Swipe and Roll
67
Vurdering
x16200
Maksimum gevinst
96%
RTP

Swipe and Roll

Spillutvikler: NetEnt

Det vi ble møtt av etter introen i Swipe and Roll imponerte lite, men utseendet er ikke alt så vi…

Swipe and Roll anmeldelse

Det vi ble møtt av etter introen i Swipe and Roll imponerte lite, men utseendet er ikke alt så vi satte fart på hjulene og deler nå opplevelsen vår med deg. Vi kan starte med å si at selv om det ikke ser så fancy ut, så tror vi innholdet blir en positiv overraskelse for mange av dere der hjemme.

Prøv Swipe and Roll gratis

Spill Swipe and Roll her

Spillet startet som et eksklusivt spill hos LeoVegas, men er nå blitt tilgjengelig hos alle NetEnt-operatører. Her har du snarveiene til noen av dem.

Swipe and Roll – Oppsett

  • Lanseringsdato: 7. august 2018
  • Utvikler: NetEnt
  • Hjul / Rader: 5 / 3
  • Linjer: 20
  • Min./Maks innsats: 2kr – 1000 kr
  • Toppgevinst: 1 600 000 mynter
  • RTP: 96,35%
  • Volatilitet: Medium
  • Bonusfunksjoner: wild, multiplikatorwild (3x), pengehjul, bonusspill

Swipe and Roll spillevisning

Swipe and Roll – Bonuser og spesialfunksjoner

I Swipe and Roll fins det bare 6 vanlige symboler. Vannmelonen, appelsinen og plommen betaler ut mest, mens A, K og Q gir litt mindre. Det er nå diamanten og bjellen, samt en tilfeldig bonusgjest du skal se opp for.

Wild og Wild respin

Diamanten er spillets wild og kommer i to forskjellige typer: en vanlig wild og en med 3 i multiplikator. Får du flere av dem i samme gevinstkombinasjon multipliseres de sammen. Det vil si at den høyeste gevinstmultiplikatoren du kan få i Swipe and Roll er 27.

Wild-festen stopper ikke der. Får du tre eller flere wilds (uansett type) på ett og samme spinn, låses de på plass under et gratis ekstraspinn. Her fins det altså muligheter til å vinne to ganger på én og samme innsats.

Pengehjulet

Spilleøkten krydres med et pengehjul som dukker opp på tilfeldige spillerunder. Der kan du spinne frem et myntbeløp, piler eller få direkte tilgang til bonusspillet.

Myntgevinstene: Det minste du kan vinne er 6 ganger innsatsen, for et beløp mindre enn det gir deg et ekstra spinn. Det første beløpet du spant frem beholdes og legges til totalen før du sendes tilbake til hovedspillet. Det meste du kan vinne er 1080 mynter (nivå 1).

Pilene: Lander du på en pil krediteres du beløpet pilen peker på. Siden hjulet inneholder en pil som peker både opp og ned, fins det altså muligheter for å vinne to beløp på en gang. 

Scatteren: Hvis hjulet stopper på scatteren blir du umiddelbart sendt inn til bonusspillet og får ingen ekstraspinn selv om du ikke har fått et beløp som er over 5 ganger innsatsen.

Pengehjulet i Swipe and Roll

Bonusspillet

Det fins to måter å komme seg til bonusspillet på. Du kan spinne frem scatteren på pengehjulet eller banke inn tre scattere som vanlig.

Når det er gjort blir du sendt til en automat med tre hjul som spinnes hver for seg. Det er også her du skjønner hvorfor spillet heter Swipe and Roll; du får nemlig swipe hvert hjul enten opp eller ned. Du kan også gjøre det enkelt og klikke på spinn-knappen sånn at dataen gjør det for deg, men spør du oss er det morsommere å gjøre det selv.

I likhet med pengehjulet inneholder hjulene både myntbeløp og piler. Forskjellen er at scatteren er blitt fjernet og at det nå fins 5 rader.

Du får bare utbetalt gevinstene på radene som er opplyst og i begynnelsen er det bare den i midten. Men om du spinner frem én eller flere piler vil raden den/de peker på lyse opp. Nå snakker vi hele raden og ikke bare på ett hjul. Her fins det altså muligheter for mange flotte beløp og en toppgevinst på 4320 mynter (nivå 1).

Bonusspillet i Swipe and Roll

Swipe and Roll – Free Spins

Swipe and Roll har ikke fått et eget gratisspill, og om det er et must for deg kan vi anbefale at lass med andre spill fra denne leverandøren. Vi elsker også gratisspill, men klarte oss faktisk ganske så fint uten på Swipe and Roll.

Swipe and Roll – Gevinstene, opplevelsen og mer …

Swipe and Roll har en RTP på 96,35% og vi setter det vel et sted på midten av variansmetret. Ellers kan vi si at pengehjulet viste seg med jevne mellomrom og at bonusspillet krevde litt mer. Dessverre ga ingen av dem noen nevneverdige beløp. Rundt 50-60 ganger innsatsen var vel det meste og det er fullt mulig å vinne mye mer. Begge sørget i hvert fall for litt ekstra spenning.

Det som kanskje er mest interessant med Swipe and Roll er maks-multiplikatoren på 27x – og at man også kan få et respinn der. Det ble aldri slik for oss, men det ga oss et par storgevinster som gjorde godt for spillebalansen.

Avslutningsvis

Så lenge du ikke forventer at dette spillet skal endre livet ditt, tror vi det kan falle i smak. Det er et spill som egner seg godt for nybegynnere og spillere som foretrekker spillene litt enklere.