Tiki Tumble
67
Vurdering
x3358
Maksimum gevinst
96%
RTP

Tiki Tumble

Spillutvikler: Push Gaming

I Tiki Tumble blir vi servert noe Push Gaming har kalt Nudging Wilds, hvilket ligner veldig på walking wilds bare…

Tiki Tumble anmeldelse

I Tiki Tumble blir vi servert noe Push Gaming har kalt Nudging Wilds, hvilket ligner veldig på walking wilds bare fra toppen og ned og ikke fra høyre til venstre. Siden fire wildsymboler alltid er stablet oppå hverandre, kan det fort bli til en pengefest om de andre symbolene er villige til å samarbeide.

Hvor kan jeg spille Tiki Tumble? 

Om Tiki Tumble

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Push Gaming
Antall hjul/rader: 5 / 4
Antall innsatslinjer: 20
Min/Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
RTP: 96,5%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: nudging wild, free spins med stigende multiplikator

Tiki Tumble spillevisning

Tiki Tumble bonus og spesialfunksjoner

I hovedspillet er det gullmasken med den røde steinen du bør se opp for. Det er nemlig spillets wild og du vil alltid få fire av dem stablet oppå hverandre. Når du spinner inn et slikt symbol (uansett om du får hele eller deler av den) vil hele stabelen bevege seg én rad nedover på etterfølgende spinn. Dette forsetter til det siste wildsymbolet er ute av skjermen. Legg merke til at spinn med nudging wilds ikke er gratis. Det er med andre ord ikke det samme som vandrende wilds med respinn.

Tiki Tumble free spins

3 eller flere gullmasker med blå steiner er det som trengs for å komme seg inn i free spins-spillet, og jo flere scattere desto bedre. Ikke for antall gratisrunder, men for startmultiplikatoren. Med 3 masker starter gevinstmultiplikatoren på 1, med 4 masker starter den på 2 og med 5 masker starter den på 3. Etter hver free spins-runde øker multiplikatoren med 1.

Free spins-spillet starter med stablede wilds på det andre og fjerde hjulet og fortsetter frem til du ikke har flere wilds på skjermen. Klarer du spinne inn nye wilds vil moroa altså vare enda lenger.

I Tiki Tumble starter en alltid med to wildstabler i free spins-spillet

Tiki Tumble gevinster, utbetalinger og jackpoter

Spillet har ikke fått en progressiv jackpot, men om det er det du er sugen på har Push Gaming to andre spill til deg. Du kan enten ta frem din indre superhelt og slå deg sammen med andre superhelter i Powerforce Heroes, eller leke skurk i Powerforce Villains.

Når det kommer til utbetalinger i Tiki Tumble skal du vite at vi støtte på lengre perioder med lusne gevinster. Det var også noe vanskelig å komme seg inn i free spins-spillet, men det var helt klart verdt ventetiden. På en av våre free spins-bonuser plukket vi med oss mer enn 500x innsatsen i gevinst. Det kjentes veldig bra. Det minste vi fikk fra free spins var rundt 40x innsatsen, hvilket er godkjent.

Tiki Tumble episk gevinst. Bare en del av den totale gevinsten vi hentet fra denne free spins-runden

Avslutningsvis

Tiki Tumble er ikke det mest spennende spillet vi har vært borti, men free spins-spillet trekker det opp en hel del. Når multiplikatoren stiger opp mot 15+ vil selv de små kombinasjonene være velkomne. Vi koste oss enormt hver gang vi fikk lov til å prøve oss i bonusspillet, og selv om det ikke alltid ble 500x innsatsen i gevinst, var det alltid spennende å se hvordan wildsymbolene kom til å oppføre seg.