The Legend of Shangri-La
68
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

The Legend of Shangri-La

Spillutvikler: NetEnt

Spilleautomaten The Legends of Shangri-La er et spill designet med harmoni og sjelfull innsikt i tankene. I NetEnts tolkning av…

The Legend of Shangri-La anmeldelse

Spilleautomaten The Legends of Shangri-La er et spill designet med harmoni og sjelfull innsikt i tankene. I NetEnts tolkning av det fiktive og utopiske stedet fra James Hilton roman Tapte Horisonter fra 1933, får vi kirsebær-blomster, grønne daler, noen få utvalgte dyr og melodisk musikk servert bak og på spilleautomatens 6 hjul og 5 rader.

Her kan du spille Legends of Shangri-La. 

The Legend of Shangri-La Cluster Pays spillevisning

Om The Legend of Shangri-La: Cluster Pays

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NetEnt
Antall hjul/rader: 6/5
Antall innsatslinjer: Cluster Pays
Min/Maks innsats: €0,10 – €200
RTP: 96,59%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Tilfeldige erstatningssymboler, sticky respinn, nudge reel, free spins og ekstraspinn

I likhet med det første spillet i NetEnts Cluster Pays-serie, Aloha, vil du trenge minst 9 like symboler i en sammensatt klynge for å bli belønnet med en gevinst. Emojiplanet betaler også ut på denne måten, men der trenger du bare fem symboler. Får du flere klynger bestående av det samme symbolet, men ikke er knyttet sammen, betaler disse ut to separate gevinster.

Spill The Legend of Shangri-La gratis her

The Legend of Shangri-La bonusfunksjoner

Spillet har fått flere spesialfunksjoner som gjør det hakket enklere å hente en gevinst og vi starter med spillets erstatningssymbol. Istedenfor å være en vanlig wild vil dette grønne spørsmålstegnet forvandles om til et nærliggende symbol. Det valgte symbolet skal alltid være det som gir den største gevinstkombinasjonen.

Får du to klynger med like symboler som ikke er knyttet sammen, kan det hende du blir vitne til den tilfeldige erstatningsfunksjonen. Når denne aktiveres vil du få erstatningssymboler lagt til frem til du får en gevinst.

Sticky respinn

Minst 2 ikke-vinnende klynger med like symboler kan aktivere spillets sticky respinn-funksjon. Under en slikt økt vil det aktiverende symbolet holdes på plass, mens resten av hjulene spinnes inn på nytt. Symbolene spinnes inn individuelt med likevel sammen på hvert hjul, og respinnene fortsetter så lenge du lander et nytt funksjonssymbol.

The Legend of Shangri-La Cluster Pays sticky respinn

The Legend of Shangri-La free spins

Du trenger minst 3 free spins-symboler for å aktivere free spins-bonusen, men i et tilfelle der du får 2 av dem og det siste lander rett utenfor skjermen, kan det hende det hjulet blir dyttet opp/ned slik at det havner på skjermen likevel. Denne nudge-funksjonen vil helt klart spare nervene dine og kanskje også hjelpe deg til store free spins-gevinster.

Ellers ser det slik ut når det kommer til antall gratisrunder:  

  • 3 free spins-symboler gir 5 free spins
  • 4 free spins-symboler gir 6 free spins
  • 5 free spins-symboler gir 7 free spins
  • 6 free spins-symboler gir 8 free spins

Under free spins-økten vil erstatningssymboler legges til og fjernes fra hjulene. Det to første får du på tilfeldige plasser. Resten legges til plasser vedsiden av klynger som formeres ved de to første. Resten av free spins-økten utfolder seg slik: 

1) Etter hvert spinn (når hjulene har stoppet) vil du få mellom 2 og 6 erstatningssymboler lagt til.
2) Om erstatningssymbolene lager en gevinstklynge, forvandles de om til det valgte symbolet.
3) Potensielle gevinster legges til den totale free spins-gevinsten.
4) Symbolene som startet som erstatningssymboler går tilbake til sin originale form.
5) Før neste spinn vil mellom 1 og 4 erstatningssymboler fjernes fra hjulene, men minst to av dem vil alltid blir igjen mellom hvert spinn. 

Dersom den totale gevinsten er mindre enn 10x innsatsen ved gratisøkten slutt, kan det hende du får et ekstra gratisspinn!

The Legend of Shangri-La utbetalinger og jackpot

Det er ingen progressive jackpoter og spillet krever hele 9 symboler for å betale ut en gevinst. I likhet med Aloha! Cluster Pays kan det fort gå noen runder uten gevinst, så denne passer bedre for spillere som har nok til å komme seg gjennom kortere tørkeperioder. 

The Legend of Shangri-La Cluster Pays mega gevinst vunnet

Konklusjon

Er du en fan av Cluster Pays-utbetalinger bør du så absolutt legge denne på listen over spill du må prøve. Ta deg gjerne en omgang i demoversjonen over for å se om det er noe du kan tenke deg å satse på.