Super Heroes
67
Vurdering
x3200
Maksimum gevinst
96%
RTP

Super Heroes

Spillutvikler: Yggdrasil

Yggdrasil har gitt oss mange spennende spilleautomater tidligere, men ingen byr på så mye action som spilleautomaten Super Heroes. Bli…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Super Heroes anmeldelse

Yggdrasil har gitt oss mange spennende spilleautomater tidligere, men ingen byr på så mye action som spilleautomaten Super Heroes. Bli med oss inn en annen verden hvor superheltene Mirage, Hopper, Tesla, Trance og Knox hjelper deg med å beseire skurkene og fange de store gevinstene!

Super Heroes spillevisning

Super Heroes – spillevisning. Her befinner vi oss i hovedspillet!

Superhelter er et glohett tema om dagen, og det er mye takket være Marvel/Disney som har latt sine karakterer løpe løpsk på kinolerretene i flere år. Yggdrasil kaster seg nå på den samme bølgen, men denne gang er det ikke snakk om helter vi er kjent med fra før. Den svenske spillutvikleren introduserer oss nemlig til et nytt team som beseirer skurker for myntgevinster. Spilleautomaten har fått en Guardians of the Galaxy-liknende intro og et meget actionfylt innhold.

Bli med superheltene her

Superheltene i Super Heroes

Før vi forteller deg mer om hva hver enkelt superhelt kan gjøre for deg, skal du vite at de har forskjellige styrkenivåer (level). Hver superhelt har nemlig et eget ikon med en firedelt styrkemåler. Styrkemåleren representerer hvor sterk superhelten er – jo sterkere, desto bedre! Eksempel: På level 1 kan Hopper bare gi deg 2 wilds. På level 4 (maks level) er han sterk nok til å mane frem 5!

En superhelt har alltid mye å gjøre og da er det godt å kunne følge et eget program. Superheltene har bare tid til å hjelpe spillere i hovedspillet til tilfeldige tider. Hvor sterke de kommer til å være når de kommer innom er heller ikke fastsatt. Det eneste som er sikkert er at de alltid dukker opp i par.

Under gratisspinn-bonusen (3-5 free spins-symboler gir 4-7 gratisspinn) vil de stå på litt ekstra. Da er du garantert å få hjelp på hvert eneste spinn. Med deres krefter kan 4 usle gratisspinn plutselig resultere i mektige gevinster. I gratisspinn-bonusen levler de dessuten opp etter hvert som de får øvd seg. Hver gang en superhelt dukker opp vil en av delene på superheltens styrkemeter fylles opp. Får du den samme helten flere ganger kan det fort bli en veldig spennende avslutning på din bonusøkt!

Super Heroes Knox Multiplikator

Knox viser muskler og ganger gevinsten vår med fem. Femdobbelt gevinst krever at Knox har nådd sitt maksnivå!

Møt superheltene

Mirage: mystiske gevinster
Mirage er den grønnkledde unge jenta som liker å gamble. Hun forvandler alle skurkene på skjermen om til terninger. Hver terning gir deg en mysteriegevinst på mellom 5 og 1000 mynter.

Raven: Wild hjul
Raven er den røde fristerinnen som kaster de lange knivene sine mot hjulene. De roterer opp og gjør opptil 4 tilfeldige hjul om til wildhjul.

Hopper: Tilfeldige wilds
Hopper er den gule karen med vinger som kan mane frem et meteorregn. Meteorene lander på opptil 5 tilfeldige symboler og gjør dem om til wilds.

Tesla: Erstatter symboler
Tesla er en muskelbunt som kan sende inn en mektig trykkbølge. Trykkbølgen endrer mellom 2 og 5 lavtbetalende symboler om til et høytbetalende symbol for garantert gevinst!

Trance: Ekstra gratisspinn
Trance er en blåkledd dame som ikke er redd for å leke med tiden. Hennes tidsportal kan nemlig produsere opptil 4 ekstra gratisspinn. Hennes kraft begrenser henne til gratisspinn-bonusen.

Knox: Multiplikator
Knox og Tesla følger nok samme treningsprogram, men denne muskelbunten skyter en ildstråle mot gevinsten du nettopp har vunnet. Ildstrålen multipliserer beløpet med opptil 5!

Hvor mye du får av hver superhelt er avhengig av hvilket nivå (level) superhelten befinner seg på. I gratisspinn-bonusen levler de opp etter hver gang de viser seg på skjermen. Men superheltene kan også dukke opp i hovedspill.

Utdeling av free spins i Super Heroes

Har nettopp samlet tre scattere og det har gitt oss 4 free spins!

Spilleopplevelsen

Dette superheltspillet byr på mye action fra start til slutt, men det er klart spenningen topper seg i bonusrunden hvor du er garantert to bonusfunksjoner på hvert eneste spinn. Vi klarte ikke få mer enn 4 gratisspinn om gangen, men sluttresultatene ble likevel bra! Super Heroes har kanskje ingen kjente navn i seg, men vi har stor tro på at både Mirage, Hopper, Tesla, Trance og Knox kommer til å få et godt rykte blant casinofansen!

Teknisk informasjon

Spillleverandør: Yggdrasil Gaming
Antall hjul/rader: 5/3
Antall innsatslinjer: 25
Min/Maks innsats: €0,25 / €125
RTP: 96,2%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Progressiv jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: Free spins, mysteriegevinst, wilds, tilfeldige wilds, tilfeldige symboler, multiplikatorer