Tiger’s Glory
67
Vurdering
x12000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Tiger’s Glory

Spillutvikler: Quickspin

Er du en fan av volatile spill med enorme gevinstpotensialer er vi ganske sikre på at spillene til Quickspin ikke…

Tiger’s Glory anmeldelse

Er du en fan av volatile spill med enorme gevinstpotensialer er vi ganske sikre på at spillene til Quickspin ikke fins i toppen av dine favorittlister. Men hør bare her … Nå kan du prøve Tiger’s Glory; en meget volatil spilleautomat med en registrert toppgevinst på 13 802 ganger innsatsen. Spørsmålet er bare om du tør satse på at spillebalansen din overlever møtet med tigeren og gladiatoren i deres Colosseum.

 Prøv Tiger’s Glory gratis her

Spill Tiger’s Glory her

Tiger’s Glory – Oppsett

 • Lanseringsdato: 13. november 2018
 • Utvikler: Quickspin
 • Hjul / Rader: 6 / 4
 • Linjer: 4096 vinnermåter
 • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
 • Toppgevinst: 13 830x innsatsen
 • RTP: 96,51%
 • Volatilitet: Høy
 • Bonusfunksjoner: Free spins, sticky symbol

Tiger's Glory spillevisning

Tiger’s Glory – Bonuser og spesialfunksjoner

Tigeren er spillets mest verdifulle og mest interessante symbol. Spillet krever bare to av dem i bytte mot gevinster, mens en full linje (6 tigere) belønner deg med 10 ganger pengene. I gratisspillet blir det dessuten enda sterkere, men det forteller vi mer om i gratisspill-delen.

Ellers er det ikke så veldig mye mer å se opp for i hovedspillet, annet enn en helt vanlig wild som erstatter for alle symboler – unntatt de rasende tigerne (i gratisspillet).

Tiger’s Glory – Free Spins

Gratisspillet er så absolutt spillets hovedattraksjon og du trenger minst 3 scattere for å komme deg dit.

 • 3 scattere = 7 gratisspinn
 • 4 scattere = 10 gratisspinn
 • 5 scattere = 15 gratisspinn
 • 6 scattere = 20 gratisspinn

Så var det dette tigersymbolet da. Under gratisspillet blir det ekstra interessant, for du vil nå få to forskjellige tigere. Den vanlige har en gul ramme og oppfører seg på samme måte som i hovedspillet. Og så har du en rasende tiger, markert med en rød ramme. En sint tiger vil alltid møte en gladiator og om den vinner låses den på plass til gratisspillet er over. Dette er ganske stort fordi du i gratisspillet ikke lenger starte tigerkombinasjonene dine på det første hjulet. Låser du for eksempel fast en tiger på det tredje og fjerde hjulet er du garantert en gevinst på resterende gratisspinn.

Første gang en rasende tiger vinner en kamp på et hjul, vil det også gi ett ekstra gratisspinn. Det betyr at du i hvert gratisspill kan få opptil 6 ekstra gratis vinnersjanser.

Tiger's Glory free spins

Tiger’s Glory – Gevinster og mer

Tiger’s Glory er et mektig spill av Quickspin med en meget god toppgevinst, men det er veldig mange som vil tape i sine møter med de rasende tigerne. Det er likevel et spill vi så gjerne anbefaler; spesielt til spillere som har erfaring med volatile spill og vet hvordan de kan være. Vi plukket faktisk med oss en del storgevinster – spesielt i gratisspillene – men det holdt bare til å kjempe en ny dag.

I hovedspillet skjer det ikke så enormt mye, men gratisspillet var vi innom ganske ofte kjentes det som. Det var overraskende enkelt å trigge, men vi klarte ikke sanke inn nok tigere til å komme fra det med noe å skryte av. Kanskje får din historie en lykkeligere slutt. Prøv Tiger’s Glory i dag.

Tiger's Glory storgevinst