Tesla Jolt
87
Vurdering
x1000
Maksimum gevinst
96%
RTP

Tesla Jolt

Spillutvikler: Nolimit City

I NoLimit Citys andre spill-lansering for 2018 får vi besøke deres animerte versjon av Nikola Tesla. I virkeligheten var han…

Tesla Jolt anmeldelse

I NoLimit Citys andre spill-lansering for 2018 får vi besøke deres animerte versjon av Nikola Tesla. I virkeligheten var han en oppfinner, fysiker og ingeniør født i 1856 og skal ifølge Wikipedia ha blitt oppfattet som romantisk og eksentrisk. I denne spilleautomaten viser han gjerne frem sitt arbeid og deler ut elektriske gevinster til besøkende som er villige til å legge igjen mellom 2 og 1000 kr per spinn.

Vinn ekte penger på Tesla Jolt her

Tesla Jolt – Bonusfunksjoner

I Tesla Jolts hovedspill er det to spesialsymboler du bør se opp for. Det første er en helt vanlig wild som erstatter alle symboler unntatt scatteren og Tesla Jolt-symbolet.

Det andre er Tesle Jolt-symbolet som bare kan spinnes frem på det siste hjulet. Hver gang du får en slik en, vil det velge ut et sett med symboler og forvandle dem og seg selv om til en wild. Har du for eksempel fire lamper på brettet og dette blir det utvalgte symbolet vil du altså få 5 wilds.

Tesla Jolt spillevisning

Tesla Jolt – Free spins

Tesla er spillets scatter og du trenger minst 3 for å komme deg til gratisspillet.

  • 3 Tesla-symboler gir 10 free spins.
  • 4 Tesla-symboler gir 14 free spins.
  • 5 Tesla-symboler gir 20 free spins.

Inne i gratisspillet vil kisten foran hjulene åpne seg og avsløre små baller. Disse lades opp ved hjelp av wildsymboler eller Time-Lapse-symbolet.

Tesla Jolt Free Spins

Opplading av baller

Hver eneste wild du får på de tre midterste hjulene vil (med mindre Time-Lapse-symbolet kommer samtidig) lade opp en ball. Hvis du for eksempel får to wilds på det fjerde hjulet, lader du altså opp to av ballene under.

Hver oppladet ball inneholder én wild som legges tilbake på samme hjul når det tømmer seg. Du må lade alle ballene under et hjul eller få hjelp av et time-lapse-symbol for en slik utlading.

Time-Lapse

Istedenfor Tesla Jolt-symbolet vil du under gratisspillet få et time-lapse-symbol på det femte hjulet. Et slikt symbol vil:

– Sjokke oppladede baller slik at de tømmer seg og legger wilds på tilhørende hjul.
– Gi deg mellom 1 og 3 ekstra gratisspinn (alltid 3 på det siste spinnet) og deretter bli til en wild.

Det eneste som er litt kjipt er at wilds som kommer sammen med et time-laps-symboler ikke kan lade baller. Men gratisspillet rundes i hvert fall av med at fulladede baller tømmes slik at du ikke går glipp av flere wilds.

Tesla Jolt – Jackpot, RTP og gevinster

Tesla Jolt har en RTP på 96,61% og ligger på den nedre halvdelen av variansmetret. Det er med andre ord ganske så snill med spillebalansen. Under vår spilleøkt trigget vi alle bonusfunksjonene ganske ofte, så det ble aldri kjedelig. Vi likte spesielt at de kunne forvandle et tap om til et vinnerspinn.

Tesla Jolt gevinst

Avslutningsvis

Vi syns så absolutt at du bør gi NoLimit City og Tesla Jolt et forsøk. Den er som sagt ganske snill mot lommeboka og byr på god underholdning uten lange dødperioder. Med litt ekstra flaks i gratisspillet kan det fort bli til en ellevill pengefest!