Tut’s Twister
67
Vurdering
x1000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Tut’s Twister

Spillutvikler: Yggdrasil

Kong Tuts evigvarende søvn er blitt forstyrret og han er så absolutt ingen morgenfugl. Så han skaper kaos på Yggdrasils…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Tut’s Twister anmeldelse

Kong Tuts evigvarende søvn er blitt forstyrret og han er så absolutt ingen morgenfugl. Så han skaper kaos på Yggdrasils 5 hjul og 4 rader, men når stormen endelig legger seg kan det hende han har børstet av noen av gravkammerets bortgjemte skatter.

Spill Tut’s Twister gratis her

Vinn ekte penger av Tut her

Tut’s Twister – Oppsett

Lanseringsdato: 21. juni 2018
Utvikler: Yggdrasil Gaming
Hjul / Rader: 5 / 4
Linjer: 25
Min./Maks innsats: 1 kr – 1250 kr.
Toppgevinst: 25 000 mynter /€125 000
RTP: 97,1%
Volatilitet: Medium
Funksjoner: Tut’s Twister med walking wilds, gevinstmultiplikator og respin. Hieroglyf innsamling. Mysterigevinster.

Tut’s Twister – Bonus og spesialfunksjoner

1 wild

I Tut’s Twister er bare 1 wild på skjermen mer spennende enn normalt, fordi det gir deg én av følgende goder:

  • En hieroglyf du mangler
  • Wild + Tut’s Twister
  • Mellom 25 og 2500 mynter
  • Ingen belønning

Tuts gir deg en siste sjanse på hver bonusrunde

Tut’s Twister

1 wild

Får du 2 eller flere wilds på ett og samme spinn er det bare å holde seg fast og følge med. Det aktiverer hovedattraksjonen Tut’s Twister og det første som skjer er at wildsymbolet lengst til venstre forvandles om til en wild-tornado som dekker hele hjulet. Resterende wilds vil bidra til fylle multiplikatormetret til høyre og deretter oppføre seg som vandrende wilds.

Istedenfor å bevege seg ut av skjermen, vil alle wilds bevege seg ett steg mot tornadoen for hvert respinn og deretter legges inn i tornadoen. Respinnene fortsetter til alle er oppslukt. Når stormen endelig har lagt seg (altså når alle wilds er lagt til tornadoen) vil Tut fortelle deg at du får én siste sjanse. Når hjulene stopper neste gang vil alle innsamlede wilds spyttes ut igjen på tilfeldige plasser.

Et lass med vinnersjanser

Hieroglyf innsamling

Over hvert hjul er det plass til et sett med hieroglyfer. Det første og siste har plass til 3, det andre og fjerde har plass til 4 og det midterste har plass til 5. Når du har samlet inn alle på ett hjul, aktiverer du Tut’s Twister med ekstra wilds!

Tornadoen legges på hjulet som trigget bonusen, mens hjulets hieroglyfer legges til spillebrettet som wilds. Aktiverer du den på det midterste hjulet vil du altså starte Tut’s Twister-funksjonen med 5 ekstra wilds!

Tut’s Twister – Free Spins

Spilleautomaten har ikke fått et eget gratisspill, men ikke alle spillerundene trenger koste deg penger dersom tornadoen slår ned under din spilleøkt.

Tut’s Twister – Utbetalinger og jackpoter

Vi var langt unna toppgevinsten på 25 000 mynter, men vi plukket med oss mange flotte gevinster likevel. Det var takket være bonusfunksjonene så klart. Vi syns vi fikk overraskende mye hjelp av Tut og storkoste oss under spilleøkten.

En enorm gevinst vunnet i Tut's Twister

Avslutningsvis

Kong Tut ser kanskje ikke så imøtekommende ut, men han er likevel en likandes kar. Vi hadde det som sagt veldig gøy under vårt besøk og tror – til tross for at Tut’s Twister skal være sånn middels farlig mot spillebalansen – at den vil falle i smak hos de fleste.