Viking Gods: Thor and Loki
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Viking Gods: Thor and Loki

Spillutvikler: Playson

Det er NetEnt som har laget kongen over alle spilleautomater med norrøn mytologi som tema, og den kommer nok til…

Viking Gods: Thor and Loki anmeldelse

Det er NetEnt som har laget kongen over alle spilleautomater med norrøn mytologi som tema, og den kommer nok til å beholde tronen i ganske lang tid fremover. Den kan virke utdatert, men det skal likevel noe helt spesielt til for å overta plassen til et spill som har tre progressive jackpoter i millionklassen. På snakk om denne utvikleren og norrøn mytologi, så kommer de snart ut med Asgardian Stones, som du kan lese mer om her. Men før du klikker deg videre syns vi du skal bli med oss på den fantastiske reisen vi hadde i Playsons Viking Gods: Thor and Loki.

Hvor kan jeg spille Viking Gods: Thor and Loki?

Viking Gods: Thor and Loki spillfunksjoner

Teknisk informasjon
Spillutvikler: Playson
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 15
Min/Maks innsats: 1,5 kr – 900 kr
RTP: 95,30% (med oppdrag 96,88%)
Volatilitet: medium
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, bonussymbol, oppdrag, 2 free spins-spill

Bare tittelen avslører at det er tordenguden Tor og luringguden Loke som har inntatt hovedrollene i denne spilleautomaten og det minste de krever i bytte mot deler av sin formue er en rundeinnsats på 1,50 kr. Har du mer kan du legge opptil 900 kr om gangen, og selv om det er en finfin mulighet for elleville highrollere, er det ganske mange hakk over det de fleste er villige til å legge.

Viking Gods Thor and Loki spillevisning med gratisspill vunnet

Viking Gods: Thor and Loki bonus og spesialfunksjoner

Det frister å hoppe rett til Tor og Loke, men før det vil vi gjerne prate litt mer om oppdragslisten. Helt øverst til venstre vil du se en sirkel med ikoner som roterer, og hvert ikon representerer en spesiell oppgave. Oppgavene er som følger:  

 • Få gevinstkombinasjoner med fem symboler 30 ganger.
 • Spinn frem deler av bonussymbolet 30 ganger.
 • Vinn 30x innsatsen eller mer på ett spinn 5 ganger.
 • Kom deg inn i free spins-spillene 15 ganger.

Når hele listen er fullført, belønnes du med en tur innom et av spillets to gratisspill!

Denne gang prøvde vi spillet hos Casino Heroes og vi kan bekrefte at fremgangen din lagres, selv om du forlater spillet.

Viking Gods Thor and Loki oppdragsliste

Bonussymboler og ekstra wilds

Nå, Tor og Loke. Begge er bonussymboler som bare kan dukke opp på det midterste hjulet. Tre er stablet oppå hverandre sånn at du kan spinne frem et helt bonushjul, men de gangene du ikke klarer å lokke frem hele guden vil du likevel få noe godt!

 • Når bonussymbolet dekker 1 plass får du 2 wildsymboler. Disse plasseres et eller annet sted på de to første hjulene.
 • Når bonussymbolet dekker 2 plasser får du 4 wildsymboler plassert på tilfeldige steder.
 • Når bonussymbolet dekker 3 plasser, har du fylt hele hjulet og blir tildelt gudens gratisspill.

Viking Gods: Thor and Loki free spins

Det fins altså to måter å komme seg til gratisspillene på. Du kan enten fullføre oppdragslisten, eller få et helt bonussymbol på det midterste hjulet. Den sistnevnte er helt klart den enkleste.

Lokes gratisspill

Ekstra symbol: I Lokes gratisspill dukker Fenrisulven opp som en ekstra wild, og den kan i tillegg låses på plass over flere runder. De kommer nemlig med 0-3 låser som brytes når wildsymbolet er med i en gevinstkombinasjon. Hver Fenrisulv kan altså hjelpe deg til opptil 4 gevinster!

Bonusstige: Til høyre for spillebrettet vil du se en bonusstige og i Lokes tilfelle er det de rosa krystallsymbolene som fyller de tomme plassene. Stigen er delt opp i tre nivåer og det er om å gjøre å nå toppen før gratisspillet er over!

 • Før du når første nivå vil Fenrisulven ikke ha noen låser.
 • På første nivå får du 1 ekstra gratisspinn og 1 lås på sticky wilds.
 • På andre nivå får du 2 ekstra gratisspinn og 2 låser på sticky wilds.
 • På tredje nivå får du 3 ekstra gratisspinn og 3 låser på sticky wilds.

Tors gratisspill

Ekstra symbol: I Tors gratisspill er det Midgardsormen som har fått oppgaven om å være en ekstra wild, men den oppfører seg ikke på samme måte som Fenrisulven. Du er derimot garantert å få en midgardsorm på hvert eneste gratisspinn.

Bonusstige: Bonusstigen er denne gang plassert til venstre for spillebrettet og fylles opp av de blå krystallsymbolene istedenfor de rosa. Kommer du deg til toppen er sjansene store for at du banker inn lekre gevinster!

 • Før du når det første nivået vil alle midgardsormene dekke 1 plass på hjulene.
 • På det første nivået får du 1 ekstra gratisspinn, og alle midgardsormer dekker 2×1 plasser.
 • På andre nivå vil du få 2 ekstra gratisspinn, mens midgardsormene vokser seg til å dekke 2×2 plasser.
 • På tredje nivå får du 3 ekstra gratisspinn og en fantastisk mulighet til å vinne stort siden midgardsormen nå dekker 3×3 plasser.

Viking Gods Thor and Loki - Tors gratisspill

Viking Gods: Thor and Loki gevinster og utbetalinger

Det er ganske vanskelig å fullføre hele oppdragslisten, men ikke fordi oppgavene er umulige. Heldigvis kjennes det ikke som om denne funksjonen er forbeholdt spillere som har enorme spillebalanser, siden fremdriften spares til neste besøk.

Spillet er sånn middels farlig og under vår spilleøkt opplevde vi store svingninger i spillebalansen. I det ene øyeblikket kunne vi spinne og spinne uten å få noen ting å skryte av, for så å banke inn den ene solide gevinsten etter den andre. De største gevinstene hentet vi fra gratisspillene og om du lurer på hvilket gratisspill vi likte best, så er svaret – usikkert. Det var ekstra gøy å få et lass med sticky wilds og banke inn den ene storgevinsten etter den andre, men vi fikk aldri kjenne varmen fra kjempesymbolet i toppen av Tors bonusstige. Vi mistenker at Tor kan bli en vinner for den som kommer seg dit!

Viking Gods Thor and Loki mega gevinst

Avslutningsvis

Japp, vi kan så absolutt anbefale denne spilleautomaten til Spillbodens lesere. Så lenge dere vet at den kan være litt kjip med pengene dine i blant. Men de som viser gudene at de er verdige, kan bli rikelig belønnet!

Andre spill med norrøn mytologi som tema:

 • Hall of Gods (NetEnt)
 • Asgardian Stones (NetEnt)
 • Thunderstruck 1 og 2 (Microgaming)
 • Ragnarok: Fall of Odin (Genesis Gaming)

Playson spill