Temple of Tut
85
Vurdering
x25
Maksimum gevinst
96%
RTP

Temple of Tut

Spillutvikler: Just For The Win

Vi har fått vente ganske lenge mellom hver lansering fra spillutvikleren Just for the Win (JFTW), men i mai smeller…

Temple of Tut anmeldelse

Vi har fått vente ganske lenge mellom hver lansering fra spillutvikleren Just for the Win (JFTW), men i mai smeller de til med to nyheter. Den første er inspirert av gamle Egypt og får navnet Temple of Tut. Her skal vi se nærmere på spillets oppsett og funksjoner, samt finne ut av om det er noe å ta vare på eller ikke.

Spill Temple of Tut her

Temple of Tut – Oppsett

Gamle Egypt er allerede godt representert i casinoverdenen, med Book of Ra (fra Play’n Go) som en av de mest kjente. Denne gang er det JFTW sin tur, og det gjøres med en 5-hjulsautomat med 10 linjer.

Med bare 10 linjer vil en som regel støte på lengre tørkeperioder, men JFTW løser det ved å gi oss et spill som betaler i begge retninger – akkurat som storheten Starburst. Det betyr at du vinner på gevinstkombinasjoner som går fra venstre til høyre og fra høyre til venstre. 

Spillevisning for spilleautomaten Temple of Tut

Temple of Tut – bonuser og funksjoner

I likhet med de tre første spillene vi har fått av JFTW har Temple of Tut heller ikke fått så veldig mange funksjoner. Vi snakker en helt vanlig wild som bare kan komme sammen med spillets Super Reel-funksjon.

Et superhjul er et hjul hvor halvparten av symbolene er blitt byttet ut med stablede wilds. Denne funksjonen dukker opp på tilfeldige spillerunder og kan påvirke mellom 1 og 5 hjul.

Temple of Tut superhjul

Temple of Tut – free spins

Du må ha minst tre scattere for å komme deg til gratisspillet:

  • 3 scatter gir 8 gratisspinn.
  • 4 scattere gir 15 gratisspinn.
  • 5 scattere gir 30 gratisspinn.

Scattere spunnet frem under gratispillet forlenger moroa (maks 60 gratisspinn per gratisøkt).

  • 2 scattere gir 2 ekstra gratisspinn.
  • 3 scattere gir 8 ekstra gratisspinn.
  • 4 scattere gir 15 ekstra gratisspinn.
  • 5 scattere gir 30 ekstra gratisspinn.

Forskjellen på hovedspillet og gratispillet er at du får Super Reels på hver eneste spillerunde.

Temple of Tut free spins

Temple of Tut – utbetalinger og jackpoter

Temple of Tut er en middels volatil spilleautomat med en RTP på 96,01%. Det betyr større svingninger i spillebalansen enn om du hadde spilt på mindre farlig spilleautomat. En toppgevinst på 1239 ganger innsatsen venter på spillere med maks flask, men du har vel fått med deg at fru Fortuna ikke er den som lar seg overtale så lett.

Konklusjon

Det populære Play’n Go-spillet, Book of Dead, er heller ikke overfylt med bonusfunksjoner, men har likevel en fast plass på spillernes favorittlister. JFTW er inne på det samme temaet, men vi tror ikke de kommer til å vippe Book of Dead av tronen med det første. Vi anbefaler som vanlig at du prøver demoversjonen for å se om det er noe for deg, før du åpner lommeboka. 

Andre spill om gamle Egypt