Temple Quest Spinfinity
0
Vurdering
x
Maksimum gevinst
96%
RTP

Temple Quest Spinfinity

Spillutvikler: Big Time Gaming

Bare noen få dager før Big Time Gaming avslører oppfølgeren til den megapopulære spilleautomaten, Bonanza, legger de frem Temple Quest…

Temple Quest Spinfinity anmeldelse

Bare noen få dager før Big Time Gaming avslører oppfølgeren til den megapopulære spilleautomaten, Bonanza, legger de frem Temple Quest Spinfinity. Virker det kjent? Da kan det hende du har vært borti den forrige versjonen som BTG slapp på Microgamings samlingsplattform i slutten av 2015. Nå er det altså fjerner til fordel Spinfinity.  

Hvor kan jeg spille Temple Quest Spinfinity?

Spill Temple Quest Spinfinity gratis

Temple Quest Spinfinity spillfunksjoner

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Big Time Gaming
Antall hjul/rader: 5 / 4
Antall innsatslinjer: 40
Min/Maks innsats: 1 kr – 500 kr
RTP: 96,17%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Progressiv jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: mega mysteriesymbol, wild og free spins med 4×4 mega-ikoner!

Temple Quest Spinfinity spillevisning

Temple Quest Spinfinity bonus og spesialfunksjoner

I Temple Quest Spinfinity får du en helt vanlig wild, og noe som kalles et mega mysteriesymbol. Det minste megasymbolet dekker 2×2 plasser, mens det største dekker fire hele hjul, 4×4 eller 16 plasser på brettet.

Hver gang du får hele eller deler av et mysteriesymbol på skjermen, vil det alltid bli til et annet symbol av samme størrelse.

Temple Quest Spinfinity - megasymboler i hovedspillet

Temple Quest Spinfinity free spins

Når det mystiske megasymbolet forvandles om til et mega free spins-symbol, er det tid for en ganske så spennende free spins-økt. Hvor mange free spins du får kommer an på hvor stort ditt mega free spins-ikon var. Hver plass den dekker gir deg nemlig 1 free spins, men av en eller annen (litt kjedelig) grunn så er maksgrensen satt til 9 og ikke 16. Heldigvis kan du forlenge gratisøkten ved å spinne frem nye free spins-symboler.

Inne i gratisspillet vil det første hjulet inneholde vanlige 1×1-symboler, mens resterende hjul spinner frem 4×4-symboler. Bare tenk deg en 4×4 mega-wild med de beste symbolene på første rad!

Temple Quest Spinfinity - free spins

Temple Quest Spinfinity spilleopplevelsen

Vi er store fans av Big Time Gaming og Bonanza er et spill vi stadig vender tilbake til. Temple Quest Spinfinity falt vi dog ikke like hardt for. Det kjentes som et middels volatilt spill, og en kan helt klart vinne flotte summer, men vi mistet litt av interessen etter hvert som hjulene spant. Det ble faktisk litt kjedelig å se alle mysteriesymbolene som raste forbi uten å samarbeide med de vi allerede hadde. Det påvirket helt klart humøret og da hjalp det ikke at gevinstene fra free spins-rundene ikke var noe tess heller. Når det er sagt så handler det om flaks og det var rett og slett ikke vår dag i dag.

Avslutningsvis

Vi fikk dessverre aldri prøvd det første Temple Quest-spillet, men forstår det sånn at den nye versjonen mangler noen av funksjonene det hadde. Det har ikke gitt BTG noen ekstra poeng fra casinofansen, men vi sier som alltid; Prøv det selv og gjør opp din egen mening. Kanskje megasymbolene leder deg til jungelens skjulte mega gevinster. Man vet aldri …

Big Time Gaming spill

Vi har ikke fått vurdert så mange av spillene til Big Time Gaming, men lover å legge til flere i fremtiden. Den neste vi ser frem til er oppfølgeren til Bonanza som BTG vil fortelle mer om på den årlige iGaming-messen som pågår i London nå…