Sugar Pop
68
Vurdering
x
Maksimum gevinst
97%
RTP

Sugar Pop

Spillutvikler: BetSoft

Denne spilleautomaten er langt fra ny, men vi var fysne på noe søtt og tenkte vi like gjerne kunne dele…

Sugar Pop anmeldelse

Denne spilleautomaten er langt fra ny, men vi var fysne på noe søtt og tenkte vi like gjerne kunne dele opplevelsen vår med deg. Er du en die hard fan av spilleautomater med hjul og gevinstlinjer er det bare å snu. Dette er et rutenettspilll hvor gevinstene betales ut ved å matche like godterier i en klynge!

Hvor kan jeg spille SugarPop?

Spill SugarPop gratis her

SugarPop spillfunksjoner

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Betsoft
Antall hjul/rader: 5×5 rutenett
Antall innsatslinjer: Cluster Pays (3 like)
Min/Maks innsats: 5 kr – 2500 kr
RTP: 97,6%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: 10x spesialgodterier og 2x spesialsymboler

Utbetalinger

Spenningen i Sugar Pop foregår på et 5×5 rutenett og du trenger ikke mer enn 3 like symboler i en klynge for å vinne et beløp. Symbolene må bare sitte sammen – enten vertikalt eller horsiontalt– for å telle med i klyngen.

Symboler

Spillet inneholder 7 forskjellige godterier og alle er verdt et visst antall mynter. Får du 5 hjerter blir du altså utbetalt 20 mynter siden hver av dem er verdt 4. Det beste symbolet er kjærligheten verdt 20 mynter per stk.

Symbolskred

Alle vinnersymboler på brettet fjernes og symbolene over legges inn på de tomme plassene. Nye symboler fylles inn fra toppen av slik at brettet ikke går tomt. På denne måten kan du altså vinne opptil flere ganger på én innsats.

Sugarpop spillevisning

SugarPop bonus og spesialfunksjoner

I SugarPop kan du spille deg gjennom 5 forskjellige verdener og 30 nivåer. Betsoft sa en gang at de kom til å gjøre eventyret enda lenger, men siste nytt er at det spillet får en oppfølger ved navn Sugar Pop 2 en gang i februar 2018. Det er kanskje like greit. Denne begynner å dra på årene, så et nytt og fersk spill er nok en bedre løsning.

Spill deg gjennom en masse nivåer i Sugarpop

Spesialbonuser

Sugar Pop har en drøss med bonusfunksjoner, men ikke alle er tilgjengelige fra start.

Fra nivå 1: Kjærlighet på pinne
Ingen flere gevinster? Ingen problem. Kjærligheten spinner alle symbolene rundt deg for sjansen til å vinne enda mer. Dukker opp ganske ofte!

Fra nivå 2: Myk karamell
Denne karamellen vil ta en tilfeldig rute fra sin egen posisjon og spise opp opptil flere symboler. Nye symboler inntar plassene deres og vil forhåpentligvis lage nye gevinstkombinasjoner.

Fra nivå 3: Hvit sjokolade
Denne sjokoladebiten skyter ut mandler som gjør at symboler eksploderer.

Fra nivå 6: Tyggegummi
Denne suger til seg symboler istedenfor å gjøre at de eksploderer. Det er i bunn og grunn det samme som den hvite sjokoladen, bare litt mer dramatisk.

Fra nivå 8: Jawbreaker
Dette er et hardt godteri som vil hoppe fra plassen sin og ødelegge mellom 4 og 6 tilfeldige godterier på skjermen.

Fra nivå 10: Sukkerstangen
Ødelegger alle godterier på samme rad og kolonne.

Fra nivå 12: Jelly Beans
Denne eksploderer og blir til gevinster, samtidig som den tar med seg opptil 3 godterier fra brettet.

Fra nivå 15: Mørk sjokolade
En firkant på 3×3 dannes rundt sjokoladen og alle godteriene inni eksploderer. Dette resulterer i en stor og tom plass som kan hjelpe deg til flere gevinstkombinasjoner.

Fra nivå 20: Sukkerspinn
En tornado med sukkerspinn sveiper med seg et lass med godterier for en lekker gevinst!

Fra nivå 21: Peanøttsmør
Denne smører tilfeldige godterier med peanøttsmør, og låser dem på plass. De forvandles også om til samme farge før resten av symbolene spinnes rundt på brettet.

Sugarpop spesialbonus

Spesialsymboler

I tillegg til disse bonusene vil spesielle kombinasjoner hjelpe deg til enda flere gevinstboostere.

Multiplikator-godteri: Får du fire like i godterier i en kombinasjon legges det igjen en multiplikator i samme farge. Multiplikatoren får du om du inkluderer symbolet i en vinnerkombinasjon før neste spillerunde.

Fargebombe: Får du fem eller flere i en kombinasjon legges det igjen en bombe i samme farge. Om den inkluderes i en ny kombinasjon innen neste spillerunde vil alle symbolene du har i den fargen eksplodere.

Bonusmønstre

Til venstre for skjermen vil du se et bonusmønster som du fyller ved å lage gevinstkombinasjoner over matchende plasser. Dette gir ikke annet enn ekstra poeng og er bare et morsomt tillegg i spillet. Akkurat som nivåene er…

Sugar Pop free spins

Spillet har ikke fått et eget bonusspill bestående av free spins.

Sugar Pop gevinster og utbetalinger

Sugar Pop er veldig, veldig snill mot spillebalansen. Dets volatilitet er så lav at det noen ganger kan virke som om saldoen din står på stedet hvil. Du vil med andre ord få utbetalt små gevinster ganske ofte. Det negative er at det aldri føles som om storgevinstene kommer, men får du mange gode kombinasjoner etter hverandre og litt hjelp av multiplikator-bonuser og slikt kan gevinstene vokse seg til greie størrelser.

Avslutningsvis

Liker du Candy Crush-serien som du kan spille på Facebook? Da er dette så absolutt et spill for deg. Om du ikke liker rutenett-spill eller sukkersøte temaer som dette kan du prøve Super Heroes av Yggdrasil Gaming. Der får et lass med bonusfunksjoner slik som her, men du vil også menge deg med superhelter og spille på hjul og rader!

Andre spill av Betsoft

Under finner du hele listen med spill vi har sett på av denne utvikleren.