Strolling Staxx: Cubic Fruits
66
Vurdering
x500
Maksimum gevinst
95%
RTP

Strolling Staxx: Cubic Fruits

Spillutvikler: NetEnt

Det tredje spillet i NetEnts Staxx-serie er noe annet enn de to første (Neon Staxx og Butterfly Staxx). Den har…

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Strolling Staxx: Cubic Fruits anmeldelse

Det tredje spillet i NetEnts Staxx-serie er noe annet enn de to første (Neon Staxx og Butterfly Staxx). Den har en slags Nintendo/Super Mario-feeling over seg, et litt annet oppsett og en større toppgevinst. Det handler fortsatt om å samle på seg respin, men denne gang kan du booste vinnersjansene dine med en bonusknapp.  

Prøv Strolling Staxx gratis her

Etter lansering kan du spille Strolling Staxx gratis her.

Spill Strolling Staxx med ekte penger her

Strolling Staxx – Oppsett

  • Lanseringsdato: 24. januar 2019
  • Utvikler: NetEnt
  • Hjul / Rader: 5 / 3
  • Linjer: 10
  • Min./Maks innsats: 1 kr – 1000  kr (1500 med bonusbet)
  • Toppgevinst: 500x innsatsen (333,33 med bonusbet)
  • RTP: 95.95%-95.98%
  • Volatilitet: Medium
  • Bonusfunksjoner: wild, kjempesymboler, stablede symboler, respin med vandrende stabler, bonusknapp

Strolling Staxx – Bonus og spesialfunksjoner

Hele poenget med dette spillet er å få hele hjul med like symboler, og for å gjøre dette mulig er de plassert oppå hverandre. Hjelpemidlene stopper dog ikke der; du kan også spinne frem kjempesymboler på 2×2 og 3×3, samt trykke på bonus bet-knappen som vi skal fortelle deg mer om under. 

Hver gang du får en full stabel trigges “strolling staxx”-funksjonen. Det betyr at du får respin med vandrende stabler. Får du nye stabler under respin-bonusen fortsetter moroa, men så fort den siste fulle stabelen beveger seg ut av skjermen må du igjen betale for å spille.  

Vinn stort på respin i Strolling Staxx

Bonusknappen

Ved å klikke på bonus bet-knappen vil du få en ekstrasjanse foran hver respin-bonus. Altså, ikke for hvert respin, men foran hver respin-økt. Under ekstrasjansen vil symbolet som aktiverte respin-bonusen spinne foran brettet som kjempesymboler, og om du er heldig med plasseringen får du enda flere stabler og gevinster. 

Bonusknappen koster naturligvis penger. 15 ekstra mynter per spillerunde for å være helt nøyaktig.

Ekstrasjanse i Strolling Staxx

Strolling Staxx – Free Spins

Denne automaten har ikke fått et eget gratisspill, men med strolling staxx-bonusen kan du vinne mange ganger på én og samme innsats.

Strolling Staxx – Utbetalinger og gevinster

NetEnt pleier å sette sin RTP over 96%, men i Strolling Staxx er den på 95,95% eller 95,98% avhengig av om du har bonusknappen av eller på. Det er kanskje lavere enn normalt, men ingenting vi reagerer på. Når det kommer til volatilitet er det sånn midt på treet et sted.

Du lurer vel også på om man burde legge 15 ekstra mynter per spillerunde? Vi prøvde både mer og uten og kan si som så: det kjentes bedre med ekstrasjanser! 

Vinn stort med wilds i strolling staxx

Konklusjon

Strolling Staxx: Cubic Fruits er blitt vår favoritt i NetEnts Staxx-serie og vi tror mange av dere vil være enige. Prøv det hos casinoene vi har lenket til på denne siden etter 24. januar 2019.

Staxx-serien: