Starburst
93
Vurdering
x500
Maksimum gevinst
96%
RTP

Starburst

Spillutvikler: NetEnt
Starburst er et av NetEnts mest klassiske spill!

Den klassiske spilleautomaten Starburst går aldri av moten. La stjernene blinke opp på skjermen for å vinne en skikkelig storgevinst!

Spill gratis hos
spillboden.com Eller

Starburst anmeldelse

Selv om mange var skeptiske til denne spilleautomaten da det kom ut i begynnelsen av 2012 skulle den raskt klatre opp på spillernes favorittlister og bli der til den dag i dag. NetEnts megahit er det perfekte eksempelet på at en spilleautomat ikke trenger 20 forskjellige funksjoner for å holde på spillernes interesse. Én solid funksjon og hyppige utbetalinger holder i massevis.

Starburst spillinformasjon

Teknisk informasjon

Spillutvikler: NetEnt
Antall hjul/rader: 5 / 3
Antall innsatslinjer: 10 (betaler begge veier)
Min/Maks innsats: 1 kr – 1000 kr
RTP: 96,1%
Plattformer: PC, mobil og nettbrett
Jackpot: Nei
Spesialfunksjoner: ekspanderende wild med respinn

Starburst spillevisning

Starburst spillevisning. Her ser du vi har mottatt to wildhjul og er i ferd med å motta et gratis ekstraspinn.

Starburst bonuser og spesialfunksjoner

Det eneste du trenger å se opp for i Starburst er wildsymbolet som bare kan dukke opp på de tre midterste hjulene. Når du spinner frem en slik wild-stjerne er det bare å holde seg fast og håpe på et stjernedryss, for wildsymbolet vil spre seg til å dekke hele hjulet og deretter gi deg et gratis ekstraspinn. Dersom du får et nytt wildsymbol under ekstraspinnet er du sikret enda en gratis vinnersjanse, og forhåpentligvis en kjempegevinst!

Det var det. Det er alt Starburst har til deg, men vi har under våre spilleøkter opplevd å få wildsymbolet relativt ofte. Det er dog en god del vanskeligere å få flere på samme spinn eller i løpet av et ekstraspinn, men det fins utallige Youtube-klipp av spillere som har lykkes og storgevinstene de har fått.

Starburst wild

Her ser du en liten del av hva ett wildhjul kan gjøre for deg. Kan du forestille deg hva tre vil gjøre?

Starburst Free Spins

Starburst har ikke et eget gratisspill, men om du er sugen på Starburst free spins er det bare å holde et øye med vår kampanjeside eller ditt favorittcasino. Opp igjennom årene har de forskjellige operatørene delt ut et tonn med free spins på denne spilleautomaten og spillere ser ut til å være godt fornøyde med det.

Starburst superkombo

En trenger ikke wilds for å kunne vinne stort. Her ramlet det inn en haug med lilla symboler. Det er visstnok det dårligste symbolet, så det ble bare 31x innsatsen i gevinst.

Starburst gevinster og utbetalinger

Starburst er en spilleautomat med lav varians og du kan derfor regne med å få små gevinster med hyppige mellomrom. Siden dette holder liv i spillebalansen over en lengre periode har Starburst blitt et meget populært spill å omsette bonuser på.

Konklusjon

Om du har en bonus eller spiller for underholdningens skyld er Starburst det perfekte valget for deg. Den spytter som sagt ut mye smått med hyppige mellomrom, men kan i enkelte tilfeller punge ut med større beløp.