Sticky Bandits
68
Vurdering
x739
Maksimum gevinst
96%
RTP

Sticky Bandits

Spillutvikler: Quickspin

Vi tok ferden over til feil side av loven sammen med Quickspin i den nye spilleautomaten, Sticky Bandits, og vil…

Sticky Bandits anmeldelse

Vi tok ferden over til feil side av loven sammen med Quickspin i den nye spilleautomaten, Sticky Bandits, og vil starte med å fortelle at den så absolutt er verdt et forsøk selv om den ikke har så mange bonusfunksjoner. Vi storkoste oss på reisen og håvet inn mange flotte gevinster takket være de massive wildsymbolene kombinert med free spins-spillet. 

Hvor kan jeg spille Sticky Bandits

Teknisk informasjon

Spillutvikler: Quickspin
Antall hjul/rader: 5 / 5
Antall innsatslinjer: 30
Min/Maks innsats: €0,15 / €90
RTP: 96,58%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: massive wilds, free spins med sticky wilds

Sticky Bandits spillevisning

Om Sticky Bandits

Quickspin følger opp eventyrspillet Goldilocks and the Wild Bears med et spill som inneholder hardbarka banditter på jakt etter raske penger. Mens all spenningen foregår krydres stemningen med tøff western-musikk i bakgrunnen og sylskarp grafikk. Det er helt klart et spill av den samme gode kvaliteten vi er blitt vandt av Quickspin.

Sticky Bandits bonusfunksjoner

Spilleautomaten er som sagt ikke proppet full med funksjoner, men klarer likevel holde spenningsnivået oppe på et godt nivå. Det er mye takket være de store wildsymbolene – altså wildsymboler som dekker større deler av brettet istedenfor bare én plass. Med litt ekstra flaks kan to wilds dekke hele fire hjul og du kan være ganske sikker på at det kommer en storgevinst diltende etter…

Sticky Bandits free spins

Wildsymbolet oppfører seg ikke bare som en joker. Det er også en del av nøkkelen til free spins-spillet som består av 7 gratis spillerunder. Du trenger 1 bonussymbol på det første hjulet og en wild som dekker hjulene 2 og 3 eller 4 og 5.

Plasseringen av din bonuswild kan ha mye å si for gevinstene du får i free spins-spillet. Dette symbolet fryses nemlig på plass og forblir der den er frem til free spins-økten er over. Vi fikk helt klart mye bedre resultater av en wild som dekket det andre og tredje hjulet enn med en wild på det fjerde og femte hjulet. 

Sticky Bandits free spins aktivert

Sticky Bandits jackpot

Quickspin legger ikke til en progressiv jackpot, men gir oss muligheten til å vinne mange hundre ganger innsatsen i gevinster. Under ser du resultatet fra en av våre free spins-økter og den kom bare noen få spinn etter en annen free spins-runde hvor vi håvet inn €271,30. På den andre siden er spillet ganske volatilt så regn ikke med å få gevinster på annethvert spinn!

Resultatet fra en av våre free spins-runder i Sticky Bandit

Sticky Bandits på mobilen

Sticky Bandits er laget for å nytes på alle plattformer. Vi har aldri hatt problemer med mobilspillene til Quickspin tidligere og støter ikke på noen her heller. Deres mobilspill byr alltid på en god spilleopplevelse. De ser bra ut, høres bra ut og kjennes bra. Spilleknappen er aldri i veien og endring av innsatsstørrelser, autospinn og utbetalingstabeller er bare ett klikk unna.

Avslutningsvis

På vår reise inn i Ville Vesten fikk vi overraskende mange sjanser i spillets free spins-bonus, men det kommer naturligvis ikke være sånn for alle. Vi hadde flaksen med oss i dag og hadde helt klart hatt en finfin sum å ta ut hadde vi spilt med ekte penger. Vi prøver alltid demoversjonen før vi tar frem lommeboka og Sticky Bandit er sannelig et spill vi er villige til å gjøre det for. Prøv det i dag og se om du har hellet med deg du også!