Viking Clash
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Viking Clash

Spillutvikler: Push Gaming
Viking Clash er et spennende vikingspill av Push Gaming!

Spilleautomaten Viking Clash er en volatil spilleautomat som kan gi deg en toppgevinst på hele 13 200x innsatsen. Gå på vikingtokt nå.

Viking Clash anmeldelse

Vikinger går aldri av moten og i Viking Clash får du møte to rivaliserende viking-klaner på tokt. For å unngå altfor mye bråk har Push Gaming gitt dem hvert sitt skip (5 hjul, 3 rader og 25 linjer), men der det fins nok langdistansevåpen fins det muligheter for rabalder og gevinster på opptil 13 200 ganger innsatsen.

Viking Clash – Oppsett

Lanseringsdato: 21. august 2018
Utvikler: Push Gaming
Hjul / Rader: 2x 5 / 3
Linjer: 2x 25
Min./Maks innsats: 2,25 kr – 1000 kr
Toppgevinst: 13 200 x innsatsen
RTP: 96.667%
Volatilitet: Medium/Høy
Bonusfunksjoner: Wild Ship-bonus og free spins med ekstra wildbonuser.

Slik ser Viking Clash ut med bakgrunn

Viking Clash – Bonuser og spesialfunksjoner

Det eneste du trenger å se opp for i hovedspillet er bølgen som skyller over skjermen på tilfeldige spillerunder. Denne kan trigge Wild Ship-bonusen som gir deg vandrende wilds i form av gylne skip. Skipene legges på tilfeldige plasser (hjul 3-5) og vil deretter bevege seg i retning venstre på den raden de befinner seg på.

Det som skiller denne bonusen fra alle andre vandrende wild-bonuser er at hjulene ikke spinnes inn på nytt. I stedet vil du se alle skipene sette kursen ut av skjermen, men stoppe på alle plasser hvor de kan hjelpe deg med å lage en gevinstkombinasjon. For å vinne en del må man altså være heldige med symbolsettet som ble gitt da bonusen ble trigget.

Gullskipene seiler over

Viking Clash – Free Spins

3 eller flere røde katapulter og/eller grønne kanoner aktiverer gratisspillet som starter med 6 gratisrunder. Før gratisøkten begynner vil alle kanonene og katapultene skyte en tilfeldig plass på motstanderens side. Plassene de treffer forvandles deretter om til sticky wild-skjold som holdes på plass under hele bonusen.

Oppgaven blir å spinne frem så mange nye våpen som mulig, for hver nye kanon/katapult gir deg 1 ekstra gratisspinn OG en ny sticky wild. Når eksisterende sticky wilds blir truffet på nytt, forvandles denne plassen om til en sticky wild med multiplikator. Vi lykkes aldri treffe den samme plassen mer enn 2 ganger, men regner med at flere treff øker multiplikatoren ytterligere.

Gratisspill med sticky wildmultiplikator

Viking Clash – Gevinster og mer …

Viking Clash er enda et finfint spill av Push Gaming, men har et spørsmål … Hva er greia med å sende bølger som ikke gir noen verdens ting? Det hadde troligvis vært mindre plagsomt dersom Wild Ship-bonusen ga enorme beløp eller kom veldig ofte, men sånn var det altså ikke. De få gangene gullskipene seilte over skjermen vår, ga de fra seg skuffende små beløp som aldri oversteg 10 ganger innsatsen.

Gratisspillet skuffet derimot ikke. Vi klarte stor sett forlenge bonusen med flere runder og kom gjerne fra det med 80+ ganger innsatsen. Det er ikke livsendrende, men ga oss gode booster i jakten på toppgevinsten.                                   

Utenfor gratisspillet lengtet vi veldig tilbake, og det var nok mest fordi det skjer veldig lite i hovedspillet. Joda, et par gullskip dukker opp i ny og ne, men de imponerte som sagt lite. Gratisspillet var derimot veldig morsomt, men er det nok til å holde på spillernes interesse over lengre tid?