Top Gun
64
Vurdering
x
Maksimum gevinst
94%
RTP

Top Gun

Spillutvikler: Playtech

Husker du filmen Top Gun? Om du så på film på åtti-tallet er det nærmest umulig at du gikk glipp…

Top Gun anmeldelse

Husker du filmen Top Gun? Om du så på film på åtti-tallet er det nærmest umulig at du gikk glipp av tiårets store slager. Som med mange andre ikoniske filmer og tv-serier har du nå muligheten til å spille online casinospill basert på Top Gun.

Spilleverandøren Playtech har lansert en supersonisk spilleautomat basert på action klassikeren Top Gun. I bonusrunden treffer du på det berømte F-14 Tomcat jagerflyet flydd i filmen av Tom Cruise sin karakter, Pete “Maverick” Mitchell , og hans høyre hånd “Goose”.

Automaten er tilgjengelig for spill på både PC, mobil og nettbrett

Spill Top Gun her

Spilleopplevelsen

Top Gun har 243 gevinstlinjer og tempoet føles raskt og spennende. Automaten har en rekke pulserende funksjoner og viser klipp fra den originale filmen, og lydsporet er også hentet fra det populære soundtracket.

Spesialfunksjonene er to forskjellige typer Wilds (Dogfight Wilds og vanlige Wilds), free spins og bonusrunde, og selvsagt også Scatters.

Bonusspillet Danger Zone aktiveres når du får F-14 symbolene på hjulene 1, 3 og 5. Opptil 15 dogfight wilds kan oppnås i bonusspillet. Får man 5 stk F-14 symboler på hjulene vinner man den interne jackpoten i spillet som er på 10 000 mynter.

Selveste filmen ble litt slaktet av kritikere når den kom ut men seertallene og inntektene er den beste bedømmingen på hvor suksessfull den var, så der var krotokerne ute på vidda med sin omtale. Herr Narvesen gjør ikke samme feil med spilleautomaten Top Gun, og mener bestemt den kommer til å bli populær!

Med ett øyekast

Minste innsats: 2.5 kr

Maks innsats: 1000 kr

5 hjul, 3 rader, 243 gevinstlinjer