The Slotfather Part II
66
Vurdering
x149
Maksimum gevinst
95%
RTP

The Slotfather Part II

Spillutvikler: BetSoft

“I’ll offer them a jackpot game they can’t refuse” sa The Slotfather – den hemmelige sjefen over alle spilleautomater for…

The Slotfather Part II anmeldelse

“I’ll offer them a jackpot game they can’t refuse” sa The Slotfather – den hemmelige sjefen over alle spilleautomater for bare noen år siden. Det er ingen tvil om at den første spilleautomaten var basert på den verdenskjente filmen “The Godfather”, men det ble tatt godt imot i 2011. Den gang ga Betsoft oss en spilleautomat med 5 hjul og 30 innsatslinjer. Spillet hadde i tillegg en jackpot på 5000 mynter, samt free spins og scattere.

6 år senere er oppfølgeren endelig he, men i begynnelsen fantes den bare hos noen få utvalgte. Nå er det blitt tilgjengelig for resten av Betsofts klienter!

Her kan du spille The Slotfather Part II

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Betsoft
Antall hjul / rader: 5/3
Antall innsatslinjer: 243 måter å vinne på
Min / Maks innsats: €0,50 / €125
RTP: 96,60%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: free spins med big boss bonus, gangster feature, gangster respinn, wild, gamblefunksjon

Om Slotfather Part II

I Slotfather II får du nok en gang besøke sjefen over alle spilleautomater, men på hans premisser så klart. Du er for øyeblikket bare en gjest, og målet blir å overtale ham om at du er til å stole på. De som lykkes kan bli vitne til hvor godt han tar vare på sine nærmeste…

Hvordan overtale en mafiaboss? En får brette opp ermene og bevege seg dypt inn i deres verden. Er du den rette for teamet hans blir din kommisjon utbetalt på spillets 5 hjul og 3 rader. The Slotfather har forresten fjernet de gamle spillelinjene og lagt inn 243 vinnermåter.

The Slotfather Part II bonus

I likhet med det første spillet har oppfølgeren fått en haug med spesialfunksjoner. En Slotfather II bonus er med andre ord aldri langt unna. Her kan du vinne ved hjelp av free spins, en big boss bonus, en gangster feature, gangster respinn og en kron eller mynt-funksjon (gamble-funksjon).

Gangster feature: Mafiabossens mest pålitelige menn er Fat Tony, Frankie (aka Knuckles) og Snake Eyes Sammy. Alle tre dukker opp på hjulene som “hele symboler”. Det vil si at at de kan dekke et helt hjul. Får du tre eller flere hele gangstersymboler på hjulene blir du tatt til et bonusspill hvor du må velge mellom 6 forskjellige mapper. Alle inneholder en myntgevinst. Alt du trenger å gjøre er å klikke frem så mange du kan før du finner collect-mappen som avslutter bonusspillet. 

The Slotfather Part 2 bonusspill

 

Gangster respinn: Dersom den samme gangsteren dekker to eller flere hjul, får du et gratis respinn hvor gangsteren holdes på plass. Dette gir deg en god mulighet til å trigge bonusspillet vi nevnte over. Skulle du få to eller flere forskjellige gangstere, vil respinn-funksjonen bare gjelde for én av dem. De prioriteres i følgende rekkefølge: Frankie, Fat Tony og deretter Snake Eyes Sammy.

Kron eller mynt: Etter hver vanlige gevinst får du muligheten til å gamble hele eller halve beløpet du vant i et kron eller mynt-spill. Gjetter du riktig blir beløpet doblet.

The Slotfather Part 2 gamble

 

Wild: Spillets wildsymbol kan erstatte alle symboler unntatt scatteren. I hovedspillet kan den bare dukke opp på det andre og fjerde hjulet. Men i free spins-bonusen får du den på det andre, tredje, fjerde og femte.

The Slotfather Part II free spins

Lastebilen er spillets scatter og du trenger tre eller flere for å aktivere free spins-spillet.

  • 2 scattere = 50 mynter i gevinst
  • 3 scattere = 75 mynter i gevinst + 8 free spins
  • 4 scattere = 125 mynter i gevinst + 12 free spins
  • 5 scattere = 250 mynter i gevinst + 20 free spins

Under free spins-runden vil du som sagt få wildsymboler på flere hjul. I tillegg vil alle gevinster dobles!

Free spins-bonusen avsluttes med en “Big Boss Bonus”. Det er en umiddelbar pengegevinst fra mafiabossens koffert!

The Slotfather Part 2 free spins

The Slotfather Part II jackpot

Det første spillet hadde en spesiell jackpot som du fikk ved å samle 5 av mafiabossens symboler på en aktiv spillelinje. Den muligheten fins dessverre ikke i The Slotfather II. Du vil likevel ha muligheten til å hente hjem en god slant takket være alle de andre funksjonene.

The Slotfather Part II på mobilen

Ja, du kan spille The Slotfather II på mobilen og nettbrettet. Herr Narvesen har ingenting å legge fingeren på etter å ha prøvd spillet på sin smarttelefon. Han syns det virker og ser like bra ut på mindre skjerm. Han foretrekker nå alltid å spille på dataen fordi han slipper å anstrenge seg så fælt foran en større skjerm.

Konklusjon

Herr Narvesen er en enorm fan av “The Godfather”-filmene med blant annet Marlon Brando og Al Pachino i hovedrollene, og syns at Betsoft har gjort en bra jobb. Han er godt fornøyd med alle bonusfunksjonene og er spesielt glad for oppfølgerens mer moderne utseendet. Han vil passe på å nevne at spillet byr på korte tørkeperioder, men legger også til at han hentet hjem en del raske penger fra spillets bonusspill og free spins.

Skulle dette temaet være ekstra interessant kan du også prøve spilleautomatene Kings of Chicago og Scarface av NetEnt.