Super Nudge 6000
95
Vurdering
x6000
Maksimum gevinst
97%
RTP

Super Nudge 6000

Spillutvikler: NetEnt

Her har vi enda en spilleautomat som sender oss tilbake til den tiden da glade spillesjeler kunne stå foran en…

Super Nudge 6000 anmeldelse

Her har vi enda en spilleautomat som sender oss tilbake til den tiden da glade spillesjeler kunne stå foran en enarmet banditt på kjøpesenteret eller kiosken på hjørne. Er du blant dem kjenner du sikkert igjen Super Nudge 6000 – det er nemlig en nettkopi av det velkjente spillet Old Timer. Det overrasker sikkert ingen at det er NetEnt som har laget den, ettersom de har gjort det her tidligere. De ga nemlig nytt liv til Jackpot 2000 ved å lage nettversjonen Jackpot 6000

Super Nudge 6000 – Nudge og Supermeter

Når det kommer til spillfunksjoner så er den lik andre klassikere. Du får hverken et flashy bonusspill eller free spins. Du får akkurat nok til å holde spenningsnivået oppe, og spesielt Fru Narvesen – som er veldig glad i klassikere – syns det er godt med en pause fra overdådige animasjoner og annet dilldall.

Moroa starter altså i grunnspillet. Her blir du møtt av en hel fruktbolle med symboler, samt bjeller, dollartegn og syvere. Målet er å matche disse på spillets 5 innsatslinjer og når det skjer vil du (så sant du valgte å satse 10 mynter) få sjansen til å prøve deg i supermetret. Her økes innsatsen, men du får til gjengjeld dra fordel av spillets nudge-funksjon.

  • Sats 20 mynter og få 1 nudge
  • Sats 40 mynter og få 2 nudge
  • Sats 60 mynter og få 3 nudge

Fru Narvesen vil du skal vite at en nudge er en funksjon som kan dytte symboler til en plass som gir gevinst. Forestill deg at du har to sitroner på det første og andre hjulet, og at begge ligger på den første raden. Du har også en sitron nederst på det siste hjulet. Om du har satset 40 mynter vil det siste hjulet flytte sitronen to plasser opp og gi deg tre på rad! Supert, ikke sant?

Husk at denne funksjonen skjer automatisk og bare der det er mulig. Etter eksempelet over, hadde det ikke skjedd noen verdens ting om du hadde satset 20 mynter istedenfor 40.

Super Nudge 6000 på mobilen

Fru Narvesen gjør som damene i den gamle hudkremreklamen – hun lever i tiden og forventer effektivitet. Derfor er hun noe stusset over at Super Nudge 6000 ikke fins tilgjengelig på mobilen eller nettbrettet. NetEnt tilfredsstiller heldigvis behovet for en klassiker mens man er ute og farter med Jackpot 6000 Touch. Så Old Timer-kopien får bli hjemmekos i stedet!

Med ett øyekast

Minste innsats: 1kr
Maks innsats: 100 kr
5 hjul, 3 rader, 5 gevinstlinjer

Konklusjon

Det fins ingen autospinn, men det er litt av sjarmen med en klassiker som dette. Super Nudge 6000 er en spenningsfylt og fartsfylt enarmet banditt pakket inn i en veldig enkel pakke. Og når en tilsynelatende tapt spillerunde forvandles til en klirrende seiersrunde, skjønner en fort hvorfor den går hjem hos kasinofansen