The Champions
86
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

The Champions

Spillutvikler: Pragmatic Play

Fotballfesten i Russland sparkes snart i gang og da kommer vel ikke enda et fotballspill som en enorm overraskelse? Vi…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

The Champions anmeldelse

Fotballfesten i Russland sparkes snart i gang og da kommer vel ikke enda et fotballspill som en enorm overraskelse? Vi har nettopp prøvd Pragmatic Play sitt bidrag til fotballfansen, og kan si som så at vi tror det kommer til å falle i smak hos mange av dere der hjemme. Her kan du spinne frem wilds og store gevinstmultiplikatorer, samt prøve deg i et bonusspill satt opp som en straffekonk.

Prøv The Champions gratis

Spill The Champions her

The Champions – Oppsett og tema

Lanseringsdato: mai 2018
Utvikler: Pragmatic Play
Hjul / Rader: 5 / 3
Linjer: 25
Min./Maks innsats: 2,5 kr – 1250 kr
Toppgevinst/Jackpot: 800x innsatsen på 1 linje.
RTP: 96,5%
Volatilitet: Medium
Funksjoner: wild, gevinstmultiplikator og bonusspill

Hvem er mesterne? De du selv vil de skal være. Når du starter spillet får du opp en liste med lagene som stiller i årets fotball-VM, men den du velger vil kun påvirke fargene på trøya, hanskene, skoene og bonussymbolet. Går du for Danmark blir de rød. Velger du Argentina blir de blå osv. Du kan når som helst bytte lag ved å klikke på bytte-knappen øverst til venstre.

velg ditt lag i The Champions

The Champions – Bonuser og spesialfunksjoner

En annen ting du kan gjøre er å flytte på blinken. Denne dekker 1 plass på hjulene og kan plasseres hvor som helst mellom hver spillerunde. Skulle du spinne frem fotballen (spillets beste vanlige symbol) på den utvalgte plassen, blir du belønnet med en gevinstmultiplikator som varer i 10 runder.

Dobbel gevinst er bra, men mer er bedre. Treffer du blinken med en ny fotball så lenge multiplikatoren din er aktiv, vil den ikke bare gå opp et hakk. Telleren settes også tilbake til 10.

Med maks flaks kan du gå opp alle nivåene og gange gevinstene dine med 20.

Gevinstmultiplikatoren øker slik: 2x, 4x, 6x, 8x, 10x, 12x, 14x, 16x, 18x og 20x.

Etter at det siste nivået er nådd vil nye blinkskudd gi 10 nye runder. Det fins ingen grenser for hvor mange ganger dette kan gjøres.

The Champions multiplikator

Straffekonk – bonusspill

I likhet med fotballspillet Hugo Goal (av Play’n Go) er bonusspillet satt opp som en straffekonkurranse. Du får fem skudd og får velge hvilket hjørne du vil ballen skal gå.

  • 1 mål gir deg 5 ganger innsatsen i gevinst.
  • 2 mål gir deg 10 ganger innsatsen i gevinst.
  • 3 mål gir deg 15 ganger innsatsen i gevinst.
  • 4 mål gir deg 25 ganger innsatsen i gevinst.
  • 5 mål gir deg 100 ganger innsatsen i gevinst

Bonusspillet i The Champions

The Champions – Free Spins

Dette fotballspillet har ikke fått et eget gratisspill, men det betyr ikke at det bør oversees. Bonusspillet gir en frisk pause fra hjulene, mens multiplikatorene i hovedspillet sørger for ekstra god spenning!

The Champions – Utbetalinger og jackpoter

Under vår spilleøkt fikk vi utbetalt gevinster med jevne mellomrom, og de største kom naturligvis med multiplikatorer. Det er ikke så lette å gjette hvor neste fotball havner, så det var noe tøft å gå videre etter det andre nivået. Det beste vi klarte var det 6. nivået hvor en får gevinstene sine ganget med 10, men vi var ikke så veldig heldige med symbolene i løpet av de neste 10 rundene.

Det skal godt gjøres, men får du 5 wilds på en gevinstlinje med 20x i multiplikator får du 800 ganger innsatsen i gevinst.

Konklusjon

Hele poenget med dette spillet er å øke multiplikatoren, og vi vil nok si at den burde gå opp til minst 8. For det er da gevinstene begynner å bli solide. Når det er sagt tok det lang tid mellom hver gang vi klarte å passere det andre nivået, så da syntes vi det var godt med små pustepauser i bonusspillet.

Vi syns The Champions er et interessant fotballspill som du så absolutt burde prøve!