The Wiz
86
Vurdering
x5000
Maksimum gevinst
96%
RTP

The Wiz

Spillutvikler: Elk Studios

I dag har vi satt oss ned med den seneste lanseringen fra ELK Studios og kan starte omtalen med å…

The Wiz anmeldelse

I dag har vi satt oss ned med den seneste lanseringen fra ELK Studios og kan starte omtalen med å si at vi ikke fant noe nytt. De har gått for funksjoner som er blitt brukt i flere år, men en kan se på det slik: de funker og går fortsatt hjem hos casinofansen. Så bli med oss til et magisk land hvor dragene hjelper deg med å høste flotte gevinster.

Prøv The Wiz gratis her

Spill The Wiz her

The Wiz – Oppsett

  • Lanseringsdato: 9. januar 2019
  • Utvikler: ELK Studios
  • Hjul / Rader: 5 / 4
  • Linjer: 178 connecting ways
  • Min./Maks innsats: 2 kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 5000x innsatsen
  • RTP: 96,1%
  • Volatilitet: Medium/Høy
  • Bonusfunksjoner: multiplikatorwild, wiz spins/free spins med kun høytbetalende symboler og vandrende multiplikatorwilds

ELK Studios betaler som vanlig ut for symboler på sammenhengende hjul, men krever at kombinasjonen sitter sammen enten horisontalt eller diagonalt. På 5 hjul og 4 rader blir det derfor plass til 178 vinnermåter.

178 connecting ways to win 
The Wiz – Bonus og spesialfunksjoner

Det skjer ikke så veldig mye i grunnspillet av The Wiz, men holdt utkikk etter dragen. Den oppfører seg som spillets wild og hjelper til ved å erstatte andre symboler (unntatt bonussymbolet). Når en drage telles med i gevinstkombinasjon vil den gange gevinsten du får med mellom 2 og 5. Skulle du lykkes få flere i samme kombinasjon legges multiplikatorene til hverandre.

The Wiz spillevisning med multiplikatorwild

The Wiz – Free Spins

To trollmenn (bonussymboler) er alt du trenger for å spille gratis, men to av dem kan bare gi deg 1 gratissjanse. 3 vil derimot gi deg 5 gratisspinn, mens 4 og 5 gir henholdsvis 7 og 10. Inne i gratisspillet vil hver trollmann du får på skjermen øke gratisøkten med 1 runde.

Før det første gratisspinnet ditt er over, vil alle lavtbetalende symboler ha blitt gjort om til høytbetalende symboler – hvilket gjør det noe enklere å få større og bedre gevinstkombinasjoner. Wildsymbolet vil i tillegg by på et ekstra triks som kan boost gevinstene til nye høyder.

Hver gang du får en drage på brettet settes gratisspinnene dine på pause. Du blir nå tildelt respin med dragen som en vandrende wild.  Dette er helt klart en funksjon vi elsker og siden ELK booster den med multiplikatorer er den altså enda bedre. Respinnene fortsetter som vanlig til alle wildsymbolene er ute av skjermen, og hvis du sitter igjen med flere gratisspinn etter dette er det bare å krysse fingrene for enda flere wilds.

The Wiz Free Spins

The Wiz – Gevinster og mer

Solen er verdt mest og gir deg 10x innsatsen for 5 like, men bare 2,5x innsatsen for 3. Så når du kommer deg til gratistrunden og får alle småtassene fjernet, samt hjelp av en multiplikator-drage kan det fort bli mye fint. Maks flaks gir deg en toppgevinst på 5000x innsatsen.

The Wiz har en RTP på 96,1% og ligger et sted på den øvre halvdelen av variansmetret. Vi syns ikke det var altfor vanskelig å komme seg til gratisspillet, men resultatet varierte naturligvis en god del. Den største gevinsten vi fikk kom faktisk på et helt vanlig spinn i grunnspillet og er blitt avbildet under.

Vår største gevinst på The Wiz under testen

Konklusjon

The Wiz er et ganske så enkelt spill med funksjoner vi har sett før og vi er ikke akkurat blitt feid av føttene. Men det er et godt spill vi syns du bør prøve – spesielt om du er en fan av vandrende wilds og multiplikatorer.  700x innsatsen lokket frem et smil hos oss i hvert fall. Kanskje kommer du enda nærmere toppgevinsten!

Spill med vandrende wilds