Vegas Diamonds
66
Vurdering
x2000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Vegas Diamonds

Spillutvikler: Elk Studios

Vegas Diamonds er den tredje 3-hjulsautomaten fra ELK Studios og om du har prøvd Ivanhoe eller Route 777 vet du…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Vegas Diamonds anmeldelse

Vegas Diamonds er den tredje 3-hjulsautomaten fra ELK Studios og om du har prøvd Ivanhoe eller Route 777 vet du at den svenske utvikleren liker å krydre det klassiske oppsettet med moderne funksjoner. Spilleautomaten vi skal prate om nå er langt mer moderne enn de to første og det er så absolutt et spill for våghalser som liker volatile spill.

Prøv Vegas Diamonds gratis her

Spill Vegas Diamonds her

Vegas Diamonds – Oppsett

  • Lanseringsdato: 6. november 2018
  • Utvikler: ELK Studios         
  • Hjul / Rader: 3 / 3
  • Linjer: 5
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 2000x innsatsen
  • RTP: 96%
  • Volatilitet: Høy
  • Bonusfunksjoner: stablede symboler, multiplikatorwilds, perfect match respin, vegas diamonds nudge, 3 bonushjul, free spins med 5x multiplikator

Vegas Diamonds – Bonus og spesialfunksjoner

Stablede symboler: De fleste symbolene i denne spilleautomaten er stablet oppå hverandre, slik at du kan – med en god dose flaks – fylle brettet med like symboler!

Wilds: Wildsymbolene kan bare dukke opp på det første og siste hjulet, men kan til gjengjeld multiplisere gevinsten din med opptil 5. Den kan på den andre siden ikke hjelpe deg til nudge-funksjonen eller bonusspillet.

Perfect Match Respin: Hver gang det første og andre hjulet stopper med identiske symboler får du tildelt 3 respin, men det er kun det siste hjulet som spinnes inn på nytt. Denne funksjonen kan kombineres med alle andre funksjoner, hvilket betyr at du i teorien kan få tre gratis sjanser inn til bonusspillet eller tre gratis sjanser til nudge-bonusen

Perfect match i Vegas Diamonds

Vegas Diamond Nudge: Vegas Diamond-symbolet er spillets mest verdifulle symbol siden tre av disse booster spillebalansen med et beløp lik 300x innsatsen. I bytte mot gevinstene må de havne på en linje, og det får du hjelp med av Vegas Diamonds Nudge-funksjonen hjelper til. Får du tre Vegas Diamonds-symboler på skjermen, vil hjulene justeres slik at de alle havner på den midterste raden.

Som nevnt kan du i teorien få denne tre ganger på rappen via perfect match-respinnene.

Bonusspillet: Tre bonussymboler på skjermen gir deg umiddelbart tilgang til bonusspillet som består av et bronsehjul, sølvhjul og gullhjul. Du starter naturligvis i bunnen og må havne på en Level Up-plass for å gå videre til neste. Hvert nivåhopp gir deg dessuten 1 ekstra lykkehjul-spinn.

Lykkehjulene inneholder i hovedsak pengegevinster og den største på 1000x innsatsen ligger og venter på gullhjulet.

Bonusspill i Vegas Diamonds

Vegas Diamonds – Free Spins

I tillegg til pengegevinster og level ups, kan lykkehjulene også sende deg til gratisspillet. Lander du på en Free Spins-plass vil du umiddelbart få 5 gratisspinn som settes i gang med det samme.

Gratisspillet er unnagjort på noen få strakser, men du får til gjengjeld alle gevinstene dine ganget med 5. Du vil også få 1 ekstra spinn på lykkehjulet for hvert bonussymbol du spinner frem.

Vegas Diamonds free spins

Vegas Diamonds – Gevinster og mer

Vegas Diamonds er en spilleautomat du burde spare til de dagene du har litt ekstra rutte med. Den har gevinster som lokker, men er ikke så veldig glad i å gi dem fra seg. Spillet ligger nemlig i toppen av variansmetret og kan derfor sluke spillebalansen på et blunk. På den andre siden kan en toppgevinst på 2000x innsatsen ramle inn på kontoen før du vet ordet av det, så spørsmålet er vel om du tør ta risikoen.  

Vi har prøvd spillet i et par timer nå og kan si at det – til tross for et større tap – aldri ble kjedelig. Det var tøft å komme seg til bonusspillet og vi lykkes aldri få fart på gullhjulet, men i jakten på storgevinstene hadde vi det ganske så artig. Det hjalp at tørkeperiodene ble brutt av respin og bonusspill. Velplasserte multiplikatorwilds gjorde heller ingenting.