Sweet 27
66
Vurdering
x1758
Maksimum gevinst
96%
RTP

Sweet 27

Spillutvikler: Play'n GO

I Sweet 27 inviteres du til å fråtse i søtsaker, uten at det skal påvirke sideflesket. Er det noe denne…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Sweet 27 anmeldelse

I Sweet 27 inviteres du til å fråtse i søtsaker, uten at det skal påvirke sideflesket. Er det noe denne spilleautomaten kan fete opp så er det lommeboken; spesielt om du klarer å rulle inn den ene jokeren etter den andre. 

Hvor kan jeg spille Sweet 27

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Play’n Go
Antall hjul/rader: 3 / 3
Antall innsatslinjer: 27
Min/Maks innsats: €0,10 / €100
RTP: 96,10%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: rullende jokere, gamble-funksjon

Spill Sweet 27 gratis her

Om Sweet 27

Sweet 27 har to ting til felles med såkalte klassiske spilleautomater. Det har fått 3 hjul og 3 rader, og inneholder klassiske symboler som kirsebær, bar-symboler og 7-ere. Resten av spillet er mer moderne. Den har 27 måter å vinne på – hvilket betyr at du får en gevinst om du har tre like symboler på hvert hjul. Den har også en spesialfunksjon de klassiske spilleautomatene ikke har, kalt “rullende jokere”.

Sweet 27 spillevisning

Sweet 27 bonus

Vi starter med å fortelle at du får muligheten til å doble eller firedoble hver eneste gevinst du får i Sweet 27. Her fins det nemlig en gamble-funksjon hvor du må gjette riktig farge (x2 gevinst) eller riktig symbol (4x gevinst) på kortet som vises med bildesiden ned. Hos Spillboden holder vi oss for det meste unna denne funksjonen, men kan naturligvis forstå at enkelte syns det er gøy å multiplisere gevinstene sine. Prøv den innimellom – ikke hele tiden!

Det mest interessante med Sweet 27 er spillets wildsymbol. Denne kan bare dukke opp på det siste hjulet, men når det skjer blir de neste spillerundene ekstra spennende. Det første den gir er 2 gratisspinn og så vil den flytte seg ett hjul til venstre på hvert spinn. Det er akkurat det samme som Walking Wild-funksjonen i Jack and the Beanstalk av NetEnt. Skulle du få et nytt wildsymbol under et slikt gratisspinn resettes telleren til 2, samtidig som multiplikatoren stiger med 1 (opptil maks 3).

Sweet 27 free spins

Denne delen gikk vi nettopp gjennom under “Sweet 27 bonuser”, men du skal vite at rullende joker-funksjonen kan trigges opptil 9 ganger etter hverandre. Play’n Go gir deg med andre ord en haug med muligheter til å vinne uten å måtte punge ut med egne penger.

Sweet 27 gratisspinn

Sweet 27 jackpot

Sweet 27 har ingen progressiv jackpot, men det er et volatilt spill som kan by på flotte gevinster. Under kan du se at vi vant et finfint beløp etter å ha trigget den rullende joker-funksjonen en god del ganger etter hverandre.

Rullende joker gir stor gevinst.

Sweet 27 på mobilen

Sweet 27 fins tilgjengelig på mobile enheter, og vi kan anbefale at du prøver denne søtsaken i mobilcasinoet til for eksempel LeoVegas eller Casumo. Siden spillet har færre hjul og er mer kompakt enn de store videoautomatene, passer det ypperlig for mindre skjermer.

Sweet 27 – vår konklusjon

Sweet 27 er nok et interessant spill av spillutvikleren Play’n Go. Siden det er et volatilt spill burde du nok vurdere en annen tittel om du har en bonus på kontoen. Vi opplevde lange strekker uten et eneste wild og begynte nesten å lure på om vi hadde brukt dem opp. Dette er selvfølgelig ikke mulig, men fantasien ruller av gårde når en ser spillebalansen stupe. Heldigvis opplevde vi at det klaffet innimellom, og da raste spillebalansen opp igjen. Bildet over er et godt eksempel; med en innsats på bare €1 lykkes vi hente inn en gevinst på €224. 

Prøv andre spill av Play’n Go

Klikk på knappen under for å se alle Play’n Go-spillene vi har omtalt hos Spillboden. Mange inneholder demoversjoner sånn at du kan teste spillet gratis!