Twin Spin Deluxe
68
Vurdering
x100000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Twin Spin Deluxe

Spillutvikler: NetEnt

Om du er en absolutt fan av fruktmaskiner med et moderne utseende og oppsett er det vel ikke helt galt…

Twin Spin Deluxe anmeldelse

Om du er en absolutt fan av fruktmaskiner med et moderne utseende og oppsett er det vel ikke helt galt å gjette på at Twin Spin kan finnes på din favorittliste. Her kommer gladnyheten om at oppfølgeren Twin Spin Deluxe er å finne hos alle NetEnt-operatører etter at den eksklusive avtalen med Unibet-casinoene har utløpet. 

Hvor kan jeg spille Twin Spin Deluxe?

Spill Twin Spin Deluxe gratis her

Om Twin Spin Deluxe

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NetEnt
Antall hjul/rader: 6 / 5
Antall innsatslinjer: Cluster Pays (9)
Min/Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
RTP: 96,61%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Twin Reels

Twin Spin og Twin Spin Deluxe har mange likheter. De har fått de samme klassiske symbolene, RTP og hovedfunksjon (twin reels). Forskjellen er at Deluxe-versjonen har fått flere hjul og rader, og at den betaler ut for like symboler i klaser istedenfor på linjer.

Twin Spin Deluxe spillevisning

Twin Spin Deluxe bonus og spesialfunksjoner

Starburst og det originale Twin Spin-spillet er to perfekte eksempler på at funksjonsfattige spilleautomater kan bli til storheter. I Twin Spin Deluxe får man ikke engang et wildsymbol. 

Twin Reels

I begynnelsen av hver spillerunde vil minst to hjul som står vedsiden av hverandre lenkes sammen. Det betyr rett og slett at de vil se identiske ut når de stopper. Drømmespinnet er altså en seksling med like symboler!

Twin Spin Deluxe - seks synkroniserte hjul

BILDET: Her venter vi i spenning på resultatet fra en seksling!

Cluster Pays

I det originale Twin Spin-spillet fikk du gevinster ved å samle like symboler på sammenhengende hjul fra venstre. I Twin Spin Deluxe må du samle minst ni symboler i en klase. Symbolene må sitte sammen vertikalt eller horisontalt – diagonalt gjelder altså ikke. 

Twin Spin Deluxe gevinster, utbetalinger og jackpot

I likhet med Twin Spin byr Twin Spin Deluxe på enormt mye spenning og en haug med frustrasjoner. Nervene får tåle en del når de bygger opp forhåpningene om fantastiske gevinster og knuser dem like etterpå. I Twin Spin var det aller verst å få de fire siste hjulene lenket og se det første hjulet stoppe med helt andre symboler. I Twin Spin Deluxe blir marerittet å gå tomhendt fra en seksling fordi klasene ikke ble store nok!

På den andre siden kan spillene også få gleden til å bruse – spesielt når det klaffer ordentlig. I Twin Spin Deluxe vil en full skjerm med diamanter belønne deg med 10 000 mynter på nivå 1. Med en rundeinnsats på bare 10 kr betyr det altså 1000 kr i gevinster.

Super mega gevinst i Twin Spin Deluxe

BILDET: Det ble ingen diamanter, men det ble en full skjerm med like symboler og en super mega gevinst!

Avslutningsvis

Det beste med Twin Spin-spillene er Twin Reel-funksjonen. Den er solid nok til å vekke sterke følelser, hvilket vi syns er ganske sjarmerende. Nei, det er ikke gøy å bli så irritert at man nærmest river seg håret, men på den andre siden holder den håpet om storgevinstene i livet og spenningen gående under hele spilleøkten. 

Se på andre spill av NetEnt

NetEnt er blant de mest kjente spillutviklerne på markedet og lanserer et nytt spill hver eneste måned. Det kommer i tillegg til eksklusive spill de lager for visse operatører. Under finner du hele listen over NetEnt-spill vi har sett på og mange av dem vil ha demoversjoner slik at du kan teste dem gratis!