The Phantom of the Opera
67
Vurdering
x7733
Maksimum gevinst
96%
RTP

The Phantom of the Opera

Spillutvikler: Microgaming

I begynnelsen av året kunngjorde Microgaming at de hadde skaffet seg rettighetene til å lage en spilleautomat av filmen The…

The Phantom of the Opera anmeldelse

I begynnelsen av året kunngjorde Microgaming at de hadde skaffet seg rettighetene til å lage en spilleautomat av filmen The Phantom of the Opera fra 2004. Noen måneder senere banket Netent seg på brystet og sa de også kom til å lage en spilleautomat med samme navn. Rettighetstvister har satt en stopper for NetEnts versjon, men Microgamings tolkning er nå å finne hos en rekke casinoer på nett.

Hvor kan jeg spille The Phantom of the Opera

Om The Phantom of the Opera

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Microgaming
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 243 vinnermåter
Min/Maks innsats: 3 kr – 150 kr
RTP: 96,40%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: wild, lyskrone-bonus, brev-bonus, 2x free spins-spill, 1 klikk-og-velg-bonus.

Spill The Phantom of the Opera gratis her

The Phantom of the Opera bonus og spesialfunksjoner

Wilds: Noen av wildsymbolene er stablet oppå hverandre og dekker to rader.

Brevet: Om du får et brev på det siste hjulet, blir du belønnet med opptil 20x innsatsen i gevinst.

Lyskrone-bonus: Denne ligner veldig på wild storm-bonusen fra det populære Microgaming-spillet, Thunderstruck II. Det er altså en spesialfunksjon som dukker opp til tilfeldige tider og forvandler hjul om til hele wildhjul. Mens tordenguden kan gi deg opptil fem hjul, byr Operafantomet på maks tre om gangen, men det kjennes likevel som om du får mer ut av dem her.

The Phantom of the Opera spillevisning med bonusspill vunnet

The Phantom of the Opera free spins

Tre eller flere scattere gir ikke bare en pengepremie. De gir deg også tilgang til et utvalg av bonuser. Den ene har ikke noe med free spins å gjøre, men vi tar den likevel med under free spins-delen.

Velg mellom tre forskjellige bonusspill i The Phantom of the Opera Online Slot

Music of the Night free spins

Velger du denne får du 10 gratisspinn hvor det kan hende du får hjelp av én eller flere av funksjonene vi har listet opp under.

  • En gevinstmultiplikator opptil 4x
  • Opptil 3 wildhjul eller opptil 5 tilfeldig plasserte wilds
  • Opptil 5 ekstra free spins

All I ask of you free spins

Under denne gratisøkten (10 free spins) vil du se Christine og Raoul danse på over brettet mellom hvert spinn. Begge oppfører seg som wildsymboler og kan bli til hele wildhjul eller en 2×2 wild avhengig av hvor de stopper.

  • Om begge havner på samme plassering får du eventuelle gevinster ganget med 3.
  • Om de havner vedsiden av hverandre på sammenhengende hjul forvandles begge hjulene om til wilds.
  • Om de er stablet oppå hverandre på samme hjul forvandles hele hjulet om til en wild.
  • Om de står diagonalt på sammenhengende hjul får du en wild som dekker 2×2 plasser

Dancing Wild free spins i The Phantom of the Opera

Maskerade-bonus

Maskeradebonusen er et klikk og velg-spill hvor du får velge mellom fem forskjellige maskerade-masker. Dette bonusspillet er delt opp i tre forskjellige nivåer og hver maske inneholder et gevinstbeløp, ekstra valg eller tilgang til neste nivå.

Du starter med tre valg på det første nivået, og får tildelt to ekstra på det andre nivået og ett ekstra om du går til det siste nivået.

The Phantom of the Opera gevinster, utbetalinger og jackpoter

Vi måtte gjennom flere perioder med veldig små gevinster og det kjentes på spillebalansen, men et større beløp i ny og ned sørget for at vi ikke gikk tomme før vi visste ordet av det.

Brevet ga ingen nevneverdige beløp, men vi ble ikke lei oss da den dukket opp siden den gjerne kom på tapende spillerunder. Ellers syns vi det er ganske artig å kunne velge bonusspill, men det å samle flere enn to scattere var enklere sagt enn gjort. På det meste måtte vi gjennom nesten 300 spinn før vi fikk disse hersens maskene. Heldigvis kom vi som regel fra bonusspillene med gode beløp.

Superstor gevinst i The Phantom of the Opera Online Slot

Avslutningsvis

Med The Phantom of the Opera viser Microgaming at de har god peiling på å lage spilleautomater av filmer. De har gjort det flere ganger tidligere, og vi syns det seneste tillegget er meget bra. Her får man mange hjelpemidler (bonusfunksjoner) og spillet kan, ifølge utbetalingstabellen, punge ut med $116 000. Den avslappende filmusikken og Gerard Butlers mektige sangstemme i free spins-spillet byr på enormt god stemning, så husk å ha på lyden. 

Andre Microgaming-spill som er basert på kjente filmer