 • 4 symboler gir 12 free spins.
 • 5 symboler gir 16 free spins.

2: Vinn free spins fra skattekistene.
3: Fyll opp en vikings rage-måler.

Gratisspillet i Vikings Go To Hell er delt opp i to deler og alle vikingene du spinner frem vil bli utsatt for et demonangrep. Vikingene som vinner blir til sticky wilds som holder seg på plass frem til gratisspill-delen eller gratisspillet er over.

Den første delen av gratisspillet i Vikings Go To Hell

Gratisspill del 1

I den første delen vil The Lord of Chains dukke opp i slutten av alle runder med minst én viking på skjermen. Du kan enkelt se hvilken viking demonen velger som motstander gjennom at vikingen står og venter istedenfor å sloss med en vanlig demon. Dersom vikingen vinner vil han eller hun motta 1 rage, bli til en sticky wild og ta et liv fra the Lord of Chains.  Dersom vikingene klarer å få inn tre vinnerslag får du tilgang til del 2 etter at del 1 er ferdigspilt.

Gratisspill del 2.

Alle sticky wilds fra del 1 nullstilles før del 2, men om du startet gratisspillet med en viking i berserk-modus vil berserk-modusen beholdes. I del 2 får du 7 nye free spins som fungerer på samme måte. Forskjellen er at du istedenfor the Lord of Chains vil møte Lucifir. Klarer du ta knekken på Lucifir ved å beseire ham tre ganger, har du «rundet» gratisspillet og får alle gratisspill-gevinstene dine tredoblet før du blir sendt tilbake til hovedspillet.

Vikinger i berserk-modus

Fyller du opp en vikings rage-måler i hovedspillet vil du bli belønnet med 7 free spins med tilhørende viking i berserk-modus. Under free spins-spillet vil vikingen alltid vinne kampene sine, men kan ikke tjene rage. Skulle en annen viking få rage-måleren fylt opp under gratisøkten, vil du få et nytt gratisspill etter at du befinner deg i er ferdigspilt.

Kisteinnhold under gratisspillet

Episk tavle

 • 3 ekstra free spins
 • 1 wildhjul (kan bare havne på hjul 1, 2, 3 eller 4).

God tavle

 • 2 ekstra free spins
 • 2 tilfeldige wilds

Vikings Go To Hell – Jackpot, RTP og utbetalinger

Vikings Go To Hell er en middels/høy volatil spilleautomat med en 96,61% i RTP og en maksgevinst på over 3000 ganger innsatsen. Under vår spilleøkt opplevde vi store svingninger i pengebalansen vår, så det kan være lurt å ta med seg litt ekstra sånn at du overlever de verste duppene. 

Gratisspillet rundet og alle gevinstene ganget med 3.

Konklusjon

Yggdrasils Vikings-serier har uten tvil blitt enda bedre med Vikings Go To Hell.

Vi satt veldig pris på at Yggdrasil introduserte vikingkampene til hovedspillet også, sånn at man slipper å vente på gratisspillet for at det skal bli ordentlig spennende. Vi koste oss enormt på vårt besøk og kan nesten ikke vente til det lanseres slik at dere der hjemme også kan få prøve det.